- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Aktív témák
-
atus
senior tag
WinXPm, van legalább egy éve fent, újrainstall nélkül, atomstabilan, végig húzva ment a gépem pedig. Mellé felraktam WinME-t videodigizésre, aztán leszedtem, és utána is meggyógyult XP, pedig elsőre nem tetszett neki az ötlet. Volt, hogy egy működő XPs partíciót másoltam egy az egyben egy másik totál más felépítésű gépre, és egy óra gondolkozás, meg önállítgatás után tök jól ment. Ennyit a szar XPről. Viszont tényleg sok pénz, de ha lesz egy jól fizető munkám, meg fogom venni.
Addig is meg szeretném tanulni a Solaris kezelését. Örömmel olvastam &rew hozzászólását. Ha van még valaki aki Solaris guru/poweruser, és lenne némi kedve és ideje segíteni egy abszolút kezdőnek (nekem), azt nagyon jó néven venném. Pécsi rezidensek előnyben! :P
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Renault, Dacia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Gamescom 2025: Tandem OLED monitorok az ASUS-tól
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3177, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest