- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Szólánc.
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
lugosi
üzenetére
Marmint melyiket?
10-25 -om van, imadom, ezt pont nekem keszitettek.
A 25-50 olyan, hogy szeretnem, mert a teljes normal/portre/majdnem kistele tartomanyban tokeletes, zoom amit szeretek, az AF mint a villam, szoval tok jo, es nem zavarna sem a sulya, sem a merete, siman vinnen egyetlen objektivnek kirandulasra.
Viszont nincs benne stabilizator, bar ez csak elvi gond, mert a tomege/tehetetlensege segit, es az ekv. 50-100 tartomany nem veszes, foleg ilyen fenyeron. De akkor is, ilyen penzert legyen Dual IS, meg fozzon kavet, es mosogasson is el, bakker.Ha profi lennek, es sokat/penzert portreznek, akkor bevallalnam az arat. Most tul nagy luxus lenne, a 10-25 eseteben meg ervelhettem azzal a felesegemnek, hogy rettento sulyos ketoldali kapuzarasi panikom van, es vagy ez, vagy egy Lamborghini Diablo volt a valasztasi lehetosegem, szoval oruljon, hogy ilyen olcson meguszta,l. Ezt nem suthetem el megegyszer. :-)
Hmm... Azt vajon bevenne, hogy visszavittem az ures uvegeket?
Viszont erdekes, hogy a Pana 25-50 f1.7 -rol talan egy vagy ketto magyar teszt van, a legtobb helyen a hivatalos sajtokozlemeny van bekopizva, teszt, review keves van magyarul. Angolul van rola par, de abbol is kevesebb, mint szokott lenni barmilyen uvegrol. Ennyire nehezen fogyna? Vagy ennyire unalmas, kell-a-fenenek erzest valt ki a fotosokbol? Ez kicsit fura nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Videós, mozgóképes topik
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest