- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
válasz
Szten Márs #976 üzenetére
Urak Urak :-)
Nagy általánosságban lehet erről beszélni, ez egy nagyon szubjektív dolog itt mely kérdéskört feszegetjük. Én a kisfilmesre vetített 50-135-ig portrézok ezt szoktam meg. Mindenki át tudja számolni az adott digi vázon az adott objektív mekkora gyt-ot jelent. Panelszobában én sem nagyon férek el 100mm fölött, illetve nem is nagyon kell nagyobb tele oda.
szabad térben 2 dolog: (szerintem)
1. A Túl nagy gytáv túl nagy "tárgytávolságot" eredményez, ahol már a kommunikáció és a fotósnak az alany lekövetése korlátozottá válik.
2. Relatív rövidebb exp időkkel kell dolgozni.
Nálam egyfajta beidegződés de a 135-ös gyt-nál hosszabb obival pont ezért nem portrézok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest