Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Oszama Bin Láda
csendes tag
Fejezd már be a baromságaidat, mert ez már tűrhetetlen. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, de te nem véleményt mondasz, hanem otromba stílusodban uszítasz. Szerintem semmi közöd nincs se Microsofthoz, se programozáshoz, semmihez. De még rendes felhasználó sem vagy, mert ők nem törődnek azzal, hogy ki milyen oprendszert használ, hanem szó szerint HASZNÁLJÁK.
Ha pedig nem tudsz egy Linuxot rendesen bekonfigurálni, akkor te is azokhoz a mániákus kattingató kisgyerekekhez tartozol, akik reggeltől estig játszanak a gépen. Többet ki se nézek belőled. Szót se érdemelsz.
Én rendszeresen írok Windows alá programokat, de csak azért, mert ez a legelterjedtebb oprendszer a Microsoft erőszakos politikájának köszönhetően. Elismerem az NT kerneles oprendszerek megbízhatóságát, de most már Linux alatt is elég jól mozgok és programokat is írok alá.
Akkor én mi vagyok? ''Áruló''?
És te mi vagy? Egy félművelt innen - onnan információmorzsákat összeszedegető kisgyerek? Az írásaid alapján biztosan.
Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tőzsde és gazdaság
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Bittorrent topik
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest