Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
válasz
Gulyopapa #3083 üzenetére
Az SMC Takumarok állítólag nem rosszak, de itthon alig ismertek, és ebay-en sem valami olcsók: [link].
Flektogonból van olyan, ami állítólag jó, de egészen röhejes összeget remélnek értük általában.
Ilyesmiken én is gyötörtem magam egy darabig, aztán arra jutottam, hogy dugja fel magának mindenki a túlárazott manuál cuccait, és inkább veszek jelenleg is gyártott, vagy legalábbis raktáron lévő üvegeket.
A Canonnak van 2.8/28-as és 2/35-ös EF obija, igaz, azok inkább 60 k körül vannak újonnan. Tapasztalatom nincs velük, olyan sokáig nem voltam canonos.
Ha UWA kellene, akkor lehet, hogy Walimex/Samyang 2.8/14-re érdemes gyűjtögetni/vadászni.
Végső esetben meggondolandó egy IS II-es kitobi. Szerintem egyáltalán nem rossz a rajza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- RAM topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest