Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
INTELligent
üzenetére
Mindenkinek másak az igényei, én szerintem ha nem kell a tele, vennék erre a célra egy használt filléres vázat, sőt, kb ezt is csináltam. Amióta megvan az e-m10 III, azóta eldöntöttem, hogy néha, amikor fényképezőt is vinnék magammal, nem az e-m10-et fogom, hanem valamelyik régi levedlett cuccot, gh2-őt vagy akár e-p1-et
. Úgy érzem tájfotóra ritkán kell nekem a jó szenzor, megfelel az öreg oly is és ha elesek, nem egy drága gépet teszek tönkre. Egyik olcsó kitobival fel merném az Osprey hátizsák vállpántjára is tenni capture clippel, így mindíg kéznél van és nem kell félteni.
Amúgy manapság amelyik mobilra fel lehet telepíteni a gcam appot és működik is rendesen, egész tűrhető képminőséget tudnak, random insta turistafotóra nekem általában a mobil is elég, ha élességben, zajban nem is, de dinamikában HDR módban a gcam appal veri az összes fényképezőgépemet. Az sem volt egy vagyon, anno bagóért rendeltem kínából
.
Ha mindenképp új gépet akarsz venni, én olyant vennék, amiben nincs stabi és a lehető legkisebb. Sajnos ilyent manapság lehet nem fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- Zeiss Milvus 85mm f/1.4 ZE - Canon bajonett
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter - Újszerű -
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) - Újszerű -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Úgy érzem tájfotóra ritkán kell nekem a jó szenzor, megfelel az öreg oly is és ha elesek, nem egy drága gépet teszek tönkre. Egyik olcsó kitobival fel merném az Osprey hátizsák vállpántjára is tenni capture clippel, így mindíg kéznél van és nem kell félteni.