- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Gurulunk, WAZE?!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
weiss
üzenetére
OK, jó neked hogy látod.
Nekem a keresőhöz nem kell szemüveg, mert ott a dioptriakorrekció, de a hátsó kijelzőhöz kellene, ráadásul még szemüveggel se nagyon látom meg ha melléfókuszál, olyan kicsi az a kép. Még sose próbáltam, hogy preview közben bele lehet-e zoomolni, de még ha igen is, akkor is az már sok idő, hacsak nem egy gombát fotózok, ahol van idő mindenre.
Milyen jó volt régen a filmes obikon, beállította az ember a métert az obin és kész, még a mélységélesség is rá volt festve, azt is lehetett tudni.
Most meg az autofókusz elkap ezt-azt, könnyű a komponálásra figyelve nem észrevenni hogy nem jó helyre ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Amazfit GTR Mini okos óra
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nekem a keresőhöz nem kell szemüveg, mert ott a dioptriakorrekció, de a hátsó kijelzőhöz kellene, ráadásul még szemüveggel se nagyon látom meg ha melléfókuszál, olyan kicsi az a kép. Még sose próbáltam, hogy preview közben bele lehet-e zoomolni, de még ha igen is, akkor is az már sok idő, hacsak nem egy gombát fotózok, ahol van idő mindenre.