Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
-
CsendPenge
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
''Egy független laboratórium Microsoft szponzorálta mérése szerint
Na, én eddig olvastam el :P
Ehh, na jó, elolvasom végig...
Au. A Redhat 8.0-át (!) hasonlítják az m$ 2003 serverhez. Bocsika, de mikori a redhat 8? Mondjuk azóta van már 9 is... Amikor a rh 8 már kint volt, és működött, akkor a win 2003 még nem volt sehol. Kétségtelen, egy 1000-es TBird jobban megy, mint egy p2 cerka. Egyébként olvastam már 1000 ilyen marketingszöveget, eddig nem vágott egybe, amit mondtak, és ami volt. Hát, majd meglátjuk, de szerintem kár ilyen win xp-t, win server 2003-at, meg longhorn-t felhozni érvként, mert árban, és teljesítményben... (egy jól bekonfigolt 4-500-as (linuxos) géppel le lehet mosni a placcról gyorsaság tekintetében a windows-okat) -
CsendPenge
őstag
Tudjátok erősödik az érzés bennem, hogy valaki direkt indította ezt a topicot, kíváncsi volt rá, hogy lesz-e balhé, flame vagy nem. Persze az is lehet, hogy valami pszichológia szakos hallgató akar magának egy jó dipimunka témát :D
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest