- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel az EA supportban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Aktív témák
-
Az 100 és én is elismerem,hogy a win XP jobb ,mint a 95,98 98se,de a biztonság tekintetében még mindig lemarad a LINUX-tól.
Az is bizti,hogy sok tökölés van a Linux-szal , de ha frankón belövöd akkor simán odaveri az XP-t.
Netezéshez a LINUX a maxer,de natúr game&video-záshoz az XP kétségtelenül
jól használható.
(u.i:nem vagyok szélsőséges szoci,soha nem voltam az,de az végtelenül felháborít ,amit a jobb oldal művel.) -
MaUser
addikt
Ezt mondom én is. Sajna a linux nekem még sok. Túl sokat kell pepecselni már egy mplayer belövéshez is sajana.
De a win akkor is drága.
Nekem is campussal van fenn, de ezt meg az állam fizeti.
Ha elvégzem az egyetemet nemtudom meddig gyűjtögethetek hivatalos Win-re:) ) Így egy évem van Linux-ot tanulni. -
tomcs
őstag
ha nem lenne ms... na ebbe inkabb ne menjunk bele.. meg lenne az akkoris csak nem ms-nek es nem billnek hivnak. vagy jobb lenne ha hulyedizajn-hulyejuzer mac-eket kene hasznalni? szal hozzajuk kepest bill bacsi meg az egesz ms bagazs kezes barany... attol fuggetlenul hogy professzionalis (dtp, 3d, stb) munkara tenyleg jobbak a mac-ek vagy ez is csak hitvita.. nem tudom. de vannak es kesz. opensource-nek meg nagyon is van letjogosultsaga, ha masert nem hogy feken tartsa ms-eket, hogy tudjak nekik sem szabad azert az egvilagon mindent. persze ennel mar most joval tobbre kepesek az open source rendszerek, irodai munkahoz/netezesre ugyanannyira alkalmasak 0ft-ert vagy 1 jelkepesnek mondhato osszegert mint a windows. jo, nem pont ugyanugy mukodik minden de funkcioban megvan minden ami kell. ugyhogy azt hogy cegeknel, allami intezmenyeknel hasznaljanak linuxot nagyon helyes otletnek tartom. ha valaki jatszani akar az meg ugyis windowst fog hasznalni, linuxra nagyon keves _nagy_ jatek keszul el. persze ez nem jelenti azt hogy a windows csak jatekra jo, mielott valaki kiforgatna a szavaimat. de ha egyszer tokeletesen jo szovegszerkesztot kapunk x0000 ft-ert meg ingyen akkor nem kerdes melyiket kell valasztani
Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest