Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Hát újonc létedre elég merész vagy , hogy ilyen témát merészelsz indítani!
Igaz,hogy én is Micro$oftos vagyok , de gyűlölöm,mint állat.
A win XP ugyanolyan trágya,mint a többi.
Csak azért nem haszálok LINUX-ot , mert nem tudok sehonnan szerezni.
Esetleg egy dilidokihoz elmehetnél,mert tutkó,hogy kattant vagy.
Csak a szerencsétlen billentyűzetedet sajnálom,mert ennyit kellett kopnia egy ilyen suttyóság miatt. -
-
anulu
félisten
Már bocsánat, de ezt személyes sértésnek vettem.
Miért is? Mert számomra a PC-m nem csak ''egy eszköz''. Napjaim részévé vált, és nem csak nekem, hanem az egész családomnak. Annak ellenére, hogy winxp-t használunk.
Amennyiben nem látod be az open source oprendszerek előnyeit, az az egyéni problémád. Viszont van nagyon sok előnye. Pl: egy javításra nem kell hónapokat várni (nem is tudom, hol fordul ez elő). Ha valamit beállítasz, az úgy is marad.
Említetted a nyomtató telepítését. Próbáltár már valaha telepíteni KDE, vagy GNOME alá eszközt telepíteni? Számomra kevés egyszerűbb dolog létezik... A HP656C USB-s nyomtatómat olyan gyönyörűen találta meg, hogy öröm volt nézni!
Részemről egyenlőre ennyi.
Aktív témák
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest