Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
tag
válasz iZol92 #321672 üzenetére
Ebben az a szórakoztató, hogy az élet nem őket igazolja nagyon sok esetben.
De ha ők szeretnek szívni, tegyék.. nemfeladatoml meggyőznöm őket arról hogy nekik az nem jó..Amúgy általában én vagyok az akihez elhozzák a hasonlót, amikor már a "szakember" sem ért hozzá.
Hányszor volt már hogy jött ismerős hogy valami nem jó de: "profi ember rakta össze a vezérlést, miért lenne annak baja"? aztán én tettem utána rendesen helyre a vezérműszíjat, mert a profi elrakta egy foggal..Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
Blindmouse_
tag
válasz iZol92 #321682 üzenetére
A megannyi sztorira hogy mennyit van szervízben a kocsijuk, és mit nem tudnak megoldani rajta a mesterek.
Nyilván aki lefosott Fasztrával, meg furárkodós swifttel jár az nem a veteránimádat által van vezérelve.. ezek egy része tényleg csóró, egy része eldobós szarnak veszi.. aki meg azért vett öregszart mert ez volt a vágya annak az autóján azonnan látszik a forgalomban is.
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
Blindmouse_
tag
válasz iZol92 #321700 üzenetére
2 napja felsoroltam az idei hibalistámat. mind pillanatok alatt orvosolva is lett, nem hiszem hogy több tételből állna mint egy átlag 10 éves kocsinak.
Én szeretek bíbelődni vele.. főleg ha van szabadidőm.Nem mondtam hogy az átlagpógárnak akinek abból áll az élet hogy "meló, vacsora, kőbányai, hiradó, alvás, ismétel" és egy villanykörte kicserélésére is lusta, annak is ez való, mert nagyon nem.
Én meg azt utáltam amikor egy szakember fosul végzi a melóját, és az a vége hogy én nulla hozzáértéssel megcsináltam végül jobban, aztán inkább beletanulok csak hogy ne kelljen fél évet várni a szakemberre hogy kurvasok pénzért összedrótozza.
Általában azzal foglalkozom hogy mások öreg autóit állítom helyre, akkormár nehogy a sajátom karbantartása derogáljon.Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Warhammer 40.000
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Okos Otthon / Smart Home