Aktív témák
-
Troll
tag
Ezt a mekest vond vissza, mert jól megsértettél önérzetemben! :))
És különben is, az új OSX-szel mindenkinek jó lett: egyszerüen használható (like Mac), csicsamicsa (like Win), és kurva bonyolult belülről (like Linux). Szóval te csak ne kössél bele, amit nem ismersz :(( mert rádküldöm a két kutyámat, egyiket Steve Jobsnak híjják, a másikat Bill Gatesnek ;) lesz nemulass meg sírásrívás.
És különben is! :t -
up
senior tag
Hm... azt próbáltam mondani, hogy a két pólus valahol kiegészíti egymást. Nem az m$ konkrétan jó, hanem hogy van closed source ellenfél, aki versenyre kényszeríti a Linuxot (és fordítva). Ennek ellenére ehhez nem azon át vezet az út, hogy ''fos windows'' folyamatosan. Hanem mondjuk ''a linux ebben, meg ebben többet tud nyújtani, és szerintem esetleg próbáld ki'' sokkal szimpatikusabb. Bennem semmi tiszteletet nem ébreszt az, aki Linuxos és folyamatosan csak fikázza a windowst meg hülyézi a felhasználóit. Viszont aki azon van, hogy segítsen a kezdőknek, és - nem agresszív módszerekkel! - elősegítse a Linux terjedését, azt nagyra értékelem. (szerintem a térj meg duma, legalábbis smiley nélkül, kicsit agresszív)
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged