Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Adott egy pixel 8 készülék. Szeretném, ha a hívás közben a kapcsolat létrejöttekor rezegjen egyet a telefon (kicsöng, rezeg, beszélsz).
Megoldható-e a macrodroiddal, root és miegyéb komolyabb belemélyedés nélkül?
Előre is köszönöm az infót. -
dave0825
őstag
Én sem ismerem sajnos, csak itt olvastam, hogy megoldható vele.
-
dave0825
őstag
Üdv.
Írtam ide, de átirányítottak hozzátok, profikhoz.
Tudna valaki segíteni? -
válasz
DrKapocs
üzenetére
Sziasztok!
Én úgy fogalmaznék, hogy részben megoldható.
Ugyanis SMS törlésre nincs lehetőség.Más:
Megjelent a MD v5.47.18-as és a MDHelper 1.16-os verziója, valamint egy új kiegészítő, a MD Connectiviti manager és egy Universal Helper.
Részletesebben itt olvashattok, hogy melyik mire való, de a linket később az összefoglalóba is elhelyezem.
A Windows-os ADB telepítő és engedélyező, ami az összefoglalóból is elérhető, jelenleg hibásan működik. A javításán dolgozom és hamarosan elérhetővé teszem.Aki esetleg nem tudná, hogy ez mire való: Egyszerűen lehet vele telepíteni a MDHelper legújabb verzióját és lehet megadni az összes MD és Helper számára szükséges ADB engedélyeket.
-
llaszlo
veterán
Hello.
Arra van lehetőség, hogyha egy adott számról jön SMS, akkor azzal az SMSsel csinál egy műveletet (pl. törlés, vagy továbbítás stb)? A műveleteknél nem találtam ilyet.
-
szimi57
őstag
Sziasztok! Addig megvan, ha egy ikonra kattintok el tudok indítani egy Macrodroid macrót. Hogyan tud ez a macró egy adott weboldalt megnyitni?
-
válasz
zeon.hu
üzenetére
Nálam működik Android 14-el a MD is.
Nálad a MDHelper fájl környékén lehet valami gond, de ezt írja is az általad csatolt képen. Szerintem valami akadályozza a futását.
ADB csak azokhoz a műveletekhez kell, ahol ez meg van jelölve.
(Pár éve már így van) A Wifi kapcsolgatásához nem kell.
Ami fontos: A MD-al együtt legyen feltelepítve a legfrissebb MDHelper app is, mert erre szüksége van a MD-nak! Legyen mindenhol, mindkettőnek engedélyezve a Háttérben futás és legyen kikapcsolva az Akkumulátor optimalizáció!

Végül, ha megengedsz egy véleményt: A MD-ra kéne jobban összpontosítani, ahelyett, hogy 1mp energiát is fektetsz az E-Robot-ba.
-
zeon.hu
nagyúr
Műveletek - Wifi beállítása - hálózathoz csatlakozáshoz mi kellene, hogy működjön?
ADB?
-
válasz
bozarjoska
üzenetére
Szia!
Ez a makró úgy teljes egészében értelmetlen és szerintem rossz is.
Mindent törölj ki és csak a "Hangerő módosítása" műveletet hagyd meg, majd próbáld újra.
Azt tudnod kell, hogy némelyik alkalmazásnál nem azonnal aktiválódik az esemény. Ez lehet akár 1-2mp eltérés is. -
bozarjoska
őstag
Helló!
Meg tudjátok mondani az miért van hogy a változóba először beleíródik a megfelelő hangerő majd utána egyből felülírja nullára?
Azt szeretném megoldani hogy ha megnyitón az instagramot akkor vegye le a hangerőt. Az a fura hogy ha ezt megcsináltam csak úgy hogy hangerő le mikor inditom az alkalmazást akkor egy pillanatra még volt hang majd utána vette csak le. Így most csináltam egy parancsikont és ez fut le ha rákattintok. Ez mitől lehet hogy nem elég gyorsan veszi le a hangot?Köszi a segítséget!
-
Obyboy
addikt
válasz
DrKapocs
üzenetére
Így most működik:
Van 1 esemény ami figyeli az alma szót.
Van 1 esemény ami figyeli a körte szót.
Műveletnél pedig IF nélkül csak megadtam, hogy milyen számra továbbítsa az üzenet feladóját, telefonszámát és tartalmát.Valahogy biztos össze lehet vagyolni a két feltételt/eseményt csak még nem találtam meg.
-
Oldman2
Topikgazda
válasz
Impair1980
üzenetére
Ha manuálisan kapcsolom be a Hotspot-ot, ugyanez történik.
Részemről ennyi volt a téma. -
Oldman2
Topikgazda
válasz
Impair1980
üzenetére
Lekapcsolni nem kapcsolja le, legalábbis az Értesítési sáv ikonja szerint nem, de ha ez elvárás, beteszed azt is Műveletként.
A Hotspot aktiválódik, lecsatlakozáskor meg megadható, hogy be vagy kikapcsolja a WiFi-t.
Mint írtam, működik S23 készüléken. -
Oldman2
Topikgazda
válasz
Impair1980
üzenetére
Egy S23 készüléken ugyanezt a Makró-t beírtam, működik rendben.
A fenti üzenet valóban megjelenik (de ismételten leírom), rendben működik a Hotspot ki/be kapcsolása. -
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném! Több éve használom a Macrodroidon keresztül az internet megosztás automatizmust! Ha a telefon az autó Bluetooth rendszeréhez csatlakozik, akkor engedélyezze a telefonon a Hotspot-ot. Eddig ez tökéletesen működött, de pár hete nem akarja a Hotspotot elindítani! Ha újra szerkesztem, akkor a Hotspot engedélyezésnél kiírja a "Ez a művelet privát API-t használ, amely nem működik minden eszközön!"
Valakinek ötlet? A telefon egy S23-as készülék!

-
Köszönöm szépen a válaszokat

-
válasz
DrKapocs
üzenetére
Ahogy nézem, jelen esetben semmilyen módon nem lehet hozzáférni a SIM kártyákhoz.
Készítek majd egy érintésemulációt, amint időm engedi, de nem garantálom a 100%-os sikert. Vagyis inkább a probléma az, hogy
hiába gyártom le Samuhoz, minden más telefonhoz a menüszerkezet miatt más és más makróra lesz szükség. -
Közben javítom magam.
Van lehetőség a kapcsoló állapotának lekérdezésére és változóba is lehet menteni.
A következőképpen lehet megoldani.
Létre kell hozni egy Szöveg alapú (String) változót.
A műveletek közé be kell iktatni egy - Változó tartalmának beállítása - műveletet, ahol értékként a 3 pontra bökve a keresőben a SIM szót megadva ki lehet választani a kívánt SIM állapotát.
Pld: sim1_onoff_state vagy sim2_onoff_state
Ha az érték 0, akkor kikapcsolva.
Ha az érték 1, akkor bekapcsolva.
Amint találok egyszerűbb megoldást a SIM-ek kapcsolgatására, jelezni fogom itt a fórumon. -
Megoldható MD-vel, hogy megadott időben kapcsolja ki és be az 1-es sim-et? ( ez a céges kártyám) A magán kártyám (e-sim) maradjon mindig aktív, ahhoz ne nyúljon.
Köszi előre is
-
Sziasztok!
Bár nem kaptam visszajelzést, de jó magam észrevettem, hogy hibásan működik a Lidl Cupon Aktivator, ezért javításra szorult.A következőket javítottam rajta:
- Aktiválás, görgetés indítása kizárólag, ha a "Kuponok" oldal van kiválasztva (az aktiváló ikon továbbra is megjelenik az alkalmazás indításakor)
- Túlgörgetés megakadályozása, amikor a lap aljára ér.
- Műveletek és változók áthelyezve Műveleti blokkba. Csak a Kattintáshoz szükséges változó maradt a makróban. Akinek szükséges az app eltérő nyelve miatt, az itt tudja módosítani.
- A "Klickword" változóban alkalmazott szóra való hivatkozás javítása a makróban. (Nem keveri az "AKTÍVÁL" és az "AKTÍV" szavakat)Előfordulhat, hogy egy adott kupon aktiválása valami miatt nem sikerül és ilyenkor az aktiválás végtelen ciklusba kerül.
Ebben az esetben ki kell lépni az alkalmazásból, majd vissza és megpróbálni kézzel újra aktiválni. Ha nem sikerül, akkor picit lejjebb görgetni és utána indítani az automatikus aktiválást.
Ettől még a hibás kupon nem lesz aktív, de lehet folytani az aktiválást.
Az új verzió elérhető a tárhelyemen: -->(Összefoglaló - Mcrazy Projekt)
-
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Nem kell valami idegen dologra gondolni. A műveleti blokk, mint ahogy a nevéből is adódik, nem más, mint műveletek halmaza. Ugyanazokat a műveleteket használjuk benne, mint a makrókban.
- Különlegessége, hogy a használatával átláthatóvá lehet tenni a makrót.
- Nincs szükség minden esetben több makró létrehozására, mert egy makróban akármennyi műveleti blokkot meg lehet hívni, anélkül, hogy káoszt idéznénk elő az átláthatóságát illetően.
- Egy műveleti blokkot több makróból is meg lehet hívni, de akár egy makrón belül többször is.
- A bementei és kimeneti változók makróként változhatnak az adott makróban megadott lokális értékek alapján. -
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Nos elkészült az Auto Screen Unlock makró, vagyis annak egy módosított változata, ami már nem makró, hanem egy Műveleti blokk. Megtalálható az Összefoglalóban megjelölt tárhelyemen.
Módosítások:
- Makró áthelyezése Műveleti blokkba
-Képernyő bekapcsolás utáni várakozás 1mp-re növelve, mert a rövidebb idővel hibák voltak.
- Simítási terület meghosszabbításaRöviden a működésről.
- Letöltés után meg kell nyitni a Műveleti blokkot és fent a Bemeneti változóknál meg kell adni a telefon aktuális Pin kódját, majd mentés.
- Abban a makróban, amiben használni szeretnénk a feloldást, a műveleteknél ki kell választani a Műveleti blokkot és ezen belül az Auto Screen Unlock-ot. Itt már semmilyen értéket nem kell megadni a Bemeneti és Kimeneti változóknál.A teszteléshez csatolok egy képet, ami alapján a makrót el lehet készíteni és tesztelni a működését.
A tesztkészülék egy Samsung S23 Android 14, amin hibátlanul működik.
-
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Szia!
Azért nincs megosztva, mert átdolgozás alatt van. Hamarosan elérhető lesz. -
Oldman2
Topikgazda
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Esetleg innen?
-
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok!
(Sajnos véglegesen letérdelt a telefonom, új telefont lakók be, és nem volt naprakész mentésem a macrodroidról...)
Használtam a Mcrazy-féle Auto Screen unlock macro-t, de a #2421-es hozzászólásában lévő link már nem él. Tudnátok esetleg segíteni, ha valakinek esetleg megvan, megosztaná velem? :)
Köszönöm!
-
iker62
csendes tag
válasz
bartalacika
üzenetére
Próbálkozhatsz még a "Kényszerített helyazonosítás" vagy a"Helyszín frissítés gyakorisága" parancsokkal.
-
-
Oldman2
Topikgazda
válasz
bartalacika
üzenetére
Mi alapján állítottál be „érkezést”?
De ha már a 200m szóba jött, akkor az GPS alapú lesz. Ezzel „az a gond”, hogy energia takarékosság miatt ez az Esemény nem sűrűn (akár 5 percenként) van szkennelve, így lehet hogy már bent vagy a lakásban, amikor az Esemény lefut.
A WiFi hálózat elérhetősége gyorsabb (egy időben én is azt használtam), de nálam az meg sűrűn „leszakadt” (nem tudni miért), és váltogatott a teló az Otthon/Utcán profilok között. -
bartalacika
csendes tag
Hello,
Nem.megy nekem ez a területre érkezés, azt szeretném csinálni hogyha a kapu közelében vagyok autóval kb. 200m akkor rácsörögjön a kapu számára. Valamiért nem "érzékeli" a tartózkodási helyem. Moto g54 Android 14. Köszönöm.
-
zeon.hu
nagyúr
Vajon miért nem tud a MD csatlakoztatni egy másik telefont Bluetooth-on, ha annál ki van kapcsolva a média audio kapcsolat?
Amint bekapcsolom, sikerül...A másik, hogy a sikeres csatlakozást szeretném felugró üzenetben kiíratni, de az se jó.
-
Oldman2
Topikgazda
A főképernyőn szeretnék több gyorsgombot létrehozni egyes MD makrókra hivatkozó parancsikonnal.
Az Egyéni (Custom) widget méret kiválasztása után meg jelenik egy lista "Widget kiválasztása" címmel.
Hol a rákban lehet ezt testreszabni? Mert itt nem jelenik meg minden makró.
-
válasz
PistiSan
üzenetére
Pc-n a KeePass Password Safe-t, mobilon pedig a KeePass2Android-ból a nem Offline verziót.
Kicsit kell szokni a használatát, be kell jól állítani, mint mindegyiket és jól működik. Énn már évek óta használom. Nekem bevált. Pc-n F2-re van beállítva, mobilon pedig az ablakba bökéssel ajánlja fel a jelszavakat. -
-
kanyi51
senior tag
Nekem vajon a dátum felolvaso bemondo ( és csak az az egy ) mért angolul beszél? Eddig magyar volt, és gondolt egyet átváltott angolra, de sehol se találok az egész telefonon utalást angol nyelver, minden magyar.
-
válasz
zeon.hu
üzenetére
Akkor ott inkább az lehet a gond, hogy a Telefon nem tud kapcsolódni az autóhoz. Lehet azért, mert éppen még nem érhető el a fejegység.
Esetleg még egy ismétlést kellene beeszközölni.
Tegyél be egy Felugró üzenetet vagy Párbeszéd ablak-ot a makróba és úgy teszteld le. Ha visszakapod az üzenetet, akkor a makróval minden jó. -
-
válasz
DrKapocs
üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!
Ennek a makrónak a láttán (kicsit megkésve) szeretnék egy tanácsot adni, amivel időt takaríthatsz meg és a makró is egyszerűbbnek fog tűnni.
Abban az esetben, amikor több esemény van és mindegyik ugyanannak az IF-nek valamelyik ágát célozza meg úgy, hogy nincs is más lehetősége, nincs szükség Else/If-re, elég csak az Else. -
zeon.hu
nagyúr
Google segéddel indítanék pár makrót, de nem megy.
Rendszernapló szerint lefutnak ugyan, de valójában nem.
Mi lehet a gond?
(Ugyanezen makrók értesítő sávról működnek) -
Oldman2
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tudna valaki segíteni?