- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
arf
csendes tag
válasz
Hydra SR #461 üzenetére
Az előzők nagyrészét visszavonom, mert ma figyelmesebben próbáltam ki az objektíveket: fénymérés működik, és ez meglepett. (Nem szoktam használni egyébként, érzésre fotózok. Talán ezért is nem vettem észre elsőre.) Továbbá az élesség visszajelzés is működik. Így elvileg a fókuszcsapda-módszer is működne. Ha megtalálnám.
A képekről: a nagy orosz 500x2x1.5-es objektívvel a képek még állványról+önkioldóval is kicsit életlenek, egy feltekert 50/1.8-cas Oreston Meyer-optik optikával pedig nem tudok végtelent élesíteni (erről hallottam már), de ami tényleg fura volt, az az, hogy a néhány méterrel arrébb levő tárgyakat sem tudom kiélesíteni (néhány méter = 5-6 méter). Azért ettől fogok tudni aludni, csak leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest