Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem akarok kötekedni a fuji obijaival kapcsolatban, az első gyártó, aki kapásból 3 értelmes fixet rakott le az asztalra. sőt, tovább megyek: egyetlen hülye obit sem csináltak vagy terveznek. de pont a 27/2,8 tűnik a low-cost belépő cumónak, gondolom egy olcsóbb vázhoz, míg pont a pana 20/1,7 egy nagyon erős versenyző.
ami az e-m5-öt, meg az ezotériát
illeti: fontos dolog a szerethetőség, hiszen hobbi az egész. én pont azért adom most el a cumót, mert nem szeretem, akkor meg minek. de azért az ios kontra android hasonlat nagyon-nagyon sántít. az e-m5 a kiforrott a két váz közül, érett, bugmentes. a fuji meg minden erénye mellett is egy bughalmaz. szóval erősen kétarcú, mert működésében pont, hogy az androidra hasonlít, viszont gyönyörű és szerethető.hozzáteszem, az olympus e-1 bitang mód szerethető volt (nekem: van
), és ha valami, akkor az e-m5 pont azokat a húrokat pengeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okos Otthon / Smart Home
- talmida: Változások 2. rész
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
illeti: fontos dolog a szerethetőség, hiszen hobbi az egész. én pont azért adom most el a cumót, mert nem szeretem, akkor meg minek. de azért az ios kontra android hasonlat nagyon-nagyon sántít. az e-m5 a kiforrott a két váz közül, érett, bugmentes. a fuji meg minden erénye mellett is egy bughalmaz. szóval erősen kétarcú, mert működésében pont, hogy az androidra hasonlít, viszont gyönyörű és szerethető.