Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
up
senior tag
Aki letrágyázza az XP-t, szerintem nem egészen tudja, mit beszél. Normálisan beállított XP szerintem van olyan jó otthonra, mint egy Linux, ha játszani is akarsz, természetesen kenterbe veri. És felsőoktatásban dolgozók vagy tanulók számára ingyenes. Nekem itthon game, divx nézés és tömörítés, internet routolás, printszerver stb dolgokat csinál, állandóan megy, fagyás vagy akármi nélkül. Ez csak egy kiragadott példa, de szerintem nem egyértelmű a Linux felsőbbrendűsége, számtalan előnye ellenére. Hülye user azt is szét tudja b*szni. Game. Driverek. Szerintem mindkettőnek megvan a maga létjogosultsága. Az opensource sem menne ennyire, ha nem lenne m$. Szóval ez igazából hitvita. A hit pedig vak :).
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest