- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benji21th
tag
Hááát...Igen más...de egy G6-hoz képest szerintem jobb (az lett volna még). A G6-hoz hasonló felépítés, plusz a hajtogatható EVF, ami amilyen idétlenül nézett ki elsőre, annyira szerettem meg használat közben.
Lehet beképzelem, de mintha a manuális üvegeket is jobban teljesítettek volna rajta. A peaking meg...nem tudom ki hogy van vele, de szerintem a piros kiemelés a legjobb, az olyn van fehér és fekete és még szaggat is tőle a kép (NX30an ilyen se történt). Óh és még valami, ami számomra új volt az olyn...a hangja
Az első kis pen-emnek nem hallottam a hangját, a samungnak már volt egy halk búgása, de ez...
Az alap búgás mellé fókusz esetén még fel is pörög. De még mielőtt azt az érzést kelteném, hogy megbántam, nincs így..megvannak az előnyei, meg azok a dolgok amikben visszalépés történt, de amire én vágytam azt az oly jobban kiszolgálja majd. Ha valaki manuálra keres milcet, tudom ajánlani az NX30-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A Tremere klánra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Projektor topic
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest