- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
jjeahh
üzenetére
Igen, az AF-es. De nem használtam így az összeállítást, csak eszembe jutott, hogy speedboosterrel nekem f/1 lesz az f/1.4-ből, és poénból kipróbáltuk.
Aztán ment is tovább a meló mindenkinek a saját szettjével, ami nálam most már egy jó ideje egy Sony A7III + Tamron 28-200 (plusz f/1.8-as 35mm és 85mm fixek), mellette meg a G9 + speedbooster + Sigma 10-20. Tök jól beállt ez a kombó most nekem. És nem, nem akarom eladni az MFT-s cuccokat, hiába van mellette Sony FF.
Még a kis GX80 is megvan, a palacsinta 12-32-vel. Meg itt van még a 12-35 II, meg a 14-140 III is. Második, harmadik kamerának nem is kell ennél tökéletesebb. Néha használni szoktam a GX80-at is többkamerás szertartások, egyéb felvételek alatt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Villanyszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív + táska - Újszerű -
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Aztán ment is tovább a meló mindenkinek a saját szettjével, ami nálam most már egy jó ideje egy Sony A7III + Tamron 28-200 (plusz f/1.8-as 35mm és 85mm fixek), mellette meg a G9 + speedbooster + Sigma 10-20. Tök jól beállt ez a kombó most nekem. És nem, nem akarom eladni az MFT-s cuccokat, hiába van mellette Sony FF.
Még a kis GX80 is megvan, a palacsinta 12-32-vel. Meg itt van még a 12-35 II, meg a 14-140 III is. Második, harmadik kamerának nem is kell ennél tökéletesebb. Néha használni szoktam a GX80-at is többkamerás szertartások, egyéb felvételek alatt.