Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
atus
senior tag
WinXPm, van legalább egy éve fent, újrainstall nélkül, atomstabilan, végig húzva ment a gépem pedig. Mellé felraktam WinME-t videodigizésre, aztán leszedtem, és utána is meggyógyult XP, pedig elsőre nem tetszett neki az ötlet. Volt, hogy egy működő XPs partíciót másoltam egy az egyben egy másik totál más felépítésű gépre, és egy óra gondolkozás, meg önállítgatás után tök jól ment. Ennyit a szar XPről. Viszont tényleg sok pénz, de ha lesz egy jól fizető munkám, meg fogom venni.
Addig is meg szeretném tanulni a Solaris kezelését. Örömmel olvastam &rew hozzászólását. Ha van még valaki aki Solaris guru/poweruser, és lenne némi kedve és ideje segíteni egy abszolút kezdőnek (nekem), azt nagyon jó néven venném. Pécsi rezidensek előnyben! :P
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kutya topik
- Autós topik
- DOOM - The Dark Ages
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest