- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
MrChris #11509 üzenetére
Érdekelne, hogy mi csábít az A7-ben. Én azt akartam venni sztán' GX80 kit lett belőle. 4 dolog tántorított el az A7-től. Shuttershock (ok van elektronikus első redőny, de akkor bukod a dinamika egy részét és szélsőséges esetekben akkor is zselézhet), a kor által rég meghaladott videó minőség, brutál méretű natív utazózoom, dinamikában a Fuji APS-C nagyon ott van a nyakán.
Extraként nekem nagyon kellett a stabi videóhoz. Nem akarok még egy gombalt is cipelni. Fotónál még el lettem volna vázstabi nélkül.Másrészt, ha manuáloznék - mint te - biztos lenne egy A7-em vagy 5D mark I-em mókázni...gondolom ez hajt. De inkább egy focal reducert dobnék a szatyorba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest