Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
atus
senior tag
WinXPm, van legalább egy éve fent, újrainstall nélkül, atomstabilan, végig húzva ment a gépem pedig. Mellé felraktam WinME-t videodigizésre, aztán leszedtem, és utána is meggyógyult XP, pedig elsőre nem tetszett neki az ötlet. Volt, hogy egy működő XPs partíciót másoltam egy az egyben egy másik totál más felépítésű gépre, és egy óra gondolkozás, meg önállítgatás után tök jól ment. Ennyit a szar XPről. Viszont tényleg sok pénz, de ha lesz egy jól fizető munkám, meg fogom venni.
Addig is meg szeretném tanulni a Solaris kezelését. Örömmel olvastam &rew hozzászólását. Ha van még valaki aki Solaris guru/poweruser, és lenne némi kedve és ideje segíteni egy abszolút kezdőnek (nekem), azt nagyon jó néven venném. Pécsi rezidensek előnyben! :P
Aktív témák
- Filmvilág
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Bittorrent topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest