Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
Aktív témák
-
Oszama Bin Láda
csendes tag
Fejezd már be a baromságaidat, mert ez már tűrhetetlen. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, de te nem véleményt mondasz, hanem otromba stílusodban uszítasz. Szerintem semmi közöd nincs se Microsofthoz, se programozáshoz, semmihez. De még rendes felhasználó sem vagy, mert ők nem törődnek azzal, hogy ki milyen oprendszert használ, hanem szó szerint HASZNÁLJÁK.
Ha pedig nem tudsz egy Linuxot rendesen bekonfigurálni, akkor te is azokhoz a mániákus kattingató kisgyerekekhez tartozol, akik reggeltől estig játszanak a gépen. Többet ki se nézek belőled. Szót se érdemelsz.
Én rendszeresen írok Windows alá programokat, de csak azért, mert ez a legelterjedtebb oprendszer a Microsoft erőszakos politikájának köszönhetően. Elismerem az NT kerneles oprendszerek megbízhatóságát, de most már Linux alatt is elég jól mozgok és programokat is írok alá.
Akkor én mi vagyok? ''Áruló''?
És te mi vagy? Egy félművelt innen - onnan információmorzsákat összeszedegető kisgyerek? Az írásaid alapján biztosan. -
Hát újonc létedre elég merész vagy , hogy ilyen témát merészelsz indítani!
Igaz,hogy én is Micro$oftos vagyok , de gyűlölöm,mint állat.
A win XP ugyanolyan trágya,mint a többi.
Csak azért nem haszálok LINUX-ot , mert nem tudok sehonnan szerezni.
Esetleg egy dilidokihoz elmehetnél,mert tutkó,hogy kattant vagy.
Csak a szerencsétlen billentyűzetedet sajnálom,mert ennyit kellett kopnia egy ilyen suttyóság miatt. -
-
anulu
félisten
Már bocsánat, de ezt személyes sértésnek vettem.
Miért is? Mert számomra a PC-m nem csak ''egy eszköz''. Napjaim részévé vált, és nem csak nekem, hanem az egész családomnak. Annak ellenére, hogy winxp-t használunk.
Amennyiben nem látod be az open source oprendszerek előnyeit, az az egyéni problémád. Viszont van nagyon sok előnye. Pl: egy javításra nem kell hónapokat várni (nem is tudom, hol fordul ez elő). Ha valamit beállítasz, az úgy is marad.
Említetted a nyomtató telepítését. Próbáltár már valaha telepíteni KDE, vagy GNOME alá eszközt telepíteni? Számomra kevés egyszerűbb dolog létezik... A HP656C USB-s nyomtatómat olyan gyönyörűen találta meg, hogy öröm volt nézni!
Részemről egyenlőre ennyi.
Aktív témák
- MacBook Pro 14 (M4) 24GB / 1TB 37 ciklus + Magic Mouse
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest