Új hozzászólás Aktív témák

• MC Pite

veterán

válasz Stauffenberg #15424 üzenetére

A mikrofon aljzat hiánya, ill a mono hang nem zavar (még ha a gondolati csapongás szintjén felmerült nagygépet néznék, akkor sem igazán; általában az N8al videózok).

S100 képminőségben köszönőviszonyban van az X10el, de használatban, kezelhetőségben ég és föld;] Pici/kis méretben bridge (nem ultrazoom :U ) kezelhetőség :N
    Igen, ha mondjuk használtan 90ért lenne egy X10, adnék 60at egy S100ért. Mert azért sajnos az X10 ára is elég magas, hiába jó gép. Csak amíg élvezet használni az egyiket, a másikat rühellem. (Néha a fed 4-el kattintgatok, az fém és bőr, mindennek ellenállása van, rajtad múlik elbaltázod-e a képeket; az gép.)

Úgyhogy a csúcskompaktok közé ha besoroljuk az X10et, akkor kéne; ha nem, kicsi bridgeként tekintünk rá (mert az végülis) akkor a csúcskompaktok menjenek a levesbe :D

szerk: EPM1 még drága, de fő bibi hogy nem játszanak a beépített vakut nem tartalmazó gépek (párom nem fogja külön cipelni).
    szerk2: EM5-őt magamnak néztem volna (páromnak KICSI kell, nekem meg KÉNYELMES de nem lesz csere nekem), de engem is irritál a vaku hiánya. Nem értem a derített kompaktot hogy mire gondolsz... Biztos nem arra hogy az S100fs-emet de jó lenne erre lecserélni és még egy valag pénzt hozzátoldani :D

Új hozzászólás Aktív témák