- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
rii
nagyúr
nem akarom támadni a MS-t, söööt MS-estet, de lett volna rá - ideje - pénze - embere - és lett volna már elötte bejrt utak,
XENIX
AIX
PPC PReP Boot
Microport
GNU HURD
novell Netware
PC/IX
Old MINIX
Linux/MINIX
LINUX Swap
Linux native
Linux extended
Amoeba
BSD/386
OpenBSD
NEXTSTEP
BSDI fs
Syrinx
CP/M
BeOS fs
BBt
vagy mi ... a tejjeség igénye nélkül, de közel 80%-ban ezeket imseri a 97-es DEBIAN SLINK, mer az van fönt PI 250 MMX-es gépemen ....
arra vizsont van ideje energiája, hogy az offive 97-be repulo szimulátoros jatekot csináljon...? :)) -
rii
nagyúr
IHAJ .... :))
mmmmmmmmmm , nem anyáztam én senkit... csak nem teccik a marketingje, ennyi .... amugy persze, lehet élettni az MS-t, hogy magyar, meg minden, de azé, mer érdeke... hidd el, én védeném legszivesebben a MS, ha szüksége lenne rá, meg ha megérdemelné, de geyelőre inkább a LINUX ellen hallok gyors kirohanásokat .....
A LINUXra hatlamas nyomás nehezedik, igy igaz ahogy mondod, .... a LINUXnak kell változni... De váltoik is.... 96-ban a SLACKWARE nevü diszttribúciót csak kétféle ember merte feltenni: az Önygilkos, meg a Kakikaze ... mer az X-nél, ha rossz beállítást csináltál, elkülte amonitort videótrágyástul, monitorostul....
azé rá 7 évre (Uhhh ez sok :) ) már magától felismre sokmindent. blaaalablaab .stb... De változni akar és fog is .....
szerintem óabszolut nem fogja lemosni a Windows-t (mily szépen kiirtam :) ) -
sh4d0w
félisten
-
Az 100 és én is elismerem,hogy a win XP jobb ,mint a 95,98 98se,de a biztonság tekintetében még mindig lemarad a LINUX-tól.
Az is bizti,hogy sok tökölés van a Linux-szal , de ha frankón belövöd akkor simán odaveri az XP-t.
Netezéshez a LINUX a maxer,de natúr game&video-záshoz az XP kétségtelenül
jól használható.
(u.i:nem vagyok szélsőséges szoci,soha nem voltam az,de az végtelenül felháborít ,amit a jobb oldal művel.) -
MaUser
addikt
Ezt mondom én is. Sajna a linux nekem még sok. Túl sokat kell pepecselni már egy mplayer belövéshez is sajana.
De a win akkor is drága.
Nekem is campussal van fenn, de ezt meg az állam fizeti.
Ha elvégzem az egyetemet nemtudom meddig gyűjtögethetek hivatalos Win-re:) ) Így egy évem van Linux-ot tanulni. -
tomcs
őstag
ha nem lenne ms... na ebbe inkabb ne menjunk bele.. meg lenne az akkoris csak nem ms-nek es nem billnek hivnak. vagy jobb lenne ha hulyedizajn-hulyejuzer mac-eket kene hasznalni? szal hozzajuk kepest bill bacsi meg az egesz ms bagazs kezes barany... attol fuggetlenul hogy professzionalis (dtp, 3d, stb) munkara tenyleg jobbak a mac-ek vagy ez is csak hitvita.. nem tudom. de vannak es kesz. opensource-nek meg nagyon is van letjogosultsaga, ha masert nem hogy feken tartsa ms-eket, hogy tudjak nekik sem szabad azert az egvilagon mindent. persze ennel mar most joval tobbre kepesek az open source rendszerek, irodai munkahoz/netezesre ugyanannyira alkalmasak 0ft-ert vagy 1 jelkepesnek mondhato osszegert mint a windows. jo, nem pont ugyanugy mukodik minden de funkcioban megvan minden ami kell. ugyhogy azt hogy cegeknel, allami intezmenyeknel hasznaljanak linuxot nagyon helyes otletnek tartom. ha valaki jatszani akar az meg ugyis windowst fog hasznalni, linuxra nagyon keves _nagy_ jatek keszul el. persze ez nem jelenti azt hogy a windows csak jatekra jo, mielott valaki kiforgatna a szavaimat. de ha egyszer tokeletesen jo szovegszerkesztot kapunk x0000 ft-ert meg ingyen akkor nem kerdes melyiket kell valasztani
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged