Aktív témák
-
Oszama Bin Láda
csendes tag
Fejezd már be a baromságaidat, mert ez már tűrhetetlen. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, de te nem véleményt mondasz, hanem otromba stílusodban uszítasz. Szerintem semmi közöd nincs se Microsofthoz, se programozáshoz, semmihez. De még rendes felhasználó sem vagy, mert ők nem törődnek azzal, hogy ki milyen oprendszert használ, hanem szó szerint HASZNÁLJÁK.
Ha pedig nem tudsz egy Linuxot rendesen bekonfigurálni, akkor te is azokhoz a mániákus kattingató kisgyerekekhez tartozol, akik reggeltől estig játszanak a gépen. Többet ki se nézek belőled. Szót se érdemelsz.
Én rendszeresen írok Windows alá programokat, de csak azért, mert ez a legelterjedtebb oprendszer a Microsoft erőszakos politikájának köszönhetően. Elismerem az NT kerneles oprendszerek megbízhatóságát, de most már Linux alatt is elég jól mozgok és programokat is írok alá.
Akkor én mi vagyok? ''Áruló''?
És te mi vagy? Egy félművelt innen - onnan információmorzsákat összeszedegető kisgyerek? Az írásaid alapján biztosan. -
Hát újonc létedre elég merész vagy , hogy ilyen témát merészelsz indítani!
Igaz,hogy én is Micro$oftos vagyok , de gyűlölöm,mint állat.
A win XP ugyanolyan trágya,mint a többi.
Csak azért nem haszálok LINUX-ot , mert nem tudok sehonnan szerezni.
Esetleg egy dilidokihoz elmehetnél,mert tutkó,hogy kattant vagy.
Csak a szerencsétlen billentyűzetedet sajnálom,mert ennyit kellett kopnia egy ilyen suttyóság miatt. -
-
anulu
félisten
Már bocsánat, de ezt személyes sértésnek vettem.
Miért is? Mert számomra a PC-m nem csak ''egy eszköz''. Napjaim részévé vált, és nem csak nekem, hanem az egész családomnak. Annak ellenére, hogy winxp-t használunk.
Amennyiben nem látod be az open source oprendszerek előnyeit, az az egyéni problémád. Viszont van nagyon sok előnye. Pl: egy javításra nem kell hónapokat várni (nem is tudom, hol fordul ez elő). Ha valamit beállítasz, az úgy is marad.
Említetted a nyomtató telepítését. Próbáltár már valaha telepíteni KDE, vagy GNOME alá eszközt telepíteni? Számomra kevés egyszerűbb dolog létezik... A HP656C USB-s nyomtatómat olyan gyönyörűen találta meg, hogy öröm volt nézni!
Részemről egyenlőre ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged