- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Somatom
üzenetére
"Erre kiderül, hogy a műveleteknél is lehetnek feltételek, amik ráadásul ugyanúgy kékek, mint a műveletek."
Ez így, ebben a formában nem igaz. A feltételek mindenhol zöldek, csak az IF-ElseIF és az Ismétlődő feltételeknél Lilák, amikor meghívod, de kívülről kéken látszik. Régebben nem is voltak külön feltételek az Eseményeknek és a Műveleteknek (Akkoriban még IF és While/Do sem volt), csak a makró alján lévő zöld mezőben lehetett megadni. Voltak is korlátai a Makrónak, nem kevés.
Mint korábban írtam, a zöld mezőben levő feltételek a Makró összes eseményére hatással vannak. Egyik esemény sem tud aktiválódni, ha a zöld mezőben lévő feltételek nem teljesülnek.
Az eseményekhez csatolt feltételekkel az adott eseményt, a műveleteknél pedig az adott műveletet lehet befolyásolni.
Egyébként mióta olvasod a fórumot, elég sok makrót és a képeit megosztottam. Nem is értem, hogy jutottál erre a megállapításra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OpenMediaVault
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2