Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
senior tag
válasz
jaanoo89
üzenetére
Ah, nem kicsit vagyok szomorú, pont néhány hete vettem meg a 8-25-öt, erre leakciózzák.
Azzal a kedvezménnyel eléggé versenyképes.
Egyébként néhány cuccot vettem az áramos boltban, nem volt velük gondom.#100763 Canon70
Azért azt nem ártana tisztázni mire akarod használni, mennyire fontos a gyors AF, miért váltanál/váltottál, mit keresel? Látószög, zoom stb.
Az sem mindegy eddig mivel volt tapasztalatod, pl. fényerőtlen kitobi, fényerős zoom, még fényerősebb fix, vaku, külön vaku stb Canon vázak közül 1-3 számjegyes, mikori mi tetszett benne, mi nem stb).
Miért fontos neked az építési minőség, fémváz vagy időjárásállóság?Oly esetén a JPG motorra nem lehet panasz, a legjobbak között van (vsz. jobb mint a Canon; de bármelyikkel el lehet lenni, fény minősége vagy obi sokkal többet számít).
Anyagminőséget nagyon sehol se kell keresni, hibák mindenütt vannak. Canon esetén pl. olyan hosszú lenne a szalagkábel szakadásos lista, hogy ha itt felsorolni kitiltanának a töménytelen offolás miatt (és nem az olcsóbbak közt, hanem a piros csíkosoknál). Itt is volt rá példa. Az Oly vakuja ami nekem is nagyon műanyag, pár topiktársnak eltört oldalra fordításkor. Az E-M1-emnek kihullott az egyik gombja úgy, hogy nem igazán látom miért (reménytelen gazdaságosan javítani). A 12-40-em napellenzőjének a rögzítője elpattant (valami nagyon vékony műanyag van belül; most egy zacskóban várja jobb sorsát, de vsz. egyetlen gazdaságos megoldás valami utángyártottat venni helyette) stb.
#100762 aginor
Engem ebben a témában már csak az érdekelne mikor jön meg végre a fordító gyűrűm. Elvileg már tegnap elhagyta a kicserélőt, de mivel nem követős fogalma sincs hol jár...
Azt hittem már múlt hétvégén kipróbálhatom, ehhez képest az se kizárt, hogy még most se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest