Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#43891) Fire/SOUL/CD válasza Krystal_s (#43889) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Akkor maradjunk konkrétan a NOD-nál (és próbálok úgy fogalmazni, hogy az ne sértse a PH szabályzatát), No, az egyik ilyen illegális cucc használatához a NOD önvédelmét ki kell kapcsolni(restart gép). Ezt követően kapásból ki kell kapcsolni a valós idejű védelmet, mert egyből törölné a NOD. (innentől semmi nem védi a gépet) Lefuttatod az illegális cuccot, ami még figyelmeztet is, hogy el ne felejtsd bekapcsolni az önvédelmet, de amikor bemész a NOD beállításaiba érdekes módon az már be van kapcsolva.
Innentől a beállítások csak dísznek vannak, egy csomó registry bejegyzéshez nem fér hozzá a NOD, a beállításokat nem lehet menteni, amikor uninstallálod a NOD-ot, akkor 8-10 registrykulcsot nem tud törölni, mint ahogy egy NOD újratelepítésekor is ki kell hagynod a telepítéskor azokat a kulcsokat, amit módosítana a NOD, csak nem tud.

Minden ilyenfajta szemetet, le lehet fülelni, és le is fülelik a kergetők, ilyenek pl a trial resetek, illegális kulcsok stb. Viszont ha a kergető által jól ismert szemét, úgy módosít dolgokat, hogy a kergető(holott ismeri az illegális cuccot, tudja mit modósít), ennek ellenére csendben marad, azt csak a fontos védelmi vonalak kiiktatásával lehet kivitelezni...

És még mielőtt valaki azt gondolná a leírtakból, hogy én magam is warezegér lennék, nem, nem vagyok az, csak a melóm során sok ilyen arccal találkozom, és szeretem tudni, hogy xy víruskergetőt miért nem tudok leszedni, vagy újratelepíteni stb stb.

Amikor meg ez a szitu, akkor ezek a "userek" mindent kitalálnak, mindent szidnak, mindent meg tudnak magyarázni(természetesen szakmai szempontból közelítenek a negatív végtelen felé), csak épp magukban, meg a warez-tevékenységükben nem találnak kivetni valót.
Na ezeket hívom Pinokkióknak. :DDD Máshol már leírtam, itt idézem:

"UI: A Pinokkió(k) az egy cast, én ragasztottam rá egy bizonyos user group-ra, mert:

1. Fafejű - mondhatsz neki(k) bármit, vagy nem azt csinálja vagy hót ziher, hogy az ellenkezőjét

2. Hazudik, mint a vízfolyás - Azt sem hiszem el neki, amit kérdez, amit meg mond, azt osztom 10-el. Ha olyan ütemben nőne az orra, mint amennyit összehazudik, akkor akkora orra lenne, hogy az artista mókus egy zsák mogyoróért nem menne ki a végére...."

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.