Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
Hamarosan meghírdetek mindent, és eladom... Várható az emelkedés amiylen szerencsém van.
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz tom120514 #48550 üzenetére
Talán ez a komment kicsit több infót hordoz.
2013 decemberében kezdtem a Bitcoinnal ismerkedni. Akkor jöttem először ebbe a topikba. Kérdezgettem, válaszoltak akik akkor itt voltak. Lett GPU farmom, bányásztam az altcoinokat, összeálltam egy sráccal és csináltunk egy Poolt. Többen csatlakoztak. Rövid életű volt, de szerintem megérte. Aztán lettem ASIC gépeim mert nyárra a GPU-k már nem hoztak annyit. Aztán szépen esett a BTC ára, 1200 dollárról 250 dollár környékére. Eladtam az ASIC-okat és vártam egy szuszanásnyit. Jártam a Bitcoin meetuppokra, gyűjöttem az infót mindig.
Így 2017-ben már ICO tanácsadóként vettem részt egy projektben. Jártam New Yorkban, Dubai-ban, Tel-Avivban emiatt, hirdettem az igét és közben dőlt az infó hozzám, megismerkedtem a nagyokkal, az első bitcoin gurukkal, hodlerekkel akik ma a milliárdok mögül nevetgélnek a világra.És hogy hogy jön ez ide? Az eső bitcoin, altcoin piacra, meneküljön ki merre lát mentalitáshoz?
Egyszerű. 2014-ben bányásztam Guldent. 30 satoshin kezdett, 0,00007 USD-n. 2017 decemberében 42 centig ugrott.
Bányásztam Dogedarkcoin-t a legelején. Átkeresztelődött Verge-re. 2014-ben 0,000005 USD-t ért, 2017 decemberére 15 centig ment fel.2009 óta "csak" 8 év telt el. Egy tehetősebb milliárdos simán felvásárolhatná az összes bitcoint és az altcoinokat.
Még csak a legelején vagyunk ennek a sztorinak és aki meglátja a potenciált egy egy alulértékelt, leszólt altcoinban az 100 milliók ura lesz 50-100 ezer Ft befektetésből.
Szóval akárki akármit károg, a média akárhogy csűri csavarja, ti nyugodtan gyűjtsétek az érméket, tokeneket, ne adjátok el és 1-2-3 év türelem után ti is nevetve nézitek majd az akkori kommenteket, hogy vége, hogy ez már nem lesz jobb, BTC haldoklik, stb.U.I.: BTC 2013-ban 100 usd-ről 1200-ra ugrott. Leesett 200 usd körülre. 2017-ben 1000 usd-ről felment 20ezerre. Leesett 5000-re (ez volt az alja). Ha leesik még 2000 usd-ig, akkor is feljebb állt meg mint az előző legmagasabb értéke volt. Több forrás szerint is a következő szint a 60ezer dollár lesz. Hogy az mikor lesz azt persze nem tudja senki, de az tuti, hogy el fog jönni. És ha 1 BTC 60ezer USD lesz, akkor egy most 1 ezred centes altcoin amiben van potenciál, lesz 1 dollár 10 dollár, stb. Csak türelem és a kripto érmék ismerete kell ahhoz, hogy itt valaki "gyorsan" meggazdagodjon.
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
Dexar007
veterán
válasz Mesterlovesz #48552 üzenetére
Persze az is benne van,hogy most kivetelesen a következö 10 evben 1000 es 2000 között fogunk ingazni,esetleg az alatt.
Give me your cum,bull!
-
bajnokpityu
félisten
Az a baj, hogy semmire se garancia, hogy a múltban működött.
eladó topping dac
-
Tamás9x
őstag
Akkor azt mond TE most miben látsz fantáziát Még van két hónapom bányászni, aztán az asszony kitesz a géppel eggyütt, ha nem fejezem be.
-
Dare2Live
félisten
válasz Tamás9x #48555 üzenetére
Keress albérletet...
amúgy nem azt mondja, hogy bányásszál, hanem, hogy HODL. Szóval HODL, gép elad, asszony se dob ki és csilliárdos is leszel.
Amúgy én se hiszem, hogy vége lenne. Nincs semmi ami helyettesíteni tudná a pénzmosos/drog/fegyver... beszerzős piacon. És amíg nincs helyette más lesz rá kereslet. A kérdés tényleg az, hogy mi fog menni.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Tamás9x
őstag
válasz Dare2Live #48556 üzenetére
Szeretem a szakértőket... mind azt mondja, hogy fektess be, nem tudom mibe de fektess be..:d és csilliárdos leszel ez olyan mint a végidő, eljön, de mikor? De eljön a Maják is megmondták... vagy nem.
Szerk: Amúgy igaza van, de már oylan szinten hígult fel a "piac" hogy elég durván esik a szerencse százalék...
[ Szerkesztve ]
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz Tamás9x #48555 üzenetére
Ok, ne érts félre, nem azt mondtam, hogy ne add el! Én eladtam tegnap az utolsó ASIC gépemet is. Kicsit bánom azt az egyet, de mennie kellett.
Más. Talán még vissza lehetne keresni, hogy amikor egyszer egyszer benyögtem még 2014-2015 táján, hogy vegyenek Guldent, vagy Verge-t, akkor látni lehetne, hogy nagy nevetések és fikázások voltak, hogy mi azokban a fantázia. Hát azoknak akik nem olvastak utána, nem látták a fejlesztő erőlködését a projekt mögött azoknak semmi. Nekem viszont évente egyszer van egy jó megérzésem. Ezt akkor is elmondtam, volt nagy nevetés. Éreztem a Guldent, éreztem a Verge-t.
Most azt érzem, hogy az Electroneum lesz a következő ami a 60 ezres Bitcoinnál 1-10 dollár között fog teljesíteni. Most lehet kacagni, nem baj.1-2-3 év múlva megnézzük a Kinevet a végén c. filmet és utána beszélgetünk. 8)
U.I. Tamás9x, ha akarod, add el a gépeidet, nem fogod megbánni. Vegyél érméket, ülj rájuk és 2-3 év múlva nagyon gazdag ember leszel! Ez garantált. Dexar kicsi szkeptikus, azt volt 2014-ben is, és nem vett Guldent, sem Verge-t. 8)
Aki meg azt mondta, hogy a múltra nem lehet a jövőt építeni az EBBEN az esetben téved. A BTC még sehol sincs a potenciáljától, olyan iparág épült már rá, olyan iszonyat gazdag emberek vásároltak be belőle, hogy garantált a felfelé trend! 5-10 éven belül meglesz az 1 millió dollár/BTC ami már párszor elhangzott különböző emberek szájából. Persze mindenki azt hisz amit akar, de én csak annyit mondok, hogy amikor 60ezer volt egy BTC és azt mondtam a barátaimnak hogy vegyenek legalább egyet, akkor nevetgéltek ők is. Most, a sz.r piacon 1,7 milla egy BTC. Csak ennyi választja el a gazdag embert a szegénytől. Az információ. Ha azt időben megkapod és cselekszel akkor nem fogsz kimaradni a jóból.2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
Tamás9x
őstag
válasz Mesterlovesz #48558 üzenetére
Egy felé megyük, közös a cél, vettem, váltottam, bányásztam sok sok érmét, etn is van dögivel, de sajna btcz is, meg hush votecoin, sng, zel... btc se kevés.
A gép így is úgy is megy, már csak a hardver korlátai miatt is.
Ne vedd személyeskedésnek, csak kíváncsi vagyok van e tudás is a nick mögött vagy csak egy kőbányai mint dexar.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Olyanokat írsz le, hogy pl garantált. Mire fel?
Meg olyat, hogy gazdagok beleültek és ezért fel fog menni. Hát az elmúlt időben épp az ellenkezője történt. Amőgy $ba mégsokkal több gazdag ül. Nem mellesleg sorba jönnek kamatemelések. Akkor az mégjobbat fog menni?Pár dolog amit llátogatok:
-Kereslet van rá. Mert lényegében lekövethetetlen. Ez generálta és generálni fogja a keresletet.
-BTC, ETH... 50/200napos eső, trend eső, erőt nem mutat. ezekbe belevenni addig kb tilos amíg forgalommal meg nem indulnak....
-Az utobbi héten az ATHn lévő DJ/NASIval együtt mozgott lefele. Korábban én nem láttam egyértelmű korrelálást. Kérdés mért. Erre mondjuk max megérzéseim vannak.Persze én csak ugatom a témát. te meg milliárdos vagy mert 2014ben jól beléptél. És azóta az akkor ajánlgatott coinjaid 100-200*a pénzed.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
tom120514
őstag
Kösz legalább valami értelmes beszélgetés alakult ebből.
Nyilván senki nem tudja mi lesz, a tapasztalatok alapján tippelni lehet de szerintem is sehol sem vagyunk még.
Jó hallani hogy neked voltak nagy kaszáid, remélem az ETN is bejön mert van belőle pár darab A BTC eséskor a gépek eladása hiba volt szerintem, úgyhogy én most maradok, hátha a diff is esik majd pörgetem a rigeket, offline walletekben gyűlnek a cuccok.Never go full retard.
-
koko52
nagyúr
És jelenleg miben látsz fantáziát?
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
koko52
nagyúr
Tudja valaki, hogy mennyibe kerül most a lakossági e-bank-ról (nem deviza számla) coinbase-ra SEPA utalás?
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Ylgram1
tag
Hol szoktatok cryptot venni?
Lehet, hogy én is inkább vennék ETN-t, mint nehézkesen bányásszam.Több repülőgép található az óceánban, mint tengeralattjáró az égen.
-
őstag
Ez a kérdés nálam is. Még májusban vettem 257-ért, most eladtam 383-nál. Örülök, hogy cirka fél év alatt szűk másfélszeres hasznom van, de ott van bennem a mi lenne ha...
Az SNM szimpibb, az is padlón van és Vilatik 32ETH-os céldarabszáma is a szemem előtt lebeg.BTW: SNM elindította a saját NH jellegű szolgáltatását. Van OoB Ubuntu variánsuk is. Sajnos Vegákat nem támogatják, így nem próbáltam.
-
koko52
nagyúr
válasz WarCow #48576 üzenetére
Ez a K&H oldali rész és ehhez jön még hozzá coinbase-ről költség?
-
Ylgram1
tag
válasz golya87 #48581 üzenetére
Én annyit találtam róla, hogy a mobilon csak vmi előkészítése folyik a bányászatnak, nem terheli igazából a vasat, mégis 2 nap alatt összetúr 10 ETN-t. Szóval tényleg ingyen van.
"While mining for Electroneum, your phone won’t be performing real mining (as is done with a computer), but rather a simulation of mining.
Instead of actually using your phone’s CPU to solve complicated cryptographic problems, the app will continually monitor the available CPU power on your phone.
In this way, it will determine the amount of CPU power that could have been used for mining, had the phone actually been mining.
Your phone will then be issued with a hash rate (speed of mining, if you will) based on its available CPU power. This value will typically be between 30 and 50 H/s (hashes per second).
ETN coins will be credited to your online wallet based on this hash rate."[ Szerkesztve ]
Több repülőgép található az óceánban, mint tengeralattjáró az égen.
-
tom120514
őstag
válasz Ylgram1 #48583 üzenetére
Pontosan, szimulátor ez, kb. napi ötöt csinál egy Redmi5,csak amit az akksiból használ, annyiba kerül. Valójában ez egy klassz marketingeszköz, vagy ha úgy fogod fel, airdrop. Ez a része az appnak nem előkészítés, ennyit tud, ez volt a terv is vele.
Amu komoly az az instant payment kereskedőkkel, az van béta szinten, nagy dolog lesz szerintem. Ezt is az app fogja tudni.Never go full retard.
-
Kobe
veterán
hi
átolvastam az összefoglalót, de kifejezetten arra a kérdésemre nem igazán tlaáltam választ, ami érdekelne
Szóval van már bizonyos pénzem cryptoban parkoltatva, nem sok, kb 4-500 euró fele fele elosztva BTC-ben és XRP-ben, ezt bitstampen tartom.
Van 1-2 altcoin ami érdekel, de azok a "nagyokon" nem igazán találhatók meg, pl ETN, így inkább bányászgattam a brahi kedvéért telefnos appal pl.Viszont felszbadult annyi "játszós" pénz hogy egy kisebb ASIC mining riget vehetnék, pl antminer S9 és társai, kérdés hogy
megéri-e, 1 db gép is jövedelmező tud-e lenni
technikai szempontból magán a gépen kívül mi kell még hozzá? táp, serverszoba, stb ?
otthon tárolható egy ilyen gép, vagy biztonsági okok (nagy áramfelvétel, hő, stb) cska serverszobában érdemes?
beüzemelés és vezérlés hogyan megy, milyen szoftver kell hozzá illetve pl remote telefonról-e vezérelni ezeket vaami app-al ?köszi
-
aktív tag
Sziasztok az ETN mobil alkalmazásban amit a referrals-ban összegyüjt ETN-t azt mikor irja jóvá mert kb 50 db van és nem akar nullázodni. A másik kérdésem az lenne hogy, Cryptopián meddig nem enged ETN-t befizetni? Válaszokat előre is köszönöm!
-
tom120514
őstag
válasz varmi2 #48593 üzenetére
Szerintem is. ASIC első batch, amikor kijön, még általában megéri, utána elszáll a diff vagy új ASIC-es coinnál dumpolják folyamatosan amit bányásznak és leütik az árfolyamot, gép kuka.
Bitstampen és máshol se tarts coint, Exodus pl. tudja ezeket.
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
varmi2
nagyúr
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz tom120514 #48599 üzenetére
Ezt talán úgy kellene elmondani, hogy mindenki megértse. Ha van forintod és euróban szeretnéd tartani a megtakarításod egy részét, akkor ugye lemész a sarki pénzváltóhoz, átváltod euróra az eurót pedig hazaviszed és elteszed a páncélba vagy a párnacihába.
De, ha mondjuk a suhogósba öltözött váltó tulajdonos felajánlaná, hogy nyit neked egy számlát és ott tarthatod az euródat, a jó magyar átverődetektorod rögtön elkezdene zörögni, hogy öcsém engem nem versz át, holnap jövök azt Röltex van a váltó helyén te meg ugrassz a pénzemmel Hawaii-ra!Hát ebbe gondolj bele, amikor nagy okosan a váltón tartod a pénzed. Ha a sarki váltóba nem bízol meg, aki végül is fizikálisan ott van, akkor miért bíznál meg egy digitális, csak az interneten elérhető fantomszervezetben???
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- OLD GAMER PC: I7 4771 // 16GB RAM // 240GB SSD+500GB HDD // RX570 4GB // 500W TÁP // W10!
- Nothing Ear (a) - SZINTE ÚJ, átlátszó szilikon tokkal, 2 év garanciával
- Eladó egy Roidmi F8S S1 SPECIAL EDITION vezeték nélküli porszívó
- PS3 slimet 160/320GB keresem 20.000Ft alatt kontroller nélkül!
- LG UltraGear 32GN650-B
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest