Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Többször elhangzott ebben a topicban, hogy a Linux nem felhasználóbarát, és nehéz használni,
beállítani, stb. Aki így gondolja, annak ajánlom, hogy próbálja ki a KDE 3.1-es felületet.
Én eléggé meglep?dtem rajta, hogy mennyire könnyen kezelhet?, konfigurálható, és milyen
sok alkalmazás van benne alapból. :D
Gentoo Linux alá raktam fel, ami (majdnem) mindent forráskódban tölt le, és a gépre
optimalizálva fordítja, tehát igen gyors is az egész rendszer. (Más kérdés, hogy maga a fordítás
kábé 1 napig tartott egy AthlonXP 1800-on, igaz, leginkább VMware-ben ment.)
Nem állítom, hogy a Linux a KDE-vel egyszer?ségben és könny? használhatóságban elérte a
Windowsok szintjét, de már majdnem ott van... :D
Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs