Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Mazda 6 gh 2.0 147LE olajnyomás lámpa egyszer csak elkezdett menet közben villogni sűrűn mint valami érintkezési hibás lámpa, aztán égve maradt. Leálltam, vártam, és egy negyed óra után ráindítottam és az első két másodpercben eltűnt, majd megint villogva világított és utána folyamatosan.
Olajszint max felett egy 2 mm-vel, olajtócsa nincs az autó alatt.
Ezt az autó akkor kezdte produkálni, miután elkaptam egy nyulat 100-al a baloldali ködlámpánál. Utána egy 5 perc múlva.
Nem kellene ennek az égőnek hangjelzést is adnia ha baj van? Ez nem ad semmit, csak világít.
Olajat cseréltem még benne múlt héten 5w-40 shellről 5w-30 TOTAL-ra. Minősítés megvan.
Az autóval a nyúl elkapása előtt 15km országút volt, tehát meleg motor.Mi hajtja az olajszivattyút? Főtengely? Valami tipp, hogy mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
T0mBd1gg3R