- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: ASUS RT-BE92U WiFi 7 router a felsőházból
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
2000 - 1901
4234 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-02 22:14 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcrazy
Topikgazda
Uhh, bocsánat, természetesen nem "ubway", hanem "subway" az első is...
Hopp, a lényeg kimaradt.
Target: Activity
Package: com.otpmobil.simple
Class: com.otpmobil.simple.plugins.transport.ui.transport.subway.lines.SubwayLinesActivity
A Többi üres. -
Mcrazy
Topikgazda
Némi kutakodás után, picit előrébb jutottam a témában.
Az intentek megjelenítéséhez telepítsétek az Activity Launcher-t.
Ez ugyanugy kilistázza (pontosabban csomagnév indítóval együtt, ami a Nova-ból hiányzott), mint a Nova launcher.
Megkeressük az indítani kívánt aktivity-t, majd hosszan nyomva a "Parancsikon szerkesztése"-t válasszuk. Ekkor megjelenik a Csomagnév és az Osztály. Ezek tartalmát kell átmásolni a MD intent küldés részébe.
Nem tudom, hogy más programnál hogy működik, mert csak a Simple-vel teszteltem. Ennél nem volt szükség az Aktivity mező kitöltésére (A Target maradjon Activity), csak a Package és az Class részt kell kitölteni. És lám, működik dzsordzs69 kivánsága.
Azt hozzá kell tennem, hogy bizonyos activity-k nem indthatóak (paraméterek vagy egyéb okok miatt), de erre rájöttök a tesztelés közben Ti is. -
dzsordzs69
senior tag
Köszönöm.

.plugins.transport.ui.transport.ubway.lines.SubwayLinesActivity
Ha a Nova alatt a modulokból kirakom az parancsikont, rendben működik.
-
dzsordzs69
senior tag
-
Mcrazy
Topikgazda
Értem, de nem használok Novát, csak azért tettem fel, hogy az aktivity-t tudjam listázni.
Fel van téve a telefonra, de nem ő az alapértelmezett. A "parancsikon indítása" listában ráadásul csak egy nova ikon van, "nova művelet" néven.Melyik az az Activity? Másold be ide légyszíves, hogy ne kelljen keresnem.
Megpróbálkozom vele. -
dzsordzs69
senior tag
Nem kell az intent-tel foglalkoznod, mert - ahogy Somatom is írta - van parancsikon indítási lehetőség. Keresd ki a műveletek között a "Parancsikon indítása"-t, a listában megtalálod a Nova ikonját, Tevékenységek - elnevezéssel. Amikor ezt kiválasztod és az Ok-ra nyomsz, elkezdi kilistázni az alkalmazásokat, kikeresed a kívánt aktivity-t és kész.
Értem, de nem használok Novát, csak azért tettem fel, hogy az aktivity-t tudjam listázni.
Fel van téve a telefonra, de nem ő az alapértelmezett. A "parancsikon indítása" listában ráadásul csak egy nova ikon van, "nova művelet" néven. -
Mcrazy
Topikgazda
Köszi szépen! :) Feltettem a Novát, ki is kotortam ami kell, Nova alatt megy is. De nem tudom a MacroDroidból szóra bírni. Hová kell beírni azt a hosszú activity-t az intent küldésénél? Próbáltam több helyre is, de folyton hibát dob.
Nem kell az intent-tel foglalkoznod, mert - ahogy Somatom is írta - van parancsikon indítási lehetőség. Keresd ki a műveletek között a "Parancsikon indítása"-t, a listában megtalálod a Nova ikonját, Tevékenységek - elnevezéssel. Amikor ezt kiválasztod és az Ok-ra nyomsz, elkezdi kilistázni az alkalmazásokat, kikeresed a kívánt aktivity-t és kész.
-
PistiSan
addikt
-
Mcrazy
Topikgazda
Úgy értem, hogy már "Mcrazy" is kapott működő intent megoldást a problémájára, és az #1966 -ban leírtak alapján azt gondoltam, hogy rajta vagy a probléma megoldásán.
Én nagyon hülye vagyok ehhez az intent dologhoz, szerintem már beírtam mindent amit lehet abba a data mezőbe, de csak hibákat kapok mindig.
Azt feltételeztem, hogy esetleg felraktad az appot, és megoldod a számomra megoldhatatlan problémát.
Nem lustaságból gondoltam ezt, csak már úgy gondolom mindent megtettem ami tőlem telik.Én próbálkoztam a DTMF generátorral, de semmilyen elérhető aktivity-je nincs, illetve egy, valami Main.activity, de azt nem próbáltam. Lehet, hogy az csak maga a program megnyítása..
Viszont egy másik programot próbáltam és abban érintés emulációval meg lehet oldani a DTMF hangokat. Kérdés az, hogy szeretnéd automatizálni? -
Somatom
veterán
Úgy értem, hogy már "Mcrazy" is kapott működő intent megoldást a problémájára, és az #1966 -ban leírtak alapján azt gondoltam, hogy rajta vagy a probléma megoldásán.
Én nagyon hülye vagyok ehhez az intent dologhoz, szerintem már beírtam mindent amit lehet abba a data mezőbe, de csak hibákat kapok mindig.
Azt feltételeztem, hogy esetleg felraktad az appot, és megoldod a számomra megoldhatatlan problémát.
Nem lustaságból gondoltam ezt, csak már úgy gondolom mindent megtettem ami tőlem telik.Ez most zűrös. Most a melós kéthetem van, ilyenkor 15 órás műszakokat nyomok. Most is úgy írok, hogy Nürnbergben araszolok a kamionnal a dugóban.
-
PistiSan
addikt
Nem lustaságból gondoltam ezt, csak már úgy gondolom mindent megtettem ami tőlem telik. -
Somatom
veterán
Köszi szépen! :) Feltettem a Novát, ki is kotortam ami kell, Nova alatt megy is. De nem tudom a MacroDroidból szóra bírni. Hová kell beírni azt a hosszú activity-t az intent küldésénél? Próbáltam több helyre is, de folyton hibát dob.
Ha Nova alól indul, az azt jelenti, hogy van nyilvános parancsikonja. Azt a MD is tudja indítani a parancsikon indítása művelettel. Talán a topikgazdik tudják, hogy MD -ban hogy lehet betallózni azt a parancsikont. Én csak "szagolgatom" a MD -ot.
-
dzsordzs69
senior tag
Gondoltam, segítek. Megnéztem Nova -ban. A Simple alkalmazásnak 51 meghívható activity -je van. Bocs, de ezt most nem fogom végigsakkozni.
Az autoinputhoz írtam egy kis helpet. Elég régi, de remélem, hogy még aktuális.
-
dzsordzs69
senior tag
Köszi, ez működik is, némi időzítő hozzáadásával.
(Mit takar a választható lehetőségeknél az "azonosítás alkalmazásban"?)
-
Somatom
veterán
-
PistiSan
addikt
-
PistiSan
addikt
-
Somatom
veterán
Hosszan nyomsz a home -on. Modulok és kiválasztod a "Nova tevékenységek" parancsikont. Ekkor megnyílik az alkalmazáslista. Ott kiválasztod a kívánt alkalmazást. Jobb oldalon, kis szám mutatja a lehetőségeket, bal oldalon a nyillal rudod legördíteni.
Szerk.: lassú voltam.

-
Mcrazy
Topikgazda
Ráböksz a kezdőképernyőn hosszan > Modulok > Tevékenység Parancsikon kihelyezése a képernyőre, majd elkezdi listázni az alkalmazásokat, amelyek mellett látható, hogy hány activity-je van. A kis nyílra bökve megnyilik a lista.
-
PistiSan
addikt
Egyszerű. Normális launcher -ben (pl. Nova) kilistázhatod egy app összes meghívható activity -jét és azokhoz parancsikont is tudsz rendelni.
Érintésemulációhoz pedig nem csak koordinátát tudsz rendelni, hanem pl. szöveget is. Tehát, ha az adott gombra az van írva, hogy "mobiljegy", akkor ezt is megadhatod az autoinputban és akkor nem tapicskol félre.Ezt írt már le hogy kell légy szíves, fel dobtam a novát én is, de ezt az activity listázást nem találom.
-
Somatom
veterán
Nem használok Nova-t, bár régebben megvettem a Prime-ot. Lehet, teszek vele majd egy próbát, szerintem segítséget kérek majd a listázáshoz.
Az autoinput is új lesz nekem, Shell paranccsal csináltam az érintés emulációt koordináták alapján, szóval a a név alapú dolgot ki kell majd keresgélnem, de holnap ránézek mindkettőre, köszönöm.Gondoltam, segítek. Megnéztem Nova -ban. A Simple alkalmazásnak 51 meghívható activity -je van. Bocs, de ezt most nem fogom végigsakkozni.
Az autoinputhoz írtam egy kis helpet. Elég régi, de remélem, hogy még aktuális.
-
Mcrazy
Topikgazda
Nem használok Nova-t, bár régebben megvettem a Prime-ot. Lehet, teszek vele majd egy próbát, szerintem segítséget kérek majd a listázáshoz.
Az autoinput is új lesz nekem, Shell paranccsal csináltam az érintés emulációt koordináták alapján, szóval a a név alapú dolgot ki kell majd keresgélnem, de holnap ránézek mindkettőre, köszönöm.Nem kell még külső beépülő sem, mert a MD-ban van Felhasználói Beavatkozás (User Interaction) művelet, amivel ugyanazt tudod elérni, mint az Autoinput-tal.
-
dzsordzs69
senior tag
Egyszerű. Normális launcher -ben (pl. Nova) kilistázhatod egy app összes meghívható activity -jét és azokhoz parancsikont is tudsz rendelni.
Érintésemulációhoz pedig nem csak koordinátát tudsz rendelni, hanem pl. szöveget is. Tehát, ha az adott gombra az van írva, hogy "mobiljegy", akkor ezt is megadhatod az autoinputban és akkor nem tapicskol félre.Nem használok Nova-t, bár régebben megvettem a Prime-ot. Lehet, teszek vele majd egy próbát, szerintem segítséget kérek majd a listázáshoz.
Az autoinput is új lesz nekem, Shell paranccsal csináltam az érintés emulációt koordináták alapján, szóval a a név alapú dolgot ki kell majd keresgélnem, de holnap ránézek mindkettőre, köszönöm. -
Somatom
veterán
Igen, azt használom jelenleg is, csak kíváncsi voltam, mert például a BKK futár appnál van egy olyan gond ezzel, hogy ha el akarom érni az kedvencekhez adott járatot, és ott épp van valami forgalmi zűr, akkor az ott jelezve van, és "mellé tapicskol" az emuláció. Viszont ebben az esetben van weboldal, így a délutáni párbeszéd alapján ezt meg is tudtam oldani. És így jutott eszembe, hogy hátha van megoldás a Simple-re is. Mindenesetre köszi! :)
Érintésemulációhoz pedig nem csak koordinátát tudsz rendelni, hanem pl. szöveget is. Tehát, ha az adott gombra az van írva, hogy "mobiljegy", akkor ezt is megadhatod az autoinputban és akkor nem tapicskol félre. -
dzsordzs69
senior tag
Ez nem így működik. Ha a rendszerből közvetlenül meghívható az adott activity, akkor megoldható. De, akkor automatizáló nélkül is kirakható egy parancsikon a home -ra. Ha az app egy másik activity -jében levő gomb érintésére egy belső utasítás hívja meg az activity -t, akkor azt külső alkalmazás legfeljebb érintésemulációval tudja megbívni.
Igen, azt használom jelenleg is, csak kíváncsi voltam, mert például a BKK futár appnál van egy olyan gond ezzel, hogy ha el akarom érni az kedvencekhez adott járatot, és ott épp van valami forgalmi zűr, akkor az ott jelezve van, és "mellé tapicskol" az emuláció. Viszont ebben az esetben van weboldal, így a délutáni párbeszéd alapján ezt meg is tudtam oldani. És így jutott eszembe, hogy hátha van megoldás a Simple-re is. Mindenesetre köszi! :)
-
Somatom
veterán
Ha már szóba került az intent: azt meg lehet oldani valahogy, hogy a Simple alkalmazáson belül -mondjuk- a mobiljegy menüpont nyíljon meg?
Ez nem így működik. Ha a rendszerből közvetlenül meghívható az adott activity, akkor megoldható. De, akkor automatizáló nélkül is kirakható egy parancsikon a home -ra. Ha az app egy másik activity -jében levő gomb érintésére egy belső utasítás hívja meg az activity -t, akkor azt külső alkalmazás legfeljebb érintésemulációval tudja megbívni.
-
dzsordzs69
senior tag
Ha már szóba került az intent: azt meg lehet oldani valahogy, hogy a Simple alkalmazáson belül -mondjuk- a mobiljegy menüpont nyíljon meg?
-
Somatom
veterán
-
Mcrazy
Topikgazda
-
Somatom
veterán
-
Mcrazy
Topikgazda
Hogyne lenne!
Eseménynél vedd fel a kimenő hívást, ezek után string típusú változó értékadásánál megjelenik a hívott telefonszám amit eltárol szövegként.
Nálam a Data mellet, ott van a változó mint választható opció.
Úgy tudom csak szövegként kapott adatot kezel a progi, azért mentem string változóba a hívott szám értékét.Másképp nem is lehet, mivel tartalmaz speciális karaktert is ("+" jel az országhívó előtt), amit az Egész, vagy a Lebegőpontos változóban nem adhatsz meg.
-
Mcrazy
Topikgazda
-
PistiSan
addikt
Hogyne lenne!
Eseménynél vedd fel a kimenő hívást, ezek után string típusú változó értékadásánál megjelenik a hívott telefonszám amit eltárol szövegként.
Nálam a Data mellet, ott van a változó mint választható opció.
Úgy tudom csak szövegként kapott adatot kezel a progi, azért mentem string változóba a hívott szám értékét. -
Mcrazy
Topikgazda
Megvan. Működik. Nem tudom, hogy kéne küldenem, a lényegről csináltam screenshotot.
Azt a három sort kell kitöltened. A telómon nincs telepítve a PH app, ezért Opera böngészővel teszteltem. A PH app csomagneve:
com.smrtprjcts.ph
Ezt írd be az Opera helyett a package sorba!
Az data pedig a kívánt topik url -je.Szuper! Működik! Thx!
-
Somatom
veterán
Ez a DTMF project viszont botladozik. Ha a datánál a három pöttyre böksz, akkor előre definiált változókat listáz, de nem látok lehetőséget ezektől eltérő változó megadására.
-
Somatom
veterán
Megvan. Működik. Nem tudom, hogy kéne küldenem, a lényegről csináltam screenshotot.
Azt a három sort kell kitöltened. A telómon nincs telepítve a PH app, ezért Opera böngészővel teszteltem. A PH app csomagneve:
com.smrtprjcts.ph
Ezt írd be az Opera helyett a package sorba!
Az data pedig a kívánt topik url -je. -
PistiSan
addikt
-
Mcrazy
Topikgazda
-
Somatom
veterán
Várok egy átlátható example-t. Mert, amikor azt írtam, hogy nem értek hozzá, akkor azt szó szerint értettem. Szintaxis, https, hogy kell átadni az alkalmazásnak az értéket, szóval érted? Példákból lehet könnyen tanulni. Ezért gyártok én is makrókat ahelyett, hogy 5000 sorban megpróbálnám elmagyarázni, hogy mit, hova kell tenni és még akkor sem biztos, hogy meg tudja csinálni a kérdező.
Khm... Hamar elakadtam. Milyen menüpontban találom az intent "űrlapot"? Végigdúltam az összes műveletet, de nem lelem.

-
Mcrazy
Topikgazda
OK. Vasárnap, parkoló, kamionstop. Megpróbálom összehozni.
A szintaxis az, hogy:
intent.action.VIEW
vagy
android.intent.action.VIEWA data uri pedig egyszerűen az url. A https -ből a rendszernek tudnia kell, hogy az egy weboldal. Ha nincs alapértelmezett böngésző, akkor az OS -nek erre dobnia kell az app choozer -t, benne az összes appal, amiknek az intent filterében a fejlesztő definiálta a weboldalak megnyitását.
Várok egy átlátható example-t. Mert, amikor azt írtam, hogy nem értek hozzá, akkor azt szó szerint értettem. Szintaxis, https, hogy kell átadni az alkalmazásnak az értéket, szóval érted? Példákból lehet könnyen tanulni. Ezért gyártok én is makrókat ahelyett, hogy 5000 sorban megpróbálnám elmagyarázni, hogy mit, hova kell tenni és még akkor sem biztos, hogy meg tudja csinálni a kérdező.
-
Somatom
veterán
OK. Vasárnap, parkoló, kamionstop. Megpróbálom összehozni.
A szintaxis az, hogy:
intent.action.VIEW
vagy
android.intent.action.VIEWA data uri pedig egyszerűen az url. A https -ből a rendszernek tudnia kell, hogy az egy weboldal. Ha nincs alapértelmezett böngésző, akkor az OS -nek erre dobnia kell az app choozer -t, benne az összes appal, amiknek az intent filterében a fejlesztő definiálta a weboldalak megnyitását.
-
Mcrazy
Topikgazda
Ok, de gondolom az intent szöveg szintaxisa az megvan. Az is jó lesz kezdésnek.
-
Somatom
veterán
Hááát....
Ahhoz előbb meg kell ismerkednem a MD intent paraméterező felületével.
Utóljára Robotban csináltam ilyet. De, vmi nem stimmel. Az intent küldés az sztem nem esemény, hanem művelet, hiszen a MD ad vele utasítást a rendszernek . 
-
Mcrazy
Topikgazda
A Shortcut Creator nem jeleníti meg, hogy milyen intentet küld? Általában egy eccerű VIEW intentet szokott, a "data uri" sorban a telefonszámmal. Ha a tone generátor intent filterében ez definiálva van, akkor az OS -nek dobnia kéne az alkalmazásválasztót, benne a tone generátorral. Ha az intent package sorában megadod a tone generátort, akkor az intent direktben meghívja a data uriban levő telefonszám használatára.
Mcrazy:
Ugyanez szól neked is. Az intent data uri sorában add meg a teljes url -t!Fel tudsz tenni erről az Intent küldése művelet belső paramétereiről egy képet? Nagyon nem vágom, hogy hova, mit, hogy kell beírni.
Szerk: Javítva

-
Somatom
veterán
Intent küldéséhez szeretnék egy megoldást kérni.
A korábbiakban felvetett, telefonszám elsípolására van egy app (dtmf tone generator), a Shotcut Creator-al tudok ennek az appnak telefonszámot küldeni. Az elképzelés az, hogy egy macrodroid változóba rakom a számot, amit átküldök intentben az appnak. Dtmf app letöltés.
Itt pedig egy videó, amiben látszik hogy az elsőként említett appal hogy működik a dolog.
VideóA Shortcut Creator nem jeleníti meg, hogy milyen intentet küld? Általában egy eccerű VIEW intentet szokott, a "data uri" sorban a telefonszámmal. Ha a tone generátor intent filterében ez definiálva van, akkor az OS -nek dobnia kéne az alkalmazásválasztót, benne a tone generátorral. Ha az intent package sorában megadod a tone generátort, akkor az intent direktben meghívja a data uriban levő telefonszám használatára.
Mcrazy:
Ugyanez szól neked is. Az intent data uri sorában add meg a teljes url -t! -
Mcrazy
Topikgazda
Örülnék, ha pld a következőt meg tudnám csinálni.
Van egy makróm, ami értesítést küld, ha a Macrodroid fórumba üzenet érkezik. Viszont, ha rábökök az értesítésre, akkor csak a PH app nyílik meg, de jó lenne, ha mindjárt a MD topik. Ha van rá 5leted, szívesen látnám.
Tehát egy intent küldéssel megnyílna a PH app MD topik része. -
Somatom
veterán
-
Mcrazy
Topikgazda
Már hogyne lenne, csak sajnos én nem értek hozzá.
-
Somatom
veterán
Sajnos ebben nem tudok segíteni, de indulásnak ezt találtam hozzá.
Szólj, ha jutottál vele valamire.Hogyhogy? Macrodroidban nincs Intent küldés? Pedig, erre kíváncsi lettem volna. Sajnos, nálam anno, a Robotban elhasalt a dolog, mert Robotban nem lehetett az intentben változót megadni. Kíváncsi lennék, hogy MD -ban van-e erre lehetőség.
-
Mcrazy
Topikgazda
A korábbiakban felvetett, telefonszám elsípolására van egy app (dtmf tone generator), a Shotcut Creator-al tudok ennek az appnak telefonszámot küldeni. Az elképzelés az, hogy egy macrodroid változóba rakom a számot, amit átküldök intentben az appnak. Dtmf app letöltés.
Itt pedig egy videó, amiben látszik hogy az elsőként említett appal hogy működik a dolog.
VideóSajnos ebben nem tudok segíteni, de indulásnak ezt találtam hozzá.
Szólj, ha jutottál vele valamire. -
PistiSan
addikt
Videó -
pube111
senior tag
Üdv! Sonoff relét lehet valahogy kezelni makroval?
-
Talala
senior tag
Köszönöm a tippet.
Közben megoldódott, fr majd 4-5x ujratelepit, engedélyek megadása. Lekopogom, most teszi amit szeretnék. -
Fall-N
veterán
Sziasztok! Frissült android 11re a telefonom(s10+). Azóta nem működik a macrodroid. Megprobaltam bixby rutinnal kiáltani az egyszerűbb dolgaim, de az is hektikusan csinálja csak. Volt FR is, helper fent van, de még mindig nem működik a macro droid. Wifi-t nem kapcsolja, hang módot sem vált, sem a régi macrókkal, sem akkor ha újat állítok be. Amit kért engedélyt mindent megadás neki.
Tudnátok segíteni mi lehet a gond?Valószínűleg nincs a Macrodroid felkészítve az Android 11-re vagy megint változtak a dolgok és az új OS miatt más módszerek kellenének, amit nem tud még a program. Próbáld meg felrakni a Tasker trialt és megnézni azzal működnek-e a dolgok.
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Frissült android 11re a telefonom(s10+). Azóta nem működik a macrodroid. Megprobaltam bixby rutinnal kiáltani az egyszerűbb dolgaim, de az is hektikusan csinálja csak. Volt FR is, helper fent van, de még mindig nem működik a macro droid. Wifi-t nem kapcsolja, hang módot sem vált, sem a régi macrókkal, sem akkor ha újat állítok be. Amit kért engedélyt mindent megadás neki.
Tudnátok segíteni mi lehet a gond? -
gezatata
aktív tag
Sziasztok!
Ki lehet nyerni valahogy azt az információt a Macrodroidal, hogy a második SIM kártyával épp melyik mobil hálózatra csatlakozik?Azt szeretném elérni, hogy figyelje a második SIM-et csatlakozva van-e a Digi.Mobile Hungary 2G vagy 4G -re, ha nem akkor jelenítsen meg egy értesítést/figyelmeztetést a kijelzőn.
Ha nem lehet külön figyelni a két SIM kártyát akkor az is jó lehet, hogy van-e csatlakozás egyáltalán a fent megjelölt egyik hálózathoz, mert az egyes SIM Telenoros és az nem tud a Digihez csatlakozni, igy ha van a digi hálózathoz csatlakozás azt csak a második tudja megtenni.
-
Oldman2
Topikgazda
Nos, sikerült elkészítenem az SMS válasz Ne zavarj módban V2 makrót.
Ebben már beállítható, hogy mennyi idő múlva kapjon újabb SMS-t a hívó a "Ne zavarj mód" alatt. Az értéket az 1.SMSintervall változóban kell megadni másodpercben. (alapértéknek 1 óra van beállítva, azaz 3600mp)
A többi változóval nincs teendője senkinek, azok értékei automatikusan töltödnek fel.
Jelenleg magyar mobiszámokhoz van beállítva, de ha valakinek más ország számai kellenek, akkor a 2. IF elágazásban kell a feltételt ennek megfelelően módosítani.
Természetesen az elöző verziót is fent hagyom, válasszon mindenki kedvére.

-
PistiSan
addikt
Máris több energiát fektettem(tünk) a dologba mint amit érdemel, tényleg ritkán kell, beépített DTMF generátor nincs a macrodroidban, köszönöm azért a segítő szándékot, szeretem ezt a topicot.
Az SMS válasz v2 script nagyon brutális. :) -
Mcrazy
Topikgazda
Nos, sikerült elkészítenem az SMS válasz Ne zavarj módban V2 makrót.
Ebben már beállítható, hogy mennyi idő múlva kapjon újabb SMS-t a hívó a "Ne zavarj mód" alatt. Az értéket az 1.SMSintervall változóban kell megadni másodpercben. (alapértéknek 1 óra van beállítva, azaz 3600mp)
A többi változóval nincs teendője senkinek, azok értékei automatikusan töltödnek fel.
Jelenleg magyar mobiszámokhoz van beállítva, de ha valakinek más ország számai kellenek, akkor a 2. IF elágazásban kell a feltételt ennek megfelelően módosítani.
Természetesen az elöző verziót is fent hagyom, válasszon mindenki kedvére. -
Mcrazy
Topikgazda
Macrodroiddal, vagy valami kiegészítővel megoldható az, hogy egy változó tartalmát (szöveges tartalom) megosszam?
Arra gondolok, amikor egy jegyzetre, akármilyen szöveges tartalomra rá megyek, és a megosztásra nyomok, ekkor feljön egy lista, hogy mivel nyissa meg. Ezt szeretném, csak eseményvezérelten megoldani. -
zeon.hu
nagyúr
Macrodroidot új eszközre töltöttem le, de ez nem a pro verzió.
Mivel másik alkalmazásnál is előfordult, így itt is a play adattörlés a megoldás?
(Minden alkalmazásnál ez mókás lesz újra, meg újra...
)Szerk.
Pár perc után magától megoldódott. -
Oldman2
Topikgazda
-
PistiSan
addikt
-
PistiSan
addikt
Macrodroiddal, vagy valami kiegészítővel megoldható az, hogy egy változó tartalmát (szöveges tartalom) megosszam?
Arra gondolok, amikor egy jegyzetre, akármilyen szöveges tartalomra rá megyek, és a megosztásra nyomok, ekkor feljön egy lista, hogy mivel nyissa meg. Ezt szeretném, csak eseményvezérelten megoldani. -
Somatom
veterán
-
Mcrazy
Topikgazda
-
Somatom
veterán
-
Mcrazy
Topikgazda
-
Somatom
veterán
Ez kicsit sem egyszerű.
Onnan indul, hogy az általad felsorolt számokhoz alapból 19 db változó kell, amibe szétbontod ezt a számhalmazt. 19 db szövegfeldolgozó Művelet és újabb 19db változó, amibe már a szöveget számként mented. 19 db feltétel, ha jól van elkészítve, egyébként több.
19db hanglejátszó művelet, úgyancsak 19db feltétellel.
Szóval maga a makró is olyan hosszú lenne, mint a Vasárnap ebéd nélkül.
Nyugodtan elfelejtheted szerintem. Arról nem is beszélve, hogy hamarabb benyomogatod a hívószámot, minthogy a makrót elindítsd.
Netán ha valaki mégis összerakja ezt a makrót, megemelem a kalapom előtte.
Talán nem ilyen komplikált a dolog. A neten keresgélve találtam példát automatizált DTMF küldésre.
-
Mcrazy
Topikgazda
Szerintem ez megoldhatatlan macrodroiddal, de hátha meglep valaki.
Ha vágólapra másolok egy telefonszámot, szeretném ha elcsipogná a telefon a számokat.
Melóban időnként gyakran kell vezetékes telefont használni, régi telefonközpont van, ha felveszem a gombok lenyomásakor hallható hangokat és vissza játszom neki, az gyakorlatilag ugyan úgy működik mintha én tárcsáznám a számot.
Tehát kellene egy macro, ami a számot számjegyekre bontja, majd elsípolja azokat.
A számot ilyen formátumban kell sípolni
Előhívó + Telefonszám + Telefon kód.
Pl: 01 06201234567 654321Ez kicsit sem egyszerű.
Onnan indul, hogy az általad felsorolt számokhoz alapból 19 db változó kell, amibe szétbontod ezt a számhalmazt. 19 db szövegfeldolgozó Művelet és újabb 19db változó, amibe már a szöveget számként mented. 19 db feltétel, ha jól van elkészítve, egyébként több.
19db hanglejátszó művelet, úgyancsak 19db feltétellel.
Szóval maga a makró is olyan hosszú lenne, mint a Vasárnap ebéd nélkül.
Nyugodtan elfelejtheted szerintem. Arról nem is beszélve, hogy hamarabb benyomogatod a hívószámot, minthogy a makrót elindítsd.
Netán ha valaki mégis összerakja ezt a makrót, megemelem a kalapom előtte.
-
PistiSan
addikt
Ha vágólapra másolok egy telefonszámot, szeretném ha elcsipogná a telefon a számokat.
Melóban időnként gyakran kell vezetékes telefont használni, régi telefonközpont van, ha felveszem a gombok lenyomásakor hallható hangokat és vissza játszom neki, az gyakorlatilag ugyan úgy működik mintha én tárcsáznám a számot.
Tehát kellene egy macro, ami a számot számjegyekre bontja, majd elsípolja azokat.
Pl: 01 06201234567 654321Most látom, hogy android 10 alatt már nincs vágólap figyelés, több sebből vérzik az ötletem.
-
PistiSan
addikt
Pl: 01 06201234567 654321 -
PistiSan
addikt
-
PistiSan
addikt
Örülök, ha másnak is hasznos. Ezért is teszem közzé a mások vagy a saját 5leteim megvalósítását.
Ha van valami 5let javítással, finomítással, hibákkal kapcsolatban, akkor szívesen várom.#1922PistiSan
"számok vizsgálata teljesen új számomra, honnan tudod, hogy ezeket a jeleket így használva erre is alkalmazható?"
Ezek nem az én fejemből pattantak ki, hanem a Reguláris kifejezések tanulmányozásánál akadtam rá.
Ha belemerültél és gyakorolni szeretnéd, ezen az oldalon van rá lehetőség." jól értem hogy ahány számról keresik az illetőt, annyi lokális változó jön létre"
Nem egészen, mindig csak ez a két változó van, ezek kerülnek feltöltésre. A következőképpen működik: Az első változóban (MissedCall) minden esetben rögzítésre kerül a hívó száma, de ez a változó minden új hívás vagy nem fogadott hívás eseménynél felülíródik.
Nekünk viszont szükségünk van ezekre a számokra a későbbiek során az ellenőrzéshez.
Ezért az SMS küldés után hozzáfüzzük az első változót a második (Sent SMS) változóhoz.
A következő hívásnál már összetudjuk hasonlítani a rögzített számot és ha még nincs meg, akkor ezt is hozzáfüzzük a második változóhoz.
Annyi telefonszám kerül a Sent SMS változóba, ahány számra SMS-t küldtünk.
Mindaddig megy így ez az összefüzés, ameddig a "Ne zavarj mód" kikapcsolásra kerül, mert ebben az esetben kiürítésre kerül a Sent SMS változó.
A MissedCall változó ürítésére valójában nincs is szükség legalul, mert mint írtam, minden új eseménynél felülíródik."tehát ha 2 ember felváltva keresi, akkor kapnak majd sms-t?"
Nem, mindenki csak 1x kap SMS-t a "Ne zavarj mód" alatt.
Lehetne beletenni egy stoppert pld: fél-1 órás időtartammal és ennek lejárta után - ha hívnak - újból küldsére kerül az SMS.
Ennek az a hibája, hogy ha a lejárat előtt, az utolsó percekben 10-en hívnak, akkor azok pár perc múlva megint kaphatnak SMS-t.
Ha erre van valami jó 5letetek, akkor szívesen beleteszem.Remélem érthetően írtam le mindent és tudtam segíteni vele.
Nem tudtam, hogy a macrodroid változókban össze lehet fűzni az értékeket (tömbbök létrehozása), azt gondoltam eddig, hogy 1 értéket vehet csak fel ami folyton felülíródik, jó tudni erről a lehetőségről is, köszönöm a részletes magyarázatot. A regexpet is köszönöm, meg fogom nézni.
-
Mcrazy
Topikgazda
Örülök, ha másnak is hasznos. Ezért is teszem közzé a mások vagy a saját 5leteim megvalósítását.
Ha van valami 5let javítással, finomítással, hibákkal kapcsolatban, akkor szívesen várom.#1922PistiSan
"számok vizsgálata teljesen új számomra, honnan tudod, hogy ezeket a jeleket így használva erre is alkalmazható?"
Ezek nem az én fejemből pattantak ki, hanem a Reguláris kifejezések tanulmányozásánál akadtam rá.
Ha belemerültél és gyakorolni szeretnéd, ezen az oldalon van rá lehetőség." jól értem hogy ahány számról keresik az illetőt, annyi lokális változó jön létre"
Nem egészen, mindig csak ez a két változó van, ezek kerülnek feltöltésre. A következőképpen működik: Az első változóban (MissedCall) minden esetben rögzítésre kerül a hívó száma, de ez a változó minden új hívás vagy nem fogadott hívás eseménynél felülíródik.
Nekünk viszont szükségünk van ezekre a számokra a későbbiek során az ellenőrzéshez.
Ezért az SMS küldés után hozzáfüzzük az első változót a második (Sent SMS) változóhoz.
A következő hívásnál már összetudjuk hasonlítani a rögzített számot és ha még nincs meg, akkor ezt is hozzáfüzzük a második változóhoz.
Mindaddig megy így ez az összefüzés, ameddig a "Ne zavarj mód" kikapcsolásra kerül, mert ebben az esetben kiürítésre kerül a Sent SMS változó.
A MissedCall változó ürítésére valójában nincs is szükség legalul, mert mint írtam, minden új eseménynél felülíródik."tehát ha 2 ember felváltva keresi, akkor kapnak majd sms-t?"
Lehetne beletenni egy stoppert pld: fél-1 órás időtartammal és ennek lejárta után - ha hívnak - újból küldsére kerül az SMS.
Ennek az a hibája, hogy ha a lejárat előtt, az utolsó percekben 10-en hívnak, akkor azok pár perc múlva megint kaphatnak SMS-t.
Ha erre van valami jó 5letetek, akkor szívesen beleteszem.Remélem érthetően írtam le mindent és tudtam segíteni vele.
"Ennek az a hibája, hogy ha a lejárat előtt, az utolsó percekben 10-en hívnak, akkor azok pár perc múlva megint kaphatnak SMS-t.
Ha erre van valami jó 5letetek, akkor szívesen beleteszem."
Azt hiszem, megtaláltam a megoldást. Ha kész vagyok, jelentkezem vele. -
Mcrazy
Topikgazda
-
Oldman2
Topikgazda
Mindaddig megy így ez az összefüzés...
Emlékszek, ezt anno, de nehezen értetted meg.
:-)De ahogy most is tapasztalom, nagyon jól sikerült!

-
Mcrazy
Topikgazda
-
PistiSan
addikt
SMS válasz Ne zavarj módban
Szóval úgy készítettem el, hogy "Ne zavarj módban" 2 lehetőség közül választhatsz.
1. Bejövő hívás esetén elutasít minden hívást (ez olyan, mintha Te kinyomtad volna a hívást, ha nem szeretnéd, tiltsd le vagy töröld ki ezt az eseményt és használd a 2. verziót ), majd küld egy SMS-t annak, akinek a nemzetközi hívószáma +36 20/30/70-et tartalmazza és még nem kapott üzenetet a Ne zavarj mód alatt.
2. A hívás befejeztével aktiválódik a "Nem fogadott hívás" esemény (ha az 1. verziót szeretnékd tilts le vagy töröld ki ezt az eseményt) és küld egy SMS-t annak, akinek a nemzetközi hívószáma +36 20/30/70-et tartalmazza és még nem kapott üzenetet a Ne zavarj mód alatt.
A "Ne zavarj mód" -ból a normál módba való visszatéréskor az üzenetet kapottak listája a makróban törlésre kerül.A makró, mint mindig kikapcsolt állapotban került feltöltésre, ne felejtsd el aktívvá tenni!
Letöltöttem, meg néztem, szokás szerint egy mestermű!
A szám vizsgálatánál a 20|30|70 es számok vizsgálata teljesen új számomra, honnan tudod, hogy ezeket a jeleket így használva erre is alkalmazható? Ha valami magyar leírás van ezzel kapcsolatban, szívesen elolvasom. A változók működése szintén meglepett, jól értem hogy ahány számról keresik az illetőt, annyi lokális változó jön létre és marad ("életben") mindaddig amíg nullázod a tartalmát? Ezt félig vissza vonom, gondolom csak az utolsó hívás adatait menti mindig, tehát ha 2 ember felváltva keresi, akkor kapnak majd sms-t? -
zeon.hu
nagyúr
Szóval úgy készítettem el, hogy "Ne zavarj módban" 2 lehetőség közül választhatsz.
1. Bejövő hívás esetén elutasít minden hívást (ez olyan, mintha Te kinyomtad volna a hívást, ha nem szeretnéd, tiltsd le vagy töröld ki ezt az eseményt és használd a 2. verziót ), majd küld egy SMS-t annak, akinek a nemzetközi hívószáma +36 20/30/70-et tartalmazza és még nem kapott üzenetet a Ne zavarj mód alatt.
2. A hívás befejeztével aktiválódik a "Nem fogadott hívás" esemény (ha az 1. verziót szeretnékd tilts le vagy töröld ki ezt az eseményt) és küld egy SMS-t annak, akinek a nemzetközi hívószáma +36 20/30/70-et tartalmazza és még nem kapott üzenetet a Ne zavarj mód alatt.
A "Ne zavarj mód" -ból a normál módba való visszatéréskor az üzenetet kapottak listája a makróban törlésre kerül.A makró, mint mindig kikapcsolt állapotban került feltöltésre, ne felejtsd el aktívvá tenni!
Ez nekem is jól jön, thx!
(Éjjel dolgozunk, főleg nappal van ne zavarj módban a privát és a céges is) -
zsoltzsolt
addikt
Nagyon szépen köszönöm!
-
Mcrazy
Topikgazda
Rád, ha nem gond
-
Mcrazy
Topikgazda
Ez az "óránként max 1 sms" azért feladta a leckét, de sínen vagyok.

Nem egyszerű a megvalósítás, mert 1 óra múlva újra fel kell dolgozni az egész hívólistát. Rögzíteni kell mindenkihez a hívás idejét és az 1 óra lejárta után kiszürni, hogy ki kapott már SMS-t.
Az a javaslatom, hogy a Ne zavarj mód alatt csak 1x legyen SMS küldés, ez még egyszerűen kivitelezhető. ?? -
Mcrazy
Topikgazda
Jó ötlet! Már kész vagyok vele, de akkor ezt még beleteszem.
-
PistiSan
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
-
Mcrazy
Topikgazda
Köszi!
Vagyis azt be lehet állítani, hogy "Ne zavarj!" alatt küldjön egy sms-t?
Sőt egy kis csavarral úgy kéne, hogy csak mobilszámokra küldjön
Persze. Meg tudod csinálni vagy rám bizod? 😉
-
zsoltzsolt
addikt
-
Mcrazy
Topikgazda
Lehetséges-e -- Ne zavarj mód alatt esetén, hogy a telefon egy üzenetet játsszon le? Pl, hogy hívását most nem tudjuk fogadni. Vagy bármi hasonló megoldás érdekel.
Nem, ilyet csak a szolgáltató nyújthat, erre egyik telefon sem képes. SMS-t lehet küldeni.
-
zsoltzsolt
addikt
Lehetséges-e -- Ne zavarj mód alatt esetén, hogy a telefon egy üzenetet játsszon le? Pl, hogy hívását most nem tudjuk fogadni. Vagy bármi hasonló megoldás érdekel.
-
Mcrazy
Topikgazda
Sziasztok!
gezatata ötletéből kiindulva, összedobtam a "Több koppintás" eseményre aktiválódó makrót, ha netán más is megkívánja. A makró, - mint mindig - kikapcsolt állapotban kerül feltöltésre, ne felejtsétek bekapcsolni.
Itt található
Szükség lesz hozzá az Autoinput beépülőre.
Az "Alkalmazás nincs előtérben" feltételhez hozzá kell adni minden olyan alkalmazást (beleértve a nem indítható alkalmazások közül is jópárat. Pld csomagtelepítő, stb), amelyek előtérben futásakor nem szeretnénk, hogy aktíválódjon a makró.
A koppintás darabszámát (jelenleg 3) a Lokális változók, Touch változó értékének módosításával lehet beállítani.
A végrehajtandó műveletet az IF-ben kell elhelyezni. A "Felugró üzenet"-ek törölhetőek, csak a demó miatt kerültek bele.
Az érintés gyorsaságának érzékenysége 2mp-re van állítva a "Nem lefutott makrók " feltételben. Ez azt jelenti, ha 2mp-en belül nem történik meg a beállított koppintás, akkor utána újra kell kezdeni.
Amennyiben valaki pld 4 koppintást állít be, akkor lehet, hogy a 2mp kevés és 3mp-re kell állítani.Jó szórakozást kívánok hozzá!
Ha esetleg valaki próbálgatná a koppintásos makrót...
Egy kis könnyítést találtam a feltételek beállításhoz.
Nem fontos minden alkalmazást, rendszeralkalmazást beállítani mint "Nincs az előtérben", hanem elég egyetlen alkalmazást beállítani úgy, hogy "Előtérben fut". Ez az alkalmazás nem más, mint a telefonon futó launcher (Touchwiz, Nova, stb..)
Tehát ha valaki azt szeretné, hogy csak a kezdőképernyőn (vagy második képernyőn, ami színtén a launcher-hez tartozik) érvényesüljön a több koppintás, akkor ezt kell feltételként beállítania.
Egyetlen szépséghibája van a dolognak. Mégpedig, ha a Launcher beállításaiban kell módosításokat végezni és "túl gyorsan" tapogatjuk a kijelzőt, akkor aktiválódhat a makró.
Sajnos én nem találtam olyan feltételt, ahol a kezdőképernyőt meg lehetne adni. Ha valakinek van valami 5lete, netán tud valami plugin-ről, szívesen várom. -
Mcrazy
Topikgazda
Köszi, de nem tudtam volna elkerülni én sem az IF/Else használatát, ha még olyan műveleteket beteszek, amelyeknek a feltételei megegyeznek a Stopper nullázás feltételeivel. Álltalában a feltételek határozzák meg, hogy mennyi IF elágazásra van szükség. Persze nem elég csak a feltételeket figyelni, a műveletek működése is meghatározza a sorrendet és ezáltal a feltételhalmazt is.
-
PistiSan
addikt
-
7Sony7
addikt
-
Somatom
veterán
Sztem egyértelmű. Valamin futnia kell egy vezérlőprogramnak. Nem túl jó megoldás, ha minden végkütyüben külön feldolgozóegység van. Innentől két lehetőség van. Vagy nálad fut egy központi egység, vagy minden végkütyü egy távoli szerverrel kommunikál le minden utasítást. Tulképp megoldhattam volna Málnával is, vagy a Syno NAS -omra is telepíthettem volna Domoticz -t, de nem akartam ennyire belemerülni. Nekem egyszerűbb beugrani egy kinti Lidlibe, ha kéne még konnektor, vagy izzó. A Gateway pedig 20 Erzsi, nem egy ökör ára.
-
Mcrazy
Topikgazda
A Lidlis hardvereket szerencsére kezeli a Tuya app. Csak azt nem értem, hogy maga a Tuya miért nem Tasker plugin. Végülis közvetve meg tudtam oldani. Bevallom, tetszik a Samsung környezet, sok innováció van benne. Pl. nemrég vettem egy Samu tévét és most, ennek a project -nek a kapcsán derült ki, hogy a SmartThings látja a TV -t is. Szóval, nem csak a telómat bökdösve vezérelhetem a tévét, hanem a SharpTools -szal Macrodroiddal is. Hogy ez mire használható, azt még nem tudom, de értékelem, ha egy gyártó ilyen lehetőségeket kínál.
Én nem attól tartottam, hogy nem kezeli és mit kezdek vele, mert hála a Lidl üzletpolitikának, nem szőröznek a visszavétellel és azonnal adják a pénzt is. Azért nem vettem ilyet, mert minek egy plusz eszköz, ha gateway nélküli smart konnektorok is léteznek.
-
Mcrazy
Topikgazda
-
Somatom
veterán
A Lidlis hardvereket szerencsére kezeli a Tuya app. Csak azt nem értem, hogy maga a Tuya miért nem Tasker plugin. Végülis közvetve meg tudtam oldani. Bevallom, tetszik a Samsung környezet, sok innováció van benne. Pl. nemrég vettem egy Samu tévét és most, ennek a project -nek a kapcsán derült ki, hogy a SmartThings látja a TV -t is. Szóval, nem csak a telómat bökdösve vezérelhetem a tévét, hanem a SharpTools -szal Macrodroiddal is. Hogy ez mire használható, azt még nem tudom, de értékelem, ha egy gyártó ilyen lehetőségeket kínál.
-
Mcrazy
Topikgazda
Ezt elég szépen át kell alakítani, mert a Te elvárásaidnak ez nem megfelelő. Mindárt összedobok valamit.
Egyébként semmi gond a képpel, így is megfelel, de egy hosszú makrónál nem tudod az egészet screenshoot-olni, mert nem fér el. A makró megosztása képként funkciót próbáld meg majd a makrót megnyitva, fent a 3 pöttyre kattintva. -
Mcrazy
Topikgazda
Nem is sok jót olvastam arról az app-ról. Volt szerencsém egy LSC Smart konnektorhoz, de az istenért sem bírtam rá, hogy csatlakozzon a tuya szervereihez. A hozzá való app a LSC Smart Connect, de ez egy tuya app, csak átnevezték. Forintot nem ér az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2000 - 1901
4234 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AMD FX-6300 CPU + ASUS M5A97 EVO R2.0 + GeForce GTX 1060 3GB
- Új - MacBook Pro M5 Pro Chip 14" 15C / 16C / 24 GB RAM / 1TB SSD / Silver / Black - 27% Áfás
- Dell Precision 5560 i5 11500H 16GB 256GB SSD 1920x1200 Matt IPS
- Új - MacBook Pro M5 Chip 14" 10C / 10C / 16 GB RAM / 512 SSD / Silver / Black - 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! HP Pavilion Power FHD GAMER notebook - i5 7300HQ 32GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX1050 4GB
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)