Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sanya: Jellyfin kliens telepítése samsung tizen rendszerű tévére
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Oszama Bin Láda
csendes tag
Fejezd már be a baromságaidat, mert ez már tűrhetetlen. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, de te nem véleményt mondasz, hanem otromba stílusodban uszítasz. Szerintem semmi közöd nincs se Microsofthoz, se programozáshoz, semmihez. De még rendes felhasználó sem vagy, mert ők nem törődnek azzal, hogy ki milyen oprendszert használ, hanem szó szerint HASZNÁLJÁK.
Ha pedig nem tudsz egy Linuxot rendesen bekonfigurálni, akkor te is azokhoz a mániákus kattingató kisgyerekekhez tartozol, akik reggeltől estig játszanak a gépen. Többet ki se nézek belőled. Szót se érdemelsz.
Én rendszeresen írok Windows alá programokat, de csak azért, mert ez a legelterjedtebb oprendszer a Microsoft erőszakos politikájának köszönhetően. Elismerem az NT kerneles oprendszerek megbízhatóságát, de most már Linux alatt is elég jól mozgok és programokat is írok alá.
Akkor én mi vagyok? ''Áruló''?
És te mi vagy? Egy félművelt innen - onnan információmorzsákat összeszedegető kisgyerek? Az írásaid alapján biztosan.
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Flint 2 OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest