Hirdetés
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok eddig az avirát használtam ingyen kóddal de most már nem ad.Így előszedem a potyázott free virusírióimat.Ezek közül melyiket érdemes feltenni mind a 2-höz egy éves licencem van és a windows 7 mennének,PC Tools Internet Security™ 2009 és a IObit Security 360 Pro lenne.Érdemes mást is feltenni?vagy elegek magukban.
-
zed01
őstag
válasz qwertly #20005 üzenetére
A PC Tools a Virusbuster viruskereső motort, a Spyware Doctor kémprogramkereső motort, és a Threatfire intelligens viselkedés elemzőt tartalmazza, a tűzfal és a spamszűrő mellett. Igen hatékony védelem. Készülj fel rá hogy a tűzfala sokat kérdezősködik.
Az Iobit is valószínű nagyon jó, de eléggé friss fejlesztés, erről érdemben nem tudok nyilatkozni.Szvsz a kettő jól kiegészíti egymást és hatékony védelmet ad.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
etele34
tag
válasz Dluinet #20006 üzenetére
Miért nem ad?
Igényelni innen >> [link] lehet. Egy a fontos, hogy az az e-mail cím legyen valós - a többi lehet fals is - mert oda küldik azt a hivatkozási linket ahol a következő 90 napos kulcsod van. Mindig másik e-mail cím kell mert az előzőre még egyszer nem adnak. Erre nagyon jó megoldás a 10 perces e-mail.[ Szerkesztve ]
" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
-
zed01
őstag
válasz qwertly #20005 üzenetére
Most látom csak a PC Tools IS-ből csak a 2009-es verzió van meg neked ami nem W7 kompatibilis hivatalosan. Szvsz ne tedd fel, ki tudja milyen gubancot okozhat.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
-
Szellem.
nagyúr
Aki használta a Panda IS2010-et mi a tapasztalata? Nem lassított?Meg egyáltalán, mi a tapasztalat?
-
ludla
őstag
válasz Szellem. #20016 üzenetére
Panda IS gép bekapcsolás után egy kicsit lassabban áll fel nekem a rendszer, de ha elvégzett minden munkát utána szépen megy a win. Talán egy kicsit fogja a program futtatásokat, nekem belassul ha programot indítok.
Konfigurálása nagyon tetszik, egy elég jól be állítható IS.
Hát röviden ennyi Engem a Norton IS re emlékeztet most a teljesítményben.https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Köszönöm a sok hozászolást az avirát váltogatva kértem 3 havonként 2 e-mail címre így ment is mielőtt lejárt a key kértem egyet a másikra így folytonos volt a vírus védelem.De most a linkekre kattintva kiírta,hogy ebből a régióból nem igényelhetek többet akkor megpróbáltam a régi e-mail címeimre de onnan meg elirányított a boltba ,vegyem meg.Az avasból is van seria így ö már kompatibilis a win7 ö lesz a kiválasztott,hagy ismerkedjek más vírus irtókal is.Malwarebytes Anti-Malware 1.41 is felkerül,hogy legyen valami a vírus irtó mellet .Így érdemes még ha router mögött van a gép tűzfalat feltenni?
-
e-korban
csendes tag
sziasztok !
Én nagyon csalódtam a panda 2010 is-ben , ugyanez a tapasztalat mind win7 mind xp-s gépen. Sok program ötszöri indításra jön be, de utána keresésé közben a panda lefagy.
ami érdekes, előtte tök virusmentes volt a gép, utána nem tudom de nem engedte normálisan telepítani a kis 2010-et mert nem tud frissíteni, ill. windows basic ++ hibát hoz állandóan.amennyire sztárolva volt ez az is annyira nulla amit produkál, sőt, ott tartok hogy az egyik gépen már a netet sem tudom megnyitni, ami eddig ment. hála a pandának telepíthetek mindent fel előlről. ezek után kérdés melyik a jó vírusírtó? avira ami nem frissít még fizetősen sem? commodo ami mindig visszapofáz? vagy a kaspersky ami tele van bug-gal?
nod ami átengedi a vírusokat avast dettó... még talán a nis ami úgy ahogy elmenne de az meg lassúcska..várom a tanácsotokat, hogy mi a panda kínja, vagy az ingyenes kulccsal csak ilyen ganéj is-t lehet használni ???
-
HZoli87
veterán
válasz e-korban #20023 üzenetére
Pár dologgal nem értek egyet :
1., Fizetős Avira frissít rendesen , 1 évben max 1-2 nap nem jó a szerver , ami ezeket szolgálja ki . Ingyenes verziók már más tészták , ott télleg nem működik .
2., Nem tudom milyen NIS - re gondolsz , mert a 2009 / 2010 - s verziók már szinte NOD32 - s gépigénnyel rendelkeznek , egyszóval egyáltalán nem fogják vissza a gépet . Persze a régi verziók híresek voltak , hogy használhatatlanná tették a gépet , mert akkora volt a rendszerigényük .
[ Szerkesztve ]
-
e-korban
csendes tag
válasz Greenebola #20026 üzenetére
akkor az avirával kapcs tévedtem. ott az a baj, hogy nem magyar nyelvű (rokonnak kéne felrakni ) ill. az avira nem tudom milyen tűzfallal fér meg jól.
melyik rendszert ajánlanátok ami nenm fogja a gépet és hatékonyan szűri a vírusokat és nem bonyolult kezelni (mint a commodo). lehet is is vagy külön tűzfal + antivirus. win7 32 bit és xp alá kéne.
a win basic ++ az fontos vagy törölhetem akár a gépről?
-
qwertly
addikt
-
Xelo
addikt
ahogy már írtam nekem idáig jók a tapasztalataim. itt rendesen véd a vírusok és a spyware-ek ellen, és most még kevesebbet "fogyaszt" mint amikor feltettem:
2,5mb miközben zenét hallgatok, netezek és msn-en beszélgetek. szerintem elég baba akárki akármit mond nekem nagyon bejön.
nincs fagyás, lassulás, minden általam használt program jól fut mellette.[ Szerkesztve ]
-
Greenebola
senior tag
válasz e-korban #20027 üzenetére
Hello amiket leírtál a NIS2010 ajánlanám ez az én véleményem. Magyar ,a teszteken se szerepel rosszul,tűzfala is jó a gépigénye is remek meg mint HZoli87 írta "már szinte NOD32 - s gépigénnyel rendelkeznek" Jó védelmi csomag
Próbáld ki szerintem!!
Kérdésed van vele kapcsolatba fordulj e cikk szerzőjéhez GoodSpeed-hez
és olvasd el elég szép ismertető
[link]
NIS topicba azt írták 90 napos magyar verzió
[link]Win basic ++ törölheted de úgy is lesznek olyan alkalmazások amik igénylik ezért felesleges
Előtte Én is NIS felhasználó voltam és még mindig favorizálok vele.!
Igaz nálam leszerepelt ,de ez más AV-kal is megesett már! Semmi se tökéletes!
Avirára SS-re váltottam és nagyon megtetszett mert Jó felismerési arány,gyors ami az én számomra a legfontosabb! hogy nem magyar már nem zavar nem egy bonyolult program!
A tűzfala a teszteken elég rossz eredményt kap ,de bőven megfelel számomra..
Elején kicsit féltem tőle de megszoktam.
Rákérdez ami kiakar menni és ez a lényeg itt már én döntök mi megy ki ugyebár!Ami kicsit zavar Windows7 alatt újraindítás után a Tray Ikon mindig eltűnik és az IP Block
is szintén deaktiválódik de ezek nem veszélyt jelentő gondok[ Szerkesztve ]
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
etele34
tag
Konfigurálása nagyon tetszik, egy elég jól be állítható IS.
Attól függ, hogy mihez képest. Én úgy gondolom, ha KIS számtalan beállítási lehetőségéhez képest nézem ezt a Pandát akkor és csak a KIS-hez képest! akkor kijelenthetem, hogy nulla a beállítási lehetőség. Egyébként a Pandát saját magához mérve nem rossz természetesen, és vannak beállítási/konfigurálási lehetőségek de nem valami hű de sok. Nálam a gépemen kábé négy órát volt aztán ennyi.
Tűzfala a Comodo Leak Test futtatásakor - nem automatikus módban volt! - a maximális 340 pontból el is ért vagy tízet. 10/340! KIS tűzfala ugyan erre a tesztre 290/340. KIS már a CLT fájl letöltéskor is kétszer rákérdezett. Azért van némi különbség.
Másik fórumon régebben betettek egy oldalt ahol 25-ös csoportokba vannak csoportosítva és naponta frissítve olyan fájlok amik valódi vírusokat tartalmaznak és lehet velük feszegetni a vírusirtóink felső tudás határát. Én az első 4x25-öt (100) próbáltam. KIS mindet fogta, pontosabban mindössze négyet engedett a százból egyáltalán le is tölteni - többit azonnal blokkolta és hatástalanította - de a futtatáskor már azt a négyet is blokkolta és kivégezte. Ki lehet számolni ez milyen arányú eredmény. Panda ugyanezekre nem tudom mennyit hozott volna, mert az első 25-ből amikor már a hatodikat engedte letölteni és futtatni is akkor abbahagytam. Ez meggyőzött.
Ettől függetlenül mindenki azt és olyan AV-t használ ami neki megfelelő én csak a véleményemet írtam le." Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
-
Szellem.
nagyúr
NIS2010-ből létezik olyan ami tovább bírja, mint 90 nap? Tudnátok segíteni?
-
nagyúr
válasz #41133696 #20036 üzenetére
Ezt elég nehezen tudom elhinni abban az esetben ha az Application controlban az Other applications-nél az Assign the following status automatically-ra és azon belül Untrustedre van állítva.
De ha valakinél nincs erre állítva akkor evidensnek tartom, hogy Safe run-ban indított böngészővel nézi meg az ilyen linkeket, ebben a topikban én legalábbis csak azzal nézem meg és még érdemes beállítani, hogy bezárás után takarítsa ki a Safe run-ba töltött fájlokat. Ennél több védelem nem kell.
Mondjuk azt se szeretem ha el vagyunk ájulva egy védelmi programtól, csak a korrektség kedvéért írtam ezt le.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
félisten
válasz #41133696 #20036 üzenetére
Hali!
Értem végül is mire gondolsz, DE
1. NINCS olyan AV(és véleményem szerint nem is lesz), ami 100% védelmet ad, mindig lesz olyan kártevő, amit nem tud megfogni. Ez esetben az Én számomra az a "jobb" Av, amelyik supportja gyorsabban reagál(ha jelzel, hamarbb kerül be az AV-ba a védelem)
2. NINCS olyan AV a piacon(és véleményem szerint nem is lesz), aminek ne lenne vakriasztása. Itt meglátásom szerint 2 csoportra oszthatóak a felhasználók. Az egyik csoportba azok tartoznak, akik azt a nézetet vallják, hogy nem szeretik a sok vakriasztást, ha riaszt akkor az legyen tuti, míg a másik csoport, aki meg azt vallja, hogy inkább legyen több vakriasztás, de legalább el tudom dönteni utólag, hogy mit kezdek vele(ha fontos az a fájl számukra, akkor megnézetik más AV-vel, felküldik VT-re például stb)
Én ez utóbbiba tartozomIgazából bármely 2 AV-t összehasonlítani nem is lehet. A védelem olyan összetett dolog és annyi féle-fajta elv/megoldás létezik, hogy van amikor nincs is értelme összehasonlítani. Ki lehet emelni egy-egy szeletet, de általában messzemenő következtetéseket nehéz levonni.
Aztán ott vannak a gyakran hivatkozott tesztek. Most azokkal nem is foglalkozom, amik egyértelműen egy adott AV "fényezését"/népszerűsítését szolgálják.
Nekem a Matousec teszt például nem jelent semmit. Az első pár védelmi progit megnézem, a többinek meg keresnivalója sem lenne abban a tesztben, hisz olyan AV-kat is tesztelnek, amiket nem kellene, mivel köztudottan nincs benne olyan védelem.
Ezzel a "mezei" felhasználókat alaposan megtévesztik, hisz a user megnézi, aztán pl a piros mezőben található AV-ről meg roppant "okosan" hírdeti az igét, hogy azok milyen x@rok.Narxis
1. Sajnos azok tények...Minden megfelelően volt belőve
2. futtattam volna Safe Run-ba, csak kár hogy az akkori buildben nem működött...Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
válasz GEPESZ66 #20039 üzenetére
Jobb klikk ott az ikonjára, az ablakban és kirakhatod asztalra a parancsikonját, vagy beállíthatod, hogy mindig Safe run-ban induljon. Clear data on exit pedig értelemszerűen törli az adatokat, azért van az egyik IE ikonon egy kis seprű.
Fire/SOUL/CD:
2-es pontból következtetve akkor a HIPS sem működött.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #20040 üzenetére
Fire!
A matousec teszt Proakrív védelmet vizsgál, azaz megelőző védelmi képességeket derít föl és ennek alapján rangsorol.
Az igazán jó védelmi programok a matousec teszten is jól szerepelnek, egy-két kivételtől eltekintve, de azok fejlesztői dolgoznak is a jobb eredményekért(lásd avira proactive).
Ma már ezekre a technikákra is szükség van a megfelelő szintű védelem miatt és ezt a legtöbb cég és fejlesztő fel- és beismerte.
Akkor mi a gond?
A matousec amúgy is úgy üzemel, hogy egy adott terméket csak egyszer vizsgálnak meg, kérés nélkül és ingyen.
Ha az adott cég komolyan veszi az eredményeket, fejlesztenek és pénzért ismét elvégeztetik a tesztet, mint ahogy a Kaspersky is tette/teszi, meg is látszik a fejlődés.Akik nem kapcsolódnak be a fegyverkezési versenybe, azokat eltapossák vagy lemorzsolódnak.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Xelo
addikt
elbaxtam a linket mindj javítom íme: 3 hónapos Avira licensz igénylése itt
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz blattida #20042 üzenetére
Hali!
1. nekem nem azzal van gondom, hogy kell-e proactive vagy nem kell, hogy az jó vagy nem jó
2. ne teszteljenek kérés nélkül, vagy ha igen, akkor ne "negatív" eredményeket mutogassanak a listában, hanem írják oda, hogy XY AV-ben nincs ilyen védelem, nincs mit tesztelni. Kész.
3. ha meg majd megkéri őket egy AV gyártó cég, hogy teszteljenek, na akkor már érdekes lesz valóban az eredmény is, hisz nyilván azért teszi, hogy teszteljék a proactive védelmet. Ennek látom értelmét.
4. nem fogom senkinek sem lecserélni a jogtiszta AV-jét, csak azért másik AV-re, mert az ebben a listában az elején van valahol (nem a pirosban). Ez hétköznapi tapasztalat. Ez a teszt csak ennyire megtévesztő, hogy vérpistike hivatkozik rá. Te és Én meg még sokan, tudjuk helyén kezelni ezt a tesztet, de Én akkor sem fogom azt mondani valakinek, aki G-Data-t használ, hogy hát egy kalap kaki, mert a Matousec teszten a pirosban van, ráadásul még az összes tesztet sem tudták futtatni rajta.A legnagyobb hiba amit elkövettem, hogy pár helyre Comodo-t tettem fel, pont azért mert vérpistikéknek sírt a szájuk, hogy hát Matousec teszt. Hiába állítottam be úgy általánosan, nem vagyok én tűzfal aki 2 napig ül egy családnál tanuló üzemmódban, aztán nézem a családtagok netezési szokásait. 2 hétig folyamatosan zargattak telefonon, hogy most mit kérdez, hogy nem megy ez, most nem indul az, stb, stb.
A Matousec féle listából egy hétköznapi felhasználónak Avira Free + Online Armor Free párost telepítek, ha meg fizetős után érdeklődnek, akkor az Avira SS vagy ESS4 termékeket javaslom, mert ezekkel nincs gond legalább. A kakukktojás a KIS(vagy inkább fakopácstojás, kár hogy záp), bármikor nagyon szívesen javasolnám egy mezei usernek is, hogy vegye meg(mert nem kérdez lépten nyomon emellett remek védelemmel rendelkezik), de képtelenek egy hibátlan kib...szott változatot készíteni! Ez meg így zsákbamacska.
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #20049 üzenetére
Maximálisan egyetértek.
GEPESZ66: igen, igen. Nálam azért más mert skin-t cseréltem, de az csak angol és orosz nyelvűn támogatott vagy ha találsz multilanguages skint akkor talán magyaron is megy. Skineket Kaspersky fórumon találsz.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest