Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz molnarpeter #253208 üzenetére
Benzines a kocsi.
Köszi a sok tippet mindenkinek. -
BaLee
addikt
Nem emlékszik valaki Lidl-ben mikor volt ill. mikor szokott lenni autós akksi töltő ill. bika kábel? Ill. az Aldiban lévők is jók?
-
BaLee
addikt
válasz CactuS #169816 üzenetére
Ezt amúgy én is így tudom, hogy első B oszlop előtti oldal ablakokra nem létezik olyan fólia ami teljesíti a 70%os előírást, mert már egy átlátszó fóliával is kevesebb az érték. Egyszer egy rövid ideig volt valami olyan fólia amire kiadtak pár műbizonylatot így, de hamar megszüntették a dolgot, mert kiderült, hogy mégsem legális a dolog.
Amúgy nekem vidéken abba belekötött a túlbuzgó(mócsing) vizsgabiztos, hogy a B oszloptól hátrafelé a fóliákon kívülről nem látszik a fólia száma. Mondom neki, hogy igen, ezt valamikor 2012 körül vezették be, de emiatt nem kell újra fóliáztatni a kocsit, mert a régebbieken jó így is, belülről látszik, műbizonylat is volt róla. Azt mondta ő így nem engedi át. Átvittem másik helyre (ismerős nélkül) ami egy márkaszerviz hivatalos vizsgaállomása volt, ott meg nem is volt kérdés, simán átment... Ez volt 4 éve. Azóta már kétszer levizsgázott, soha nem volt probléma.
-
BaLee
addikt
válasz Qtya123 #168890 üzenetére
Alváz és üregvédelemnél nagyon fontos, hogy mennyire aprólékos és minőségi a munka. Pesti jól felfuttatott műhelyek elkérhetnek 120-150-et mert még így is hónapos várólistájuk van, de aki frissen kezdett ezzel foglalkozni az csinálhat blődségeket és később a szerelők nem biztos, hogy örülnek neki ha minden oldható alkatrészt beborítanak alvázvédővel. Volt rá pár ronda példa totalcaros videókban...
-
BaLee
addikt
válasz parandroid #168867 üzenetére
Pedig ott van az. [kép]
Amúgy még vidéken is napi 2 ilyen eset van amin átlag ember nem, hogy fel nem rántja magát de még említésre sem méltatja, hasonló helyzetben gázpedálról lelép, motorfékkel kicsit lassít és folytatom az utamat. Bár tény, hogy a kocsi sem 40-50el ment hanem többel (kocsik számából saccolva 35-40m-re volt a kereszteződéstől mikor felbukkant a kocsi). Azért én kicsit megmosolyogtam volna ha belecsúszik a saját hülyesége miatt.
-
BaLee
addikt
Nektek mik a tapasztalataitok az emelt fényerejű izzókkal?
A régi Mazdámban a projektoros lámpában 1000 éve Osram Nightbreakert használok elégedetten, egyetlen hátránya, hogy nedves úton nagyon gyenge.
Most viszont lett a családban egy Ford Focus (mk3.5) halogén lámpával és ott is kicseréltem a tompított izzót Nightbreaker Laser-re (H7). A vetítési képe sem annyira tetszik (van 1-2 sötétebb volt) de volt "szerencsém" hétvégén éjszaka használni, nedves autópályán érzetre kb. 20-30m-re világított, 70-80-as tempóban éreztem biztonságban magamat...
Mondom ez így nem frankó. Hiába lenne amúgy jó fénye, ha vizes úton ennyire nem lehet vele látni ott valamit tenni kellene. Azt tudom, hogy az emelt szín-hőmérsékletű izzók vizes úton nem az igaziak de azt nem gondoltam, hogy ennyire. Van ötletetek? Kinek mi vált be? Mit ajánlotok kipróbálásra?
Van emelt fényű, normál szín-hőmérsékletű izzó is [link] vagy van Philips-ben is normál szín-hőmérsékletű ill. emelt szín-hőmérsékletűben is [link] de azzal lehet esőben ugyanott lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest