Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
arf
csendes tag
válasz
Hydra SR #461 üzenetére
Az előzők nagyrészét visszavonom, mert ma figyelmesebben próbáltam ki az objektíveket: fénymérés működik, és ez meglepett. (Nem szoktam használni egyébként, érzésre fotózok. Talán ezért is nem vettem észre elsőre.) Továbbá az élesség visszajelzés is működik. Így elvileg a fókuszcsapda-módszer is működne. Ha megtalálnám.
A képekről: a nagy orosz 500x2x1.5-es objektívvel a képek még állványról+önkioldóval is kicsit életlenek, egy feltekert 50/1.8-cas Oreston Meyer-optik optikával pedig nem tudok végtelent élesíteni (erről hallottam már), de ami tényleg fura volt, az az, hogy a néhány méterrel arrébb levő tárgyakat sem tudom kiélesíteni (néhány méter = 5-6 méter). Azért ettől fogok tudni aludni, csak leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Háztartási gépek
- Milyen NAS-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő