- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
DemonDani #4892 üzenetére
Fullframen 1.4-es uvegekkel is ISO 3200-6400-on csillagfotoznak.
Ez ilyen, ha profi cuccod van akkor is zaj lesz. Nekem meg szarabb vazam van es kitobim megis szoktam csinalni. Tanulj utomunkazni, csinalj darkframeket, atlagolj kepekbol, ezzel mind csokkented a zajt. Vagy pl csinalj startrail kepeket, ott neha meg szarul is nez ki ha nagyon sok csillag latszik. Keresel valami szep temat, akar egy kivilagitott epulet vagy barmi, hatterben pedig szep elhuzott csillagok. ISO 100, 30mp zarido, sokkal kevesebb zaj lesz. Ha itt is csinalsz darkframet, atlagolsz a jo sok kepbol, akkor hidd el jo eredmenyt fogsz kapni 600D-vel es kitobival is.
(#4894) fattyu : Gondolom eddig nem startrail fotokban gondolkozott. 18mm korul 20 masodperc utan kezdenek csikot huzni a csillagok. Ha meg startrail akkor erdemesebb tobb expobol osszerakni mint egy hosszu bulb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Spórolós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest