Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31001) BigManus válasza polonic (#31000) üzenetére


BigManus
addikt

:R

Elnézve az Anubis-t, nem egyszerű módosításokat végez a cucc...

[ Szerkesztve ]

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#31002) polonic


polonic
félisten

Undorító egy féreg, az biztos. :D

(#31003) riki


riki
senior tag

Laca mégse lettél linux fan? Mert látom áttértél a comodora. Szerintem jól döntöttél. Mert szerintem a linux olyan mint az őkrös szekér stabil,de nehéz vezetni. :C
Betyár: itt nem angyalok laknak,de a forum szabályzata tiltja a W....-minden fajta megnyilvánulását. Ezt meg kell értened vagy hamarosan bannolnak. :U

[ Szerkesztve ]

(#31004) BigManus válasza riki (#31003) üzenetére


BigManus
addikt

Dehogynem!
Két gépen Suse 11.2 fut.
Harmadik AVG IS 9.0, a negyediken Comodo IS 4

Nagy a család! :K
Adams family :DD

[ Szerkesztve ]

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#31005) BigManus válasza polonic (#31002) üzenetére


BigManus
addikt

Kívántok még ehhez hasonlókat? Mert akkor gubizok még :C

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#31006) betyarr válasza riki (#31003) üzenetére


betyarr
veterán

itt most nem erről van szó.leírni meg talán még csak le lehet. :P

(#31007) Jeanne d'Arc

Ez engem is érdekelne mivel elég sokszor kapok vírust.. :O

iPhone felvásárlás előfizetéses is!

(#31008) dnsi válasza BigManus (#31005) üzenetére


dnsi
aktív tag

Jöhet! :C

(#31009) riki válasza BigManus (#31005) üzenetére


riki
senior tag

Tényleg, te is linuxos környezetben teszteled a lakókat mint Zed ? Mert szerintem ez a legbiztonságosabb . Sandboxi -nál is biztonságosabb a környezet. Csak wine-t nem szabad közben futtatni a háttérben.

(#31010) BigManus válasza riki (#31009) üzenetére


BigManus
addikt

Sandboxie-ban és Linux alatt is.
Wine alatt is futtatom, ha valamit elbarmolok ( volt rá példa ) akkor törlöm a wine-t és újra telepítem.
De Linux-ról is van partició mentésem. Óvatos duhaj vagyok, mert asszony megszabadítana a fityegőmtől ha tönkretenném a Linuxos gépeket :DDD Megígérte :C

[ Szerkesztve ]

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#31011) BlackSeven válasza HZoli87 (#30981) üzenetére


BlackSeven
aktív tag

Szia!

Köszi, hogy válaszoltál. Próbáltam kitakarítani még amit lehetett, de alig találtam valamit. Felraktam újra még egyszer a NIS-t de semmi változás. Ami a legjobban idegel és nem értem a dolgot az az, hogy az Asztal megjelenése után miért ilyen kék a Tálca? Kép róla. Nagy nehezen, de sikerült egy lenyomatot csinálnom.
Ezt legalább fél percig nézhetem amikor végre de elég lassan és sorban egymás után! előjönnek a gyorsindító ikonok. Soha sem volt még - akár védelmi - program telepítése után ilyen jelenségem. Nem értem. Ráadásul nem is az én gépem, így elég kellemetlen a szitu.
Mindegy. NIS le és vissza a KIS. (semmi gond vele !) Megrendeltük, ki lett fizetve és várjuk az újabb egy éves licensz kulcsot hozzá.
Ez van, de azt hiszem hüljén fogok meghalni, hogy nem jövök rá mi a hiba oka. :O

[ Szerkesztve ]

(#31012) BigManus válasza BlackSeven (#31011) üzenetére


BigManus
addikt

Esetleg nem lett letöltve a rendszerre valamilyen skin? Úgy rémlik valaki egyszer már írt hasonlóról... Azt már nem tudom melyik proginál volt galiba.

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#31013) BlackSeven válasza BigManus (#31012) üzenetére


BlackSeven
aktív tag

Letöltve nem lett semmi skin, csak az a változás az alapértelmezetthez kékhez képest, hogy a Színséma =Ezüst és nem az alapértelmezett.
Jobb klikk az Asztalra > Tulajdonságok/Megjelenés fül/Színséma > ezüst.
Azt nem hinném, hogy ez bármit is befolyásolna mert KIS (egy évig) és utána a NOD32 majd ESS (próbaverziók) is hibátlanul mentek így, ezzel a színnel. Semmi más védelmi program nincs telepítve arra a gépre (csak a NIS volt egyedüliként) így még az azokkal való esetleges bootolás közbeni összeakadás is kizárható. Egyébként most, hogy le-fel rakosgattam a programokat az feltűnt és kicsit hihetetlen is, hogy - legalább is érzetre - a KIS alig kér több időt a bebootoláshoz mint a sima NOD32 vagy a tűzfalas ESS. Elenyésző az a plusz időkülönbség a KIS mellett és engem nem is zavart. Érdekes minden esetre. És mindez egy átlagos erősségű laptopon tapasztalva!

[ Szerkesztve ]

(#31014) sznorbi2 válasza Thusor (#30977) üzenetére


sznorbi2
senior tag

Én karanténozni szoktam mindig és amikor eszembe jut akkor kijelölöm az összes kártevőt a karanténban és rövid időn belül törli az összes vírust a karanténból!
Szerintem jobb ha előbb karanténba helyezteted mert onnan pikk-pakk törölni lehet és nem gondolkodik annyit mint amit neked tesz.
Csak talán nem lecserélted a Symantec védelmet? :D

To protect and serve!

(#31015) Fire/SOUL/CD válasza Szellem. (#30965) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

Nálam azért van egy két érdekes jelenség a NIS2011 beta-val(Build 107). Az egyik az első frissítéskor jelentkezett, nevezetesen mikor letöltött több mint 100 megát, akkor nem tudta a frissítést érvényesíteni. Még1x frissítettem, akkor már csak kb 3 megát szedett le, de onnantól már minden oké volt.

A másik viszont tényleg bug, frissítés előtt kifogástalanul működött a Performance "ablak", frissítés után már nem. Amint belépek ott van hogy bekapcsolhatom, de hiába kattintgatok a bekapcsolásra, rögtön visszaáll az OFF állásba... :F
Ezen a Settings ablakban sem tudtam állítani semmit...

Valóban sok minden változott benne, de a gyengébb felismerés sajnos nem, lehetne egy kicsivel jobb. Az 50-es csomagon lefuttatva újraindítást kért, mert csak úgy tudta eltávolítani egyes kártevőket...

A Sonar kivételek is belekerültek, úgy hogy belőhető, hogy ne Autokaranténozzon.

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#31016) HZoli87 válasza BigManus (#30982) üzenetére


HZoli87
veterán

-----------

bullfrog.exe - Trojan-Downloader.Win32.CodecPack.let
(csak még nincs benne az adatbázisban)

[ Szerkesztve ]

(#31017) HZoli87 válasza BlackSeven (#31011) üzenetére


HZoli87
veterán

Elég gáz az a tálca, nem láttam még ilyet. Nem tudom mért nem működik nálad megfelelően a Norton, lövésem sincs. :(

(#31018) Szellem. válasza Fire/SOUL/CD (#31015) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Behoztam a céges gépemre a NAV 2010-et. Most vettük pénteken a gépemet. Egy nagyon jó kis laptop.
Felraktam rá a saját NAV licencemet, mert itt a cégnél Nod32 van, de mondom kipróbálom. Hát, sokkal lassabban indult el a gépem a NAV 2010-el, mint a KAV--al, vagy a Nod32-vel. Pedig a NAV-al még csináltam is egy optimalizálást, meg egy teljes rendszervizsgálatot.
Szóval, sajnos valós a lassulás probléma. Otthoni gépemen sem szuperál rendszerindulás terén a NIS 2010. Nem tudom, hogy mi lehet a gond, mivel pl. a 2009-es repült a gépeimen!

(#31019) Fire/SOUL/CD válasza BlackSeven (#31013) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

A NIS-t a gyári removerével távolítottad el? A Registry Workshop-el keress olyan AV-kra amik megfordultak a gépen és töröltesd azokat a registry bejegyzéseket. Végső esetben pedig az alábbi registry takarítót futtasd le. Ez több száz (akár 1000-en felüli) hibás bejegyzést fog találni, mind a biztonságosnak, mind a nem biztonságosnak ítélt bejegyzéseket töröltesd vele, aztán restart. Wise registry Cleaner
(Én magam messze elkerülöm, az ilyen jellegű registry takarítókat, de ha nincs veszteni valód, akkor lefuttathatod. Én próbaképpen használtam, valami 700 bejegyzést törölt, de életben maradt a gép... :DDD )

Plag
A 2011 is első újrainduláskor cefet lassú, de ezt követően sem hozza a "formáját", valóban lassabb a boot. :K Amúgy x64-es rendszer alatt tapasztalod ezt? Mert én x64 alá pakoltam, x86-on nem tudom, hogy lehet-e valami változás. Más víruskergetőknél is tapasztalható, hogy x64 alatt másképp "viselkednek", beleértve a lassabb boot-ot is x86-hoz képest...

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#31020) Szellem. válasza Fire/SOUL/CD (#31019) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Nem, sima X86-os rendszer van itt is a cégnél, meg otthon is! Szóval, 3 különböző konfigon mutatkozik meg amiről írtam. Meg ahogy olvasom, más fórumtárs is panaszkodik erre.
Részemről, nem tudom, hogy egyetértesz-e vele, de a Nod32 jobb, mind gyorsaságban, mind felismerésben, mint a Norton.

(#31021) Fire/SOUL/CD válasza Szellem. (#31020) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

Teljesen egyetértek veled, a NOD32 gyorsabb és jobb felismeréssel rendelkezik jelenleg. :K Bár a lassab boot-on kívül(meg amit korábban írtam bugot),a NIS2011 utána már észrevétlen a gépemen, tehát abszolút nem fog semmit(nálam)...
A RAP teszten(ez az egyik, amit meg szoktam nézegetni) ott is előkelő pozícióban van a NOD32)
Sajnos én most megint megszívtam, az új ESS 4 build összeakad az RVS-el, abban a pillanatban amikor engedélyezném az RVS védelmét, vagy csontra fagy(csak reset gomb), vagy BSOD-val újraindul a masina... :W Régebben az időre kikapcsoltam az ESS realtime védelmét, amíg bekapcsoltam az RVS védelmet, régebben ez bevált, de most mindegy mit csinálok, KO... :((( (Hiába teszem a kivételek közé az RVS-t, stb stb, nem mén') :N

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#31022) sznorbi2


sznorbi2
senior tag

Itt a torzszülöttünk(bullfrog.exe) elemzése.

[VT link]

Érdekes, hogy promozott a Dr.Web és egyre jobb a felismerése

To protect and serve!

(#31023) Szellem. válasza Fire/SOUL/CD (#31021) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Én nem használom az RVS-t, mert nekem nem tetszik a bootidő lassítása, illetve, ha ki akarok lépni a virtuális rendszerből, akkor restartolni kell a gépet. A KIS 2011-ben ugyan ez a funkció megvan, de ott nem kell restartolni a gépet.
Az RVS-t én a Sandboxie-val helyettesítem. Tökéletesen megfelel.

Most raktam fel a céges gépre a Nod32 4.2-t és szó szerint megkönnyebbült a laptopom. Olyan, mintha egy elefánt űlt volna rajta!

(#31024) dnsi válasza Szellem. (#31023) üzenetére


dnsi
aktív tag

Csodálkozva olvastam ezt a Norton lassulást , de mindenkinek másképpen dolgozik minden program.Nálunk a családban három gépen fut Norton 360-an, és van benne igen gyengének mondható gép is.Nod32 levétele és Norton felkerülése után észrevétlen lett a védelem , semmi lassulása nincsen a gépnek, és persze a többi gépnek se. :)

(#31025) Szellem. válasza dnsi (#31024) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Ez nekem is furcsa, mert másnál megy gyorsan a program.
Ettől függetlenül, nem a Nortont akarom fikázni vagy lehúzni. Nálam a 2009-es sokkal gyorsabb volt, mind a rendszerindulás, mind más terén!

Meg az is furcsa, hogy 3 különböző 2010-es Norton termék egy ugyan azon mintán 3 teljesen más eredményt produkál, holott mindegyikben ugyan az a motor működik!

[ Szerkesztve ]

(#31026) dnsi válasza Szellem. (#31025) üzenetére


dnsi
aktív tag

Meg az is furcsa, hogy 3 különböző 2010-es Norton termék egy ugyan azon mintán 3 teljesen más eredményt produkál, holott mindegyikben ugyan az a motor működik!

Engem is meglep!

[ Szerkesztve ]

(#31027) csaba1203 válasza dnsi (#31024) üzenetére


csaba1203
addikt

Ha jól tudom,akkor a 360-ban van komolyabb rendszer optimalizáció,ami a NAV és NIS termékekből hiányzik.Van benne olyan funkció is,ami a boot időt rövidíti pl.Talán ezért lehet gyorsabb.

(#31028) McKane válasza BigManus (#30982) üzenetére


McKane
senior tag

na, ahhoz a bullfrogos cucchoz:
virtuális gépen, Win7 -et feldobtam, AVG Free-t mellé..
letölteni engedi,de amint el akarom indítani, ugrik rá az AVG.. vagy 6 trójait akar kiirtani ;]

(#31029) BigManus válasza McKane (#31028) üzenetére


BigManus
addikt

Sokat javult az AVG.
Még meg sem néztem AVG IS 9.0-val... :W

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#31030) huskydog17


huskydog17
addikt

Remélem nem baj, hogy ide linkelek egy nyereményjátékot Azért teszem ezt, mert úgy gondolom, hogy szorosan kapcsolódik a témához, de ha itt még sincs helye, akkor elnézést kérek előre is!

A nyereményjátékban, ahol ingyenes a részvétel, 1 éves Avira Premium Security Suite licencet lehet nyerni!
PC Welt

Összesen 15 darabot sorsolnak majd ki. A részvételhez csak egy facebook fiókra van szükség. Ha van fiókod, semmi mást nem kell tenni, mint hogy felmész a PC Welt Facebook-os lapjára, megnyomod a "Tetszik" gombot, majd írsz egy kommentet az üzenőfalra (természetesen ennek a témának az üzenőfalára! :) )! Ezzel máris részt veszel az ingyenes játékon.

[ Szerkesztve ]

Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

(#31031) Orlin


Orlin
addikt

Hello!Nekem nem akar még mindig frissiteni az Avira Antivir Personal Free Antivirus.
05.13 az uccsó frissités.Vajon mi a baj?:)
THX

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#31032) attiati


attiati
veterán

van valakinek nem használt KIS2010 kulcsa?

szívesen átvenném, vagy fizetnék érte valamit :)

(#31033) riki válasza Orlin (#31031) üzenetére


riki
senior tag

Nálam sem sajnos. Ez ilyen .Beálitottam én is ,hogy naponta, mely időben s mégsem. :F

(#31034) Orlin


Orlin
addikt

Kérdésem lenne +int :)

Az on-line virus keresők mennyire megbízhatók?Egy filet dobtam fel és ez az eredmény:
[link]

lyen sok progiból egy lelt benne virust?!Szerintetek akkor fertőzött?
Köszönöm

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#31035) Orlin válasza riki (#31033) üzenetére


Orlin
addikt

Kézileg sem?Lehet ráfrissítek, bár kiváncsi vok ,h mikor akar majd magától :)

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#31036) creed30 válasza Szellem. (#31023) üzenetére


creed30
aktív tag

kis 2011 csak bétából jött ki még ugye?
vagy érdemes lecserélnem a 2010-est már most 2011esre mit gondolsz? :U

(#31037) tyan válasza BigManus (#30982) üzenetére


tyan
senior tag

Vipre fogja. Persze így késő délutáni adatbázissal már könnyű. :DDD

(#31038) Fire/SOUL/CD válasza Szellem. (#31023) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

KIS 2011-ben ugyan ez a funkció megvan, de ott nem kell restartolni a gépet.
Szerencsés vagy, hogy nálad van ilyen funkció, nálam ez hiánycikk... :F

Felraktam nem virtuális gépre is, hátha gondoltam az a gondja, de x64 alatt ott sincs...
Nem tudom, hogy ez tudatos döntés-e vagy sem, de mindenképp kellemetlen...
(Mondjuk azt nehezen tudom elképzelni, hogy a béta teszterek egy ilyen "hiányosságot" ne vennének észre)

Fire.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#31039) Greenebola válasza Fire/SOUL/CD (#31038) üzenetére


Greenebola
senior tag

Hello

Ö ott az a gadget mit produkál, (jelentés,beállítás)-t vélek felfedezni ,más célt szolgál még esetleg?

WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester

(#31040) Fire/SOUL/CD válasza Greenebola (#31039) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

A KIS-t indítja, a adatbázis állapotát jelzi, illetve amit írtál is, alapban a report és settings felületet indítja. Ez utóbbi 2 funkció konfigurálható, azaz, hogy mi induljon el illetve egy másik kinézet is beállítható: [link]

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#31041) HZoli87 válasza creed30 (#31036) üzenetére


HZoli87
veterán

Még csak béta, nem érdemes lecserélni még rá. Elvileg június 8.-a a megjelenés dátuma, természetesen angol és pár további nyelven, magyar csak ősz eleje felé.

---------

Ha próbálkozni akarsz: Link
(megtalálod a programot és a hozzá tartozó removert is)

[ Szerkesztve ]

(#31042) Thusor válasza sznorbi2 (#31014) üzenetére


Thusor
őstag

De, lecseréltem. :P Valahogy nem jött be nekem a SEP. Baromira lassan ellenőrizte a vírusos filekat...elszöszölt velük. Most az F-Secure egész jónak mondható, eddig meg vagyok vele elégedve. Abban a stádiumban vagyok hogy minél több vírusirtót tesztelek végig aztán majd eldöntöm, hogy végül melyiket veszem meg. Eddig az Avira Premium Security Suite és F-Secure tetszett.

AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

(#31043) Thusor válasza dnsi (#31026) üzenetére


Thusor
őstag

Én pontosan ezért cseréltem le a SEP11-et. Teljesen más eredményeket produkált mint a többi Norton termék, azonos motorral. Szóval kicsit furcsák ezek az új Norton termékek, régebben nem voltak ilyenek.

[ Szerkesztve ]

AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

(#31044) riki válasza Orlin (#31035) üzenetére


riki
senior tag

Bocs ,hogy még csak most válaszolok. Csak az automatikus nen megy,a kézi akár naponta töbször is . Ez van. Elméletileg a reklámot is ki lehet kapcsolni, régebben irták a módját.

(#31045) BigManus válasza tyan (#31037) üzenetére


BigManus
addikt

Te kis rafkós ;)

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#31046) HZoli87


HZoli87
veterán

Megjelentek az új Agnitum termékek, a 7-es verziók: Link

[ Szerkesztve ]

(#31047) sznorbi2 válasza Thusor (#31042) üzenetére


sznorbi2
senior tag

Azért az ellenőrzésben az F-Secure sem egy Ayrton Senna!

Viszont az utóbbi hetekben megtáltosodott a vírustalálata az tény és tapasztalat a részemről.
Sok sikert az F-secure teszthez és remélem azért tájékoztatsz majd a tapasztalatokról! :D

To protect and serve!

(#31048) sznorbi2


sznorbi2
senior tag

Ismét promóció van az Ad-Aware 8.2 plus-ból(1 éves licensz) csütörtökön 24 órás időtartamig!

To protect and serve!

(#31049) tyan válasza BigManus (#31045) üzenetére


tyan
senior tag

:)

(#31050) csaba1203 válasza sznorbi2 (#31047) üzenetére


csaba1203
addikt

Azért pár terméknek belassult a keresési ideje.Gondolok itt az új NOD32-re vagy az AVIRA 10-re.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.