- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Planart eladtam... ezt megtartom. Az ÉN kritériumaim alapján ez jobb. Nekem. Nem azt mondom jobb mint a planar. Azt mondom teljesen nyitva ez a darab itt jobb mint bármi ( f2 vagy alatta ) amit teljesen nyitva próbáltam. Nincs az hogy jó hogy 1.7 de minek mikor szinte használhatatlan itt.
Tess egy raw kézből szintén. nem az első amit mutogatnék, de melós gépen csak ez van ( tegnap pont töröltem a kártyáról e előtt a széria előtt )
Az árával az a helyzet hogy ha megnézed pentaxforumon pl elég nagy becsben van ez is. innentől akinek van olyan árat is kér érte. Sajnos google egyre inkább kiöli a titkos esélyesek jó pénzért megszerzésének esélyeit.
Ma még jön kézhez két másik 50es. hétvégén alkotok valami összehasonlítást. nemtudom. meglássuk.
Copass: A virág az KROP
100% az eredeti képből. és mondom. 350d. Azért az nem most volt...Futok én, de ugye előbb a biznic aztán az ámokfutás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest