- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Fefefe
csendes tag
A Mac OS 10.2 már UNIX alapú és nyitott forráskódú,
%áadásul komolyabb grafikai alkalmazások területén még mindíg az Apple a
piacvezető, mert nem kell két hetente órákat szarakodni vele. -
Cathfaern
nagyúr
Nos a játékok egy részét lehet, de nincs garancia, hogy mindegyiket. Egyébként szinte semmit nem vesz le a gép teljesítményéből, tehát ha win. alatt jól fut, akkor valószínűleg Linux alatt is jól fog futni. De ha jól emlékszem, akkor a D3D-hez szükséges emulátor nincs benne alapból az UHU-ban, hanem külön kell felrakni. A neve WineX.
-
Vazze,minek kellett megint felhozni ezt a topicot?
Arra yo,hogy egymás torkának essünk és anyázzunk mindenkit.
KB olyan,mint a melyik a yobb:Az Intel,vagy az AMD téma.
Erről ennyit.:( -
Görény
csendes tag
OFF
A Geci nevet ti szeditek le állandóan? (házigazdák)
ON
Szerintem ez az egész csak ugratás! A WINDOWS legelső hozzászólása végén egy csomó vigyori pofa ugrál. :) -
Fefefe
csendes tag
Bill Gates 5 millió dollárral támogatta Bush-t, mert a demokraták 4 részre
akarták szedni a Microfost. Hála neki ez elég volt ahhoz, hogy az a tetű elnök
legyen. -
Fefefe
csendes tag
Az Apple userek meg jót röhögnek rajtatok...
-
Srácok, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem WINDOWS! egy jó fej Linux user. És ezt még komolyan is gondolhatom, hisz egész jól fogalmaz, így lehet annyira eszes, hogy tudja, sok Windows felhasználó süllyedne most a föld alá.:)
Jól csinálod, így tovább, toborozz embert az open source klubnak! :D -
atus
senior tag
WinXPm, van legalább egy éve fent, újrainstall nélkül, atomstabilan, végig húzva ment a gépem pedig. Mellé felraktam WinME-t videodigizésre, aztán leszedtem, és utána is meggyógyult XP, pedig elsőre nem tetszett neki az ötlet. Volt, hogy egy működő XPs partíciót másoltam egy az egyben egy másik totál más felépítésű gépre, és egy óra gondolkozás, meg önállítgatás után tök jól ment. Ennyit a szar XPről. Viszont tényleg sok pénz, de ha lesz egy jól fizető munkám, meg fogom venni.
Addig is meg szeretném tanulni a Solaris kezelését. Örömmel olvastam &rew hozzászólását. Ha van még valaki aki Solaris guru/poweruser, és lenne némi kedve és ideje segíteni egy abszolút kezdőnek (nekem), azt nagyon jó néven venném. Pécsi rezidensek előnyben! :P -
Pötyi
őstag
''Nem fogok vitatkozni egy windows userrel. Lőjék agyon.''
:DD -
Den
veterán
válasz
Oszama Bin Láda #78 üzenetére
Nyugi superman nem kell mindent komolyan venni :) Ez egy rosszul sikerült poén ennyi, nevess rajta, vagy egyszerűen szóra se méltasd.
-
up
senior tag
1) Ez az újabban mit takar (mióta), és a komoly játékok hány százalékára vonatkozik? Ugye egyetértünk abban, hogy a játékok túlnyomó többségében nincs natív linuxos implementáció? :) [megjegyzem a tendenciának nagyon örülök, csak ez még per pill kevéske szerintem]
2) Wine minden win-es játékot tud futtatni?
2) Wine-nal hogy alakul az igényelt konfig, ha ugyanakkora teljesítményt akarsz kihozni a játékból, mint mondjuk egy jól belőtt 98lite alatt?
:) -
sh4d0w
félisten
válasz
Oszama Bin Láda #78 üzenetére
Láda: ne hagyd felbosszantani Magad, egyszer én is bedőltem neki, de most már inkább kiröhögöm. Ne húzd fel Magad, hagyd magára a 13 éves kisiskolást, majd rájön, hogy fogalma nincs arról, amiről beszél...
-
sh4d0w
félisten
-
Oszama Bin Láda
csendes tag
Remélem a házigazdák benne hagyják a hozzászólásomat, reménykedem benne, hogy nem sikerült erősre.
-
Oszama Bin Láda
csendes tag
Fejezd már be a baromságaidat, mert ez már tűrhetetlen. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, de te nem véleményt mondasz, hanem otromba stílusodban uszítasz. Szerintem semmi közöd nincs se Microsofthoz, se programozáshoz, semmihez. De még rendes felhasználó sem vagy, mert ők nem törődnek azzal, hogy ki milyen oprendszert használ, hanem szó szerint HASZNÁLJÁK.
Ha pedig nem tudsz egy Linuxot rendesen bekonfigurálni, akkor te is azokhoz a mániákus kattingató kisgyerekekhez tartozol, akik reggeltől estig játszanak a gépen. Többet ki se nézek belőled. Szót se érdemelsz.
Én rendszeresen írok Windows alá programokat, de csak azért, mert ez a legelterjedtebb oprendszer a Microsoft erőszakos politikájának köszönhetően. Elismerem az NT kerneles oprendszerek megbízhatóságát, de most már Linux alatt is elég jól mozgok és programokat is írok alá.
Akkor én mi vagyok? ''Áruló''?
És te mi vagy? Egy félművelt innen - onnan információmorzsákat összeszedegető kisgyerek? Az írásaid alapján biztosan. -
up
senior tag
Egy jól beállított xp mennyivel kevésbé biztonságos egy Linuxnál...? (például: hány százalékkal nagyobb a betörés stb esélye?) tűzfal, víruskergető, nem-ie böngésző, nem dzsunka hardver és tisztességes driverek (megjegyzem eddig azzal se volt problémám), megjelent frissítések...
Akkor most miről is beszélünk? Valamennyire mindkettőhöz érteni kell ahhoz, hogy biztonságos legyen. Ilyen szinten fölösleges a hitvita. -
WN31RD
addikt
Többször elhangzott ebben a topicban, hogy a Linux nem felhasználóbarát, és nehéz használni,
beállítani, stb. Aki így gondolja, annak ajánlom, hogy próbálja ki a KDE 3.1-es felületet.
Én eléggé meglep?dtem rajta, hogy mennyire könnyen kezelhet?, konfigurálható, és milyen
sok alkalmazás van benne alapból. :D
Gentoo Linux alá raktam fel, ami (majdnem) mindent forráskódban tölt le, és a gépre
optimalizálva fordítja, tehát igen gyors is az egész rendszer. (Más kérdés, hogy maga a fordítás
kábé 1 napig tartott egy AthlonXP 1800-on, igaz, leginkább VMware-ben ment.)
Nem állítom, hogy a Linux a KDE-vel egyszer?ségben és könny? használhatóságban elérte a
Windowsok szintjét, de már majdnem ott van... :D -
sebela
aktív tag
Azért be kell írnom, hogy létezik egyszerű és kicsi, de jó LINUX és ezen felül még a hazánk fiai csinálták.Úgyhívják, hogy UHU.Vérbeli LINUX-osoknak nem tetszik sztem, de egyszerű és stabil mint a szikla.Ez 1 viszonylag felhasználóbarát disztribúció szóval sztem nem kell sokkal több tudás hozzá mint a ***fos-hoz.Próbálja ki mindenki!!!
U.I.:Az nem 1 elhanyagolható szempont, hogy 1.5 havonta kell újratelepítenem a ***fost ami elég sok elfecsérelt idő.Igaz 98se-t használok mert kisebb és ugyan olyan jó mint az XP.
Én nem foglalok állást mert a ***fost jobban ismerem, ezért többet használom, de a LINUX 1 nagyon jó oprendszer. -
leontm
tag
pfff. ha vmi véleményem lenne a témáról akkor az pontosan az inverze lenne...
-
WINDOWS!
csendes tag
Felhozom a topicot, mert zajlik ám az élet a ''hacker lelkületű'' (ezt a kifejezést a portal.fsn.hu szennylapotok egyik hozzászólója használta magára) bandátokban
ezt a hwsw-re írtam be nemrég:
Kiscserkészek,
A haverjaitok már megint nem tudnak megülni a s**ükön
Nézzétek meg az alábbi oldalt:
www.newwave.hu
Amikor bejon az oldal akkor egy előugró ablakban a következő olvasható:
DID YOU KNOW...
That you are using Microsoft's Internet Explorer?
You are here because you were identified using microsoft related browser while approaching this site.
This page is a step to stop the creation of PC/Windows/MS Internet Explorer dependant pages - remember, the original aim of the internet was to create a world, where every type of computers, and every user are equal.
It's not late to choose an other browser:
Choose Netscape Navigator or Opera and make your first move to Boycott MicroSoft and create a better world...
Remember - it's the Internet of everyone and not a Windows application...
Tipikusan a terrorista propagandátok megnyilvánulása!
Abban még igazuk is van, hogy olyan weblapok készüljenek, amelyek bármilyen böngészővel megtekinthetőek, mert iparági szabványok léteznek, és ezeket illendő lenne betartani. De minek ide ez az elfogult, érzelmi alapú misszionárius szófosás:
It's not late to choose an other browser:
Choose Netscape Navigator or Opera and make your first move to Boycott MicroSoft and create a better world...
Mit értek vele? SEMMIT! Az emberek 88%-a röhög rajta, 10%-nak ökölbe szorul a keze, és még jobban fokozódik benne a gyűlölet a bandátok iránt - és 1%-ra hat a terrorotok!
Annak egy része is kényszerűségből választja a szarotokat (mert ingyen van)
Reméljük a kormányzat észnél lesz, és nem teszi kockára sok tízezer tisztviselő állását a szarotok kötelező bevezetésével.
Ezt már említettem itt, de ez is hasonló:
http://bob.ngo.hu
Egy igénytelen javascript van beépítve az oldalba, ami ha IE-vel nézik meg akkor az alábbi szöveget jeleníti meg:
az ok-ra kattintva a gozillafosotok honlapját hozza be, a mégsem-re kattintva bezárja az ablakot.
Ez mire jó? Azt nem tudom.
Ezek vagytok, itt tart a banda!
REND! NYUGALOM! WINDOWS! -
törölt tag
Persze, hogy provokacio a topik inditasa :)
Hat en speciel Solarison dolgozom az idom 70%-aban, Linux-on 29%-ot es a maradek 1% Windows-os munka. Jatszani meg 100%-ot Win-en jatszom.
Mindharom oprencer alatt bongeszek, zenehallgatok es levelezek. (poweruser :D )
Az altalanos egyszeru dolgokra mindharom jo. Az ujabb cumokat hasznalatba venni win alatt a legegyszerubb, aztan a linux, aztan a unix.
Tiszta sor, hogy mindegyik tabor azt szeretne, ha a sajat oprencere stabilabb, szebb, jobb lenne. Es ezeket a hianyossagokat hasznalja fel a masik tabor a fikazasra.
Szoval mindenki hasznalja azt, ami neki tetszik es amire lehetosege van, de ismerjuk el a tobbi cuccos erenyeit is. -
sirály12
őstag
Szerintem kár vitatkozni ien témán. Vannak progik amik csak windows-on futnak, és vannak oan progik amik csak linux-on. Nekem van mind a kettő. Szeretem a linuxot, de a win-re is szükségem van a munkához és a játékhoz. Szal annyi a lényeg, hogy mindkettő kell és kész. Nem kellen beszólni egyik tábornak sem. egyébként az mindenkinek magánügye, hogy mien oprendszert használ, vagy nem? szterintem ennyi a lényeg. Na hali. :))
-
K*rva jó a topic,az eddigiek közül ez a legmókásabb.
Egybként a topic indítójával még sehol sem találkoztam,de szóljatok, ha tévednék!
A neve a legkirályabb!!!!!!!!!!!!!!! -
CsendPenge
őstag
Tudjátok erősödik az érzés bennem, hogy valaki direkt indította ezt a topicot, kíváncsi volt rá, hogy lesz-e balhé, flame vagy nem. Persze az is lehet, hogy valami pszichológia szakos hallgató akar magának egy jó dipimunka témát :D
-
KERO_SAN
aktív tag
ja egyebkent twollah csak egy open source szimpatizans, windowst hasznal :]
-
Az 100 és én is elismerem,hogy a win XP jobb ,mint a 95,98 98se,de a biztonság tekintetében még mindig lemarad a LINUX-tól.
Az is bizti,hogy sok tökölés van a Linux-szal , de ha frankón belövöd akkor simán odaveri az XP-t.
Netezéshez a LINUX a maxer,de natúr game&video-záshoz az XP kétségtelenül
jól használható.
(u.i:nem vagyok szélsőséges szoci,soha nem voltam az,de az végtelenül felháborít ,amit a jobb oldal művel.) -
mzperx
aktív tag
Én nem mondok véleményt semelyik oprendszerre sem. Azt használom amit kell. Ezalatt értem azt, hogy ami alatt a munkámhoz szükséges progik csak win alatt mennek, akkor wint használok. És amíg a többezer oldalnyi word doksijaimat nem tudom másba becsülettel behívni csak a wordbe addig marad a win, plusz amig a kedvenc tervezőrendszerem eddig win alatt futott addig marad a win.... ennyi
-
Nem a letöltésre gondoltam,amikor azt mondtam,hogy nem tudok szerezni.
Naná,hogy találtam oldalt,de a netem elég gyökér,úgyhogy KB egy hónapig tartana download.
Sajna a környezetemben mindenki window$ buzi,a LINUX minden fajtáját elutasítja,ezért nehéz beszerválni,de már dolgozom a megoldáson.
Hátha van egy értelmes ember a környéken aki nem rabja a Micro$oft terrorjának.
Bocs mindenkitől a pongyola fogalmazásért. -
tomcs
őstag
az lehet hogy a gep meg az os nem rossz de az egyszer teny hogy nagyon dragak ezert a tobbsegnek nem alternativa es az is teny hogy nagyon durva marketingjuk van. es nem tetszik a dizajnjuk. ezeket ugye mint kulso szemlelo is latom, ugy erzem alkothatok rola velemenyt :)
a mukodeserol egy rossz szot nem mondtam :) -
Barton
senior tag
Nagyon atom ez a topic !
Kinyomtatom és majd jókat röhögök az egészen !!!
:DDD -
zrubi
senior tag
Szép, jó, és hasznos topik.
Hajrá.
. -
Sipi
addikt
Ráadásul itt azért ''kell'' pepecselni, hogy a PC-s vilgában megszokott ezerféle konfigon is a _maximumot_ hozhasd ki a gépedből. Win alatt persze nincs ilyen gond: minden lejátszó ugyanazt használja, ''oszt jó''. Nem kell pepecselni vele, de nem is lesz a leggyorsabb...
Sipi -
rdi
veterán
Off: Gyönyörűek vagytok mind, folytassátok még :)
On
A Linux az csak egy lebutított UNIX unoka. Hiába ezek a mai fiatalok, bezzeg UNIX papa idejében :D -
Egon
nagyúr
válasz
CsendPenge #52 üzenetére
Na már csak te hiányoztál...:) Mint hímszarvasnak a s*ggberúgás...:DDD:P
-
Troll
tag
Ezt a mekest vond vissza, mert jól megsértettél önérzetemben! :))
És különben is, az új OSX-szel mindenkinek jó lett: egyszerüen használható (like Mac), csicsamicsa (like Win), és kurva bonyolult belülről (like Linux). Szóval te csak ne kössél bele, amit nem ismersz :(( mert rádküldöm a két kutyámat, egyiket Steve Jobsnak híjják, a másikat Bill Gatesnek ;) lesz nemulass meg sírásrívás.
És különben is! :t -
Superman
nagyúr
Ez valószínűleg azért van, mert a Windowst a kezdetektől fogva úgy alakították, hogy felhasználóbarát legyen, hogy ''ne kelljen hozzá érteni''. A Linuxhoz viszont nem elég ide - oda klikkelgetni felhőtlenül, hanem el kell mélyedni az oprendszer lelki világában, ami némelykor programozási ismereteket is megkíván. (lásd: konzol)
A Windows felhasználónak viszont nem feltétlenül kellett programozási ismeretek birtokában lennie. Ez a ''többlettudás'' hatalmazott fel aztán egyeseket, hogy lenézően nyilatkozzanak a windowsos átlagfelhasználóról.
És persze ott van a Microsoft körüli hisztéria, meg az állandó szigorítások a szoftverlicensz szabályozása körül, amelyek szintén megnyertek egy - két embert a Linuxnak. -
Egon
nagyúr
Amúgy meg én Windows-használó vagyok. Baromira idegesít az az intolerancia, ami ezzel kapcsolatban, általában a Linuxosoktól érkezik. ''Hülye aki Win-t használ'' stb. Érdekes módon fordított esetet nem láttam még...
-
Bagoly
senior tag
Nekem inkább úgy tűnik, hogy te hordasz össze mindenféle sületlenséget..:(((
Szerinted a politikai hovatartozás befolyásolja, hogy linuxot használsz, vagy windowst? Írok én neked linuxot, azt meglátjuk, hogy mennyire vágod a használatát....:t (Hátha a szoclib beállítású emberkéknek ez magától megy....)
Az éles kritikák irkálása helyett inkább azon kéne elgondolkodni, kit érdekel annyira az aktuális konfigurációd, hogy az aláírásodban szerepeltesd? Netalán hirdeted?
(UI: Mérsékelt jobboldali nézeteim ellenére sem vagyok polgárikörös) -
up
senior tag
Hm... azt próbáltam mondani, hogy a két pólus valahol kiegészíti egymást. Nem az m$ konkrétan jó, hanem hogy van closed source ellenfél, aki versenyre kényszeríti a Linuxot (és fordítva). Ennek ellenére ehhez nem azon át vezet az út, hogy ''fos windows'' folyamatosan. Hanem mondjuk ''a linux ebben, meg ebben többet tud nyújtani, és szerintem esetleg próbáld ki'' sokkal szimpatikusabb. Bennem semmi tiszteletet nem ébreszt az, aki Linuxos és folyamatosan csak fikázza a windowst meg hülyézi a felhasználóit. Viszont aki azon van, hogy segítsen a kezdőknek, és - nem agresszív módszerekkel! - elősegítse a Linux terjedését, azt nagyra értékelem. (szerintem a térj meg duma, legalábbis smiley nélkül, kicsit agresszív)
-
MaUser
addikt
Ezt mondom én is. Sajna a linux nekem még sok. Túl sokat kell pepecselni már egy mplayer belövéshez is sajana.
De a win akkor is drága.
Nekem is campussal van fenn, de ezt meg az állam fizeti.
Ha elvégzem az egyetemet nemtudom meddig gyűjtögethetek hivatalos Win-re:) ) Így egy évem van Linux-ot tanulni. -
tomcs
őstag
ha nem lenne ms... na ebbe inkabb ne menjunk bele.. meg lenne az akkoris csak nem ms-nek es nem billnek hivnak. vagy jobb lenne ha hulyedizajn-hulyejuzer mac-eket kene hasznalni? szal hozzajuk kepest bill bacsi meg az egesz ms bagazs kezes barany... attol fuggetlenul hogy professzionalis (dtp, 3d, stb) munkara tenyleg jobbak a mac-ek vagy ez is csak hitvita.. nem tudom. de vannak es kesz. opensource-nek meg nagyon is van letjogosultsaga, ha masert nem hogy feken tartsa ms-eket, hogy tudjak nekik sem szabad azert az egvilagon mindent. persze ennel mar most joval tobbre kepesek az open source rendszerek, irodai munkahoz/netezesre ugyanannyira alkalmasak 0ft-ert vagy 1 jelkepesnek mondhato osszegert mint a windows. jo, nem pont ugyanugy mukodik minden de funkcioban megvan minden ami kell. ugyhogy azt hogy cegeknel, allami intezmenyeknel hasznaljanak linuxot nagyon helyes otletnek tartom. ha valaki jatszani akar az meg ugyis windowst fog hasznalni, linuxra nagyon keves _nagy_ jatek keszul el. persze ez nem jelenti azt hogy a windows csak jatekra jo, mielott valaki kiforgatna a szavaimat. de ha egyszer tokeletesen jo szovegszerkesztot kapunk x0000 ft-ert meg ingyen akkor nem kerdes melyiket kell valasztani
-
Protoss
senior tag
Hát igen csak a gépigénye is szépen megnőtt :DD
És apróságok pl.: a ghost ellen behozott rendszervisszaállítást elég nehéz meggyőzni, arról, hogy csak akkor és csak akkor készítsen bachupot amikor nekem tetszik és azt állítsa vissza. -
Superman
nagyúr
Oké. Én is hozzászólok érdemben. Nekem ezek vannak fenn: Windows.NET 2003 Server Enterprise béta - tesztelő verzió: programírásra (Visual Studio.NET), tesztelésre és egyáltalában munkára használom. WinXP Professional: játék, netezés, zene, film.
Red Hat Linux 8.0: Kylix - al programírás, adatbáziskezelés + általános célú ismerkedés.
NT kernel köré épített oprendszerek stabilak, nem sok gond van velük. Esetleg, ha nagyon kísérletezgető kedvű az ember. -
up
senior tag
Aki letrágyázza az XP-t, szerintem nem egészen tudja, mit beszél. Normálisan beállított XP szerintem van olyan jó otthonra, mint egy Linux, ha játszani is akarsz, természetesen kenterbe veri. És felsőoktatásban dolgozók vagy tanulók számára ingyenes. Nekem itthon game, divx nézés és tömörítés, internet routolás, printszerver stb dolgokat csinál, állandóan megy, fagyás vagy akármi nélkül. Ez csak egy kiragadott példa, de szerintem nem egyértelmű a Linux felsőbbrendűsége, számtalan előnye ellenére. Hülye user azt is szét tudja b*szni. Game. Driverek. Szerintem mindkettőnek megvan a maga létjogosultsága. Az opensource sem menne ennyire, ha nem lenne m$. Szóval ez igazából hitvita. A hit pedig vak :).
-
napos2600
tag
iratkozzon fel a topiknyito a technet levlistajira es maris okafogyotta (huhh ez de szep szo) valik az egyik erv hogy nem kell levlistakra irogatni!:)
es meg mielott barki megkovezne win2k es nt felett gazdaskodom szal tom mifan terem es asszem latom mi a szep es mi a ronda benne :P -
MaUser
addikt
Na azért a win xp nem rosz csak baromi drága.
Ha ingyen lenne mindkettő nem hiszem, hogy sokan használnának linux-ot, csak az igazi számítógépesek, akiknek szüksége van rá.
A win sokkal egyszerűbb s nem kell 10*20x telepíteni mire megtanulja az ember kezelni rendesen. (Most nem a win95 vonalról van szó:)).) -
-
Lehet,hogy a polgári körök internetes manifesztációja a srác.
Ők hordanak össze ennyi sületlenséget. -
up
senior tag
''Csak azért nem haszálok LINUX-ot , mert nem tudok sehonnan szerezni.''
Ne haragudj, de ez röhejes! Kb öt perc kereséssel találsz tucatnyi embert az egész ország területéről, aki anyagáron megírja neked (pl: [L]http://www.lme.hu/cdiroprojekt/cdiroprojekt.html[/L]). HA tényleg akarsz, és nem csak a szád nagy (jól letoltad újonc létedre az újoncot :)) ). -
supercow
őstag
aktuális, Szaddam így olvassa a friss híreket:
katt ide: [L]http://tarjim.ajeeb.com/ajeeb/default.asp?lang=1[/L]
Web Page Translation mezőbe beír: http://www.prohardver.hu
Klikk Translate.
Vigyorog. :)
kegyetlen -
-
Hát újonc létedre elég merész vagy , hogy ilyen témát merészelsz indítani!
Igaz,hogy én is Micro$oftos vagyok , de gyűlölöm,mint állat.
A win XP ugyanolyan trágya,mint a többi.
Csak azért nem haszálok LINUX-ot , mert nem tudok sehonnan szerezni.
Esetleg egy dilidokihoz elmehetnél,mert tutkó,hogy kattant vagy.
Csak a szerencsétlen billentyűzetedet sajnálom,mert ennyit kellett kopnia egy ilyen suttyóság miatt. -
Protoss
senior tag
Lehetne indítani fake topickokat, ha gondod van valamivel (tök mindegy mit) írsz oda valamit és oda ugrálna ezek az emberek! Ők is jól járnak meg mi is.
-
Superman
nagyúr
Csak hát az a baj, hogy ha így megvitatunk dolgokat, amiket egy ilyen ember bedob, akkor ennek nem lesz vége soha. Holnap mi következik? És hol a szabad akarat? Én szeretem, ha nem rángatnak dróton, szeretem, ha a témát nem adják a számba és nem provokálnak.
OFF
twollah: megoldódott már a GetRight problémád?
ON ???? -
up
senior tag
Látom, moderálták a címet.
CENZÚRA!!!!!! :D:D:D -
Superman
nagyúr
A pasas pontosan tudja mitől ugranak egymásnak az emberek, függetlenül attól, hogy kinek mi a véleménye a Linuxról, vagy a Windowsról.
Nem tűnt fel senkinek, hogy nem írt ide többet? (persze még írhat...)
Holnap milyen néven tűnik fel? Oszama Bin Láda? -
Ybear
tag
Nemtudom, hogy ez itt OFFtopic-e, viszont illik ide, mert kb. ugyanennyi értelme van.
(Megtörtént)
Még az ''átkosban'' egy rendőr a körúton meglát egy kapualjban egy csavargót, aki valamit csinál egy kirakatnál ülve.
Rendőr: Mit csinál itt?
Csövi: Morfondírozok.
Rendőr: Na adja ide azonnal!!!
Bocsánat az OFF-ért, nem bírtam ellenállni... :D -
-
Den
veterán
Emberek nehogy már komolyan vegyétek. nyilván való hogy csak poén.
-
klumbik
tag
egyszer régen a terminal fóruman volt egy ilyen elveket hangoztató emberke
-
up
senior tag
Erős a témanyitó hangvétele és a mondandója is, de azért egypár dologban igaza lehet. Nem egyszer felvontam a szemöldökömet már én is a ''térj észhez, térj meg. Linux''-on. Kicsit szektás szöveg. Nem kell téríteni. A jó bornak nem kell cégér. Aki benne van a témában, az tudja, mi a Linux, tudja, mivel jár az áttérés, mik az előnyei, mik a hátrányai. Aki meg nincs, az ettől úgysem fog áttérni, ''megtérni'', fölösleges élő reklámtáblaként mászkálni a fórumokon. (Ultrakreatív avatar-választás: pingvin. Mi más?) Egyébként meg próbáljatok meg Linuxon új játékokkal játszani :t.
-
localhost
Közösségépítő
Ne dohogjatok már! Provokatőr, idejön beír, indulatokat szít aztán neki ez jó!
Bojkottáljuk! - javaslom. -
Superman
nagyúr
Mi ez az őrület már megint? Szerintem senki sem akart senkit sem megtéríteni.
De nekem nagy a gyanúm, hogy pár nap óta egy személy írogat be több nicknév alatt. Ez már sok. -
anulu
félisten
Már bocsánat, de ezt személyes sértésnek vettem.
Miért is? Mert számomra a PC-m nem csak ''egy eszköz''. Napjaim részévé vált, és nem csak nekem, hanem az egész családomnak. Annak ellenére, hogy winxp-t használunk.
Amennyiben nem látod be az open source oprendszerek előnyeit, az az egyéni problémád. Viszont van nagyon sok előnye. Pl: egy javításra nem kell hónapokat várni (nem is tudom, hol fordul ez elő). Ha valamit beállítasz, az úgy is marad.
Említetted a nyomtató telepítését. Próbáltár már valaha telepíteni KDE, vagy GNOME alá eszközt telepíteni? Számomra kevés egyszerűbb dolog létezik... A HP656C USB-s nyomtatómat olyan gyönyörűen találta meg, hogy öröm volt nézni!
Részemről egyenlőre ennyi. -
WINDOWS!
csendes tag
Linux kiscserkészei!
Mint a becsületes emberek képviselője, szeretném tudtotokra adni, hogy NEM TŰRJÜK TOVÁBB A FENTI HÁROM EMBER TERRORJÁT!!
Példának álljon itt twollah egy friss beírása:
''és ha majd elkészül a hülyébbeknek is az operációs rendszer rá, akkor plusz erőforrások szabadíthatók fel...''
MILYEN JOGON MER MINKET, becsületes embereket (=felhasználókat) twollah hülyének nevezni??
MILYEN JOGON MER MINKET egy twollah (ide tetszés szerint adi vagy genialis helyettesíthető) terrorizálni??
''Térj észre, térj meg! - Linux''- szól így genialis terrorista dumája. NEM FÉLÜNK!!
NEM HAJOLUNK MEG!! Egyre több ember emeli fel a szavát az ellen, hogy egy radikális kisebbség (khmm... ez ismerős valahonnan.. honnan is? nácik? bolsevikok?) megpróbálja a becsületes felhasználókra rákényszeríteni a maguk elfajult informatikus akaratát, misszionáriusan linuxbarát attitűdjét.
A Windows sok ember számára azt képviseli, hogy működnek a dolgok, hogy nem kell levlistákra írkálni egy probléma megoldásáért, miközben a kérdések 90%-ára soha nem érkezik válasz...
A Windows sok ember számára azt képviseli, ami a becsületes embernek TERMÉSZETES: a számítógép egy ESZKÖZ, egy személytelen eszköz, és nem az élet célja, nem szenvedély ahogy egyes beteglelkű alakoknál van.
Ennek megfelően a windows úgy van felépítve, hogy a feladatot, amit a becsületes ember el akar végezni, a leghatékonyabban, a legkevesebb tanulással el lehessen végezni, és jusson ideje a becsületes embernek az ÉLETRE
Különösen félelmet keltő az a misszionárius, inkvizítor szellem ami a linux terroristáit jellemzi.
Ez emlékeztet az iszlámista radikalizmusra; a cél ugyanaz: félelmet kelteni az ''ellenséges'' eszme (esetünkben a windows) híveiben, elbizonytalanítani őket, hogy az út amit követnek, nem is vezet sehová, sőt, horrible dictu, a pokolba vezet (palladium rémhírterjesztő kampány féligazságok/hazugságok szajkózásával, világgákürtölésével), illetve, mint ahogy egy diktatórikus, terrorista irányzatnak ez elválaszthatatlan része, a saját eszme (esetünkben a linux) kritikátlan dicsőítése.
Nem lehet elhallgatni azt a tényt, hogy amennyiben megvalósulna a linuxosok álma, és minden országban az államigazgatásban kötelezően bevezetnék az open source szoftvereket, mértéktelen szenvedést és emberi tragédiákat okozva ezzel (kisalkalmazottak, akiket azért rúgnak ki mert nem akarnak vagy tudnak tanulni), ezután már egy nyomtató telepítéséhez is ki kell hívni az ''open source'' gurut, csekély 15.000 forint/óra díjért -és ez még csóri keleteurópai óradíj-
(ugye adi, te már el is kezdted? csak a díjat kissé alacsonyabb még...)
Pólóján olyan dumák virítanak majd: ''Software is like sex - it's better when its free'', illetve ''Join the winning OS''.
Winning OS - hát persze a bandátoknak győzelem lesz a javából.
EZ AZ amit nem fogunk engedni! SOHA nem hódolunk be nektek!
SOKÁIG ÉLJENEK A FELHASZNÁLÓK!!
POKOLBA AZ INFORMATIKUSOKKAL, A LINUX ÉS A BSD VILÁGMÉRETŰ MAFFIÁJÁVAL!! SOHA NEM GYŐZHETTEK!!
WINDOWS!! WINDOWS!! WINDOWS!!
:DD :DD :DD :DD :DD
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Micro Four Thirds
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged