Hirdetés
Aktív témák
-
RBJ
addikt
válasz sznorbi2 #43398 üzenetére
Nem is gondoltam , hogy itten ilyen kevesen ismerik. évek óta használom.
régen peerguardian volt de mivel nem működött rendesen win 7 en azóta csináltak egy stabil verziót aminek lett a neve peerblock.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Tetete1
senior tag
A torrentezéshez enélkül nagy bátorság (inkább botorság ) kell. Mint a cigány mondta a lovára, amikor azt el akarta adni (mert neki ment a falnak). Ez a ló nem vak, hanem bátor (mármint a neve).
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Tetete1
senior tag
És mihez elég a tűzfal? Nem a vírusok (hanem a kukkolók) ellen véd a peerguardian (vagy a peerblock).
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Imi1981
veterán
Kicsit próbálgattam a panda cloud pro-t és a panda internet security-t és azt vettem észre hogy az internet securitynek sokkal jobb a viselkedéselemzése,sanboxban futtatam olyan vírusokat amit adatbázis alapján nem ismertek és míg a cloud egyre reagált az IS mindet fogta! És az ismeretlen vírusokat még a heuristika miatt is jobban fogja(heuristikával futtatáskor is fogott).Úgyhogy jó ez a cloud pro de azért a sima av pro és internet security jóval jobb főleg a viselkedés elemző révén.
[ Szerkesztve ]
-
Nené Fiori
csendes tag
Ha még egyáltalán használhatók a gépeik.
-
ko9
addikt
Jóreggeltet!
Barátnőm Athlon 2600+-os 1giga RAMos gépére mit ajánlatok?
Hitman Pro és Anti-Malware tuti rámegy, meg egy IS csomagot gondoltam, konkrétan az F-Secure-t. Bár lehet nekik egy cloudos vírusírtó elég lenne, nemhiszem hogy a beépítetten kívűl nekik kell egy jobban konfingolható. Főleg hogy csak zavarná inkább őket.
Köszönöm a segítséget!--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
riki
senior tag
Mivel manapság a hölgyek java része a barátság portálokat részesítik előnyben, én komplett csomagot ajánlanék használatra F-secure,Cis5, Avast IS,KíS,Norton IS. Csak egyszer kell őket beállítani, és a háttérben szépen dolgoznak.Pont azért mer a hölgyek nagy részét igazán nem érdekli a védelem. Mindenképpen a magyar legyen a felület,mert ha angol hiába perfekt ,simán lenyomják az engedélyez gombot s innentől vége az egésznek. Sajnos ez a tapasztalatom és elnézést senkit nem akartam megbántani.
-
-
B.S.&T.
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek a PCTools Firewall Plus és a Panda Cloud Antivirus Pro mennyire elégséges védelem? Nincs torrentezés, nincs fájl megosztás, nincsenek veszélyes oldalak (vagy csak ritkán).
Blood, Sweat & Tears
-
törölt tag
-
sznorbi2
senior tag
válasz #41133696 #43420 üzenetére
Hát nem értem ezt a Debrecent!
Nem hiába mondom én évek óta, hogy tele van a város törvénysértőkkel és másokat megkárosítókkal. Sajnos túl kicsire sikerült Isten állatkertjének a kerítése és ez mind Debrecen és környékén jelenik meg! Ezek azok a tipikus majmok akik nem tudnak magukkal mit kezdeni
Ha valaki felismeri az utcán akkor ezt a suttyót úgy elverik, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenved(erre ez a trendi, meg is érdemelné).McKane:
Ez komoly kis havazásnak látszik.
Én meg már ez év márciusa óta nem láttam normális havat élőben itt a csodálatos hacker városában. Küldjetek légyszi ide is egy néhány centit.[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
MagLev
csendes tag
Sziasztok!
Mit tanácsoltok. Átlagos erősségű laptopra a NOD32 vagy a Comodo AV? Külön tűzfalam (PCTools) már van és ez mellé kellene. Nodot ismerem valamennyire, régebben már használtam, de a Comodot nem. Ez utóbbi mennyire fogja jobban a gépet mint a ND32? Van annyira hatékony védelme?
Nod támogatja a Thunderbirdet is. A Comodo AV is támogatja?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sznorbi2 #43421 üzenetére
Ja, megérdemelné szerintem is, magát biztos nagy májernek gondolja
Amúgy meg hosszú évekig fog ellene eljárás folyni BTK 300§.-adik paragrafusának több bekezdésében foglaltak megsértése okán Ha más nincs a rovásán megúszhatja az állami menzát , de tény, hogy évekig a feje fölött fog lógni a pallós
Mivel még fiatalkorú , ha első bcs-s megúszhatja némi társadalmi melóval - utca seprés árok tisztítás - és pénzbírsággal, ha esetleg felfüggesztett kap, indítványozhatja, hogy járjon neki a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól való mentesítés
Ha nem kirendelt védője lesz, akkor simán elkölti csak az ügyvédi díjra két laptop árát
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Nocsak. én meg már három napja ázok reggeltől estig olyan fasza melom van.de hát e van. Debrecenhez hozzátéve én se gondoltam , hogy külön állatfajta. ilyen beképzelt és türelmetlen embereket mint itt még nem találtam sehol. Budapest ehhez képest kismiska
-
sznorbi2
senior tag
Egyébként itt még a rendőrök sem igazán cécóznak.
Semmi engedékenység nincs meg bennük, de végülis miért is legyen?
Mondom én, hogy alábbvaló az állatnál. Akkor is szabálysértést követsz el itt ha nincs biztosítva a megfelelő szabályhoz szükséges helyzet. Tehát ezt 22-es csapdájának hívják.
Érdekesség képpen leírom, hogy Debrecenből lopták el az első mentőautót az országban és az első kamiont is innen lopták el sok-sok évvel ezelőtt.Na ennyit az Idiot szülővárosomról.
OFF VÉGE!
[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
csaba1203
addikt
válasz MagLev #43422 üzenetére
Én sokáig a NOD32+CFW párost használtam.Nagyon jól megvoltak egymás mellett.Biztos jó párosítás a PC TOOLS falával is.Jelenleg ESS-t használok mert szeretem ha egybe vannak a dolgok integrálva.Egyébként a Comodo abszolút nem fogja a gépet az asztali gépemen ami egy lassan 5 éve összerakott masina észre sem venni.Szerintem jó választás akármelyik mellett döntesz
-
félisten
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
BlackSeven
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #43428 üzenetére
Hát ez késő bánat gondolom jó pár millió felhasználónak, akinek azóta BSoD-el indul az OP. rendszere. Előtte egy javító/telepítő CD kell és nem hibajavítás, de ez sokakat nem vígasztal. Csak ahogyan olvasgatom a külföldi hsz- eket ez már (az utóbbi időben) nem is az első hanem a többedik ilyen malőr a részükről.
Még egy komolyabb peres eljárást is lehetne indítani ellenük.
-
félisten
válasz BlackSeven #43429 üzenetére
Talán annyi haszna van a dolognak, hogy jó pár usernek nem kell szervízbe vinni a masinát, mert pl. a szomszéd ért annyit hozzá, hogy helyrehozza...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
BlackSeven
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #43430 üzenetére
Igen nézhetjük a humoros oldalát is, de ...
Gondolom abból a büszkén emlegetett 110 milliós felhasználójukból azért akad némi "darabszámban" vállalat is vagy olyan magán user is, akinek ha most elvesztek a pótolhatatlan adatai, akkor esetleg/talán akár üzleti vállalkozása kerülhet kisebb -nagyobb veszélybe.
Így, ebben a megvilágításban már azért ennél komolyabb a helyzet, mint csak egy gyorsan kiadott javítás az AVG részéről.[ Szerkesztve ]
-
sznorbi2
senior tag
To protect and serve!
-
Imi1981
veterán
Sziasztok
Itt is megkérdezem hátha itt előbb választ kapok .A Pandának hol lehet vírusokat beküldeni elemzésre? -
12-es csaj
senior tag
válasz BlackSeven #43431 üzenetére
Azért, ha csak a W7 64 felhasználókat érintette a dolog, akkor olyan nagy gond nincs. Nem olyan elterjedt még (egyébként sajnos) a W7 64.
Amúgy látom, minden év dec.3. környékén meg kell ennek történnie, nevezetesen, hogy egy-egy AV-cég gondot okozó frissítést ad ki........ Tudom, hogy emberek dolgoznak ott, és az ilyen esetek megtörténnek, de... Nem lehetne ezek ellen hatékonyabban tenni? Egyes cégeknél az ilyenek túl sokszor történnek meg.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz 12-es csaj #43434 üzenetére
Hát ahogy olvasgatom a commenteket (106 comment volt akkor éppen addig azon az avg forumon) mindenkinek betett az a frissítés. Nem kímélte a Windows 32 bites rendszereket sem.
Ha már lúd akkor legyen kövér.
[ Szerkesztve ]
-
12-es csaj
senior tag
válasz BlackSeven #43436 üzenetére
Hát, ha így volt, akkor az más.
-
RBJ
addikt
válasz sznorbi2 #43432 üzenetére
sok hülyeséget blokkol. rengeteg oldalt is. de ha kritikus területen járok akkor hallgatok rá.
sőt hozzáteszem a comodo ip jét is blokkolja. vagyis peerblock logikája szerint mindenkinek nuku a géptől![ Szerkesztve ]
-
sznorbi2
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #43439 üzenetére
Hehe, gyorsabb voltam 21 mp-vel.
RBJ:
Ház igen, lassan már Ő(Peerblock) netezik és nem én.
Most meg az Inform Mediára(haon.hu) izgult rá amikor még ebben a gépindításban nem is jártam a honlapján.[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
RBJ
addikt
válasz sznorbi2 #43441 üzenetére
Az asszony ha valamit facebook on akar játszani direkt bekapcsolom a peerguardiant akkor nuku játék. használja csak a netbookját.
Nem akarok durva lenni de szerintem a nők 99% t nem kellene gép közelébe engedni.
olyanokat csinál úrnőm ,hogy a firefox ot simán mindig átnevezve találom a gépén de, hogy hogyan csinálja még én se jöttem rá főleg meg ő se tudja hogyan csinálja.
más. core temp et használok a gép hőmérsékletének szemmeltartásához és erre a kav háklizik. mi legyen ?[link][ Szerkesztve ]
-
12-es csaj
senior tag
Az a baj, hogy a nőket nem is érdekli a téma, végképp nem (kevesen vagyunk kivételek). Pedig, ha valaki nem tartja vírusmentesen a gépét, maga is terjeszt(het)i a vírust (MSN-linkek; pendrive, stb.).
Régebben írtam arról, mikor egy barátnőm mp3-án volt pár vírus. A folytatását azonban asszem nem írtam le (elnézést, ha igen, és ha most csak ismétlem magamat). Szóval másnap megkerestem őt, és mikor visszaadtam neki a kütyüt, megemlítettem, hogy volt rajta két vírus is. Erre ő megjegyezte: Már megint "rámásztak" ezek szerint a vírusok. Mindig "rámásznak". Ideje felrakni egy vírusirtót. Erre csak annyit mondtam: ideje! Kérdezte, hogy milyen vírusok? Meglepődtem a kérdésen. Csak annyit válaszoltam, hogy "Ilyen.. férgek". Hiába kezdtem volna el ecsetelni, hogy a "hagyományos" autorun-os kártevő, illetve egy vicces excel fájlnak álcázott csúnyaság.Amíg így állunk, addig nem csak terjednek és terjednek a rosszaságok.
Amúgy miért váltottál máris? Csak a kíváncsiság, vagy más is közrejátszott?
-
HZoli87
veterán
Új verzió: Avast 5.1.677 - KÉP -
-
12-es csaj
senior tag
válasz HZoli87 #43445 üzenetére
Ez mi? Átírták 5.0.677-ről 5.1.677-re? Itt is van róla szó, csak nem értem :S
-
RBJ
addikt
ha valaki használ magyar kav 11.0.1.400 verziót kimásolná a magyar nyelvi file t és feltenné valahová , hogy magyarosítani tudjam a 556 verziót.
-
HZoli87
veterán
válasz 12-es csaj #43446 üzenetére
Sajnos nem találtam normális leírást, hogy mi változott az új verzióban.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC játékok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest