- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stauffenberg
üzenetére
A mikrofon aljzat hiánya, ill a mono hang nem zavar (még ha a gondolati csapongás szintjén felmerült nagygépet néznék, akkor sem igazán; általában az N8al videózok).
S100 képminőségben köszönőviszonyban van az X10el, de használatban, kezelhetőségben ég és föld
Pici/kis méretben bridge (nem ultrazoom
) kezelhetőség 
Igen, ha mondjuk használtan 90ért lenne egy X10, adnék 60at egy S100ért. Mert azért sajnos az X10 ára is elég magas, hiába jó gép. Csak amíg élvezet használni az egyiket, a másikat rühellem. (Néha a fed 4-el kattintgatok, az fém és bőr, mindennek ellenállása van, rajtad múlik elbaltázod-e a képeket; az gép.)Úgyhogy a csúcskompaktok közé ha besoroljuk az X10et, akkor kéne; ha nem, kicsi bridgeként tekintünk rá (mert az végülis) akkor a csúcskompaktok menjenek a levesbe

szerk: EPM1 még drága, de fő bibi hogy nem játszanak a beépített vakut nem tartalmazó gépek (párom nem fogja külön cipelni).
szerk2: EM5-őt magamnak néztem volna (páromnak KICSI kell, nekem meg KÉNYELMES de nem lesz csere nekem), de engem is irritál a vaku hiánya. Nem értem a derített kompaktot hogy mire gondolsz... Biztos nem arra hogy az S100fs-emet de jó lenne erre lecserélni és még egy valag pénzt hozzátoldani
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Sony a7III váz 20k expo
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Pici/kis méretben bridge (nem ultrazoom
) kezelhetőség