- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Gondoljon bele bárki: ha nem az informatika a munkája vkinek, akkor szinte nem tud időt szakítani egy program megismerésére a szabadidejében. Egy vezető beosztású ember munkaideje ált. 9-12 óra, a közlekedés kb. 1-4 óra, alvás min. 3-6 óra, marad ugye 2-11 óra családra, saját magára, és persze ''fejlesztésre'' (kultúra, sport, tanulás, bármi más...), ha ez a munkaidejébe nem lenne beépítve, márpedig leginkább nincs. Jut eszembe a kötelező (vagy csak javasolt :) ) társasági életet ki is hagytam.
Tehát eljövendő vezetők, kb. ilyen a mai átlag-elvárás egy ''magasabb'' beosztásban.
A ''beetetés'' már régi nóta. Most már középiskolában ajánlott elkezdeni, a felsőoktatásban pedig ''kötelező'', tekintve, hogy a leendő vezetőknek sem kedve, sem ideje jelentősen eltérő rendszereket megismerni - persze tisztelet a kivételnek -, márpedig ők döntik el, hogy adott cég mit használjon.
Az MS-ről sok mindent el lehet mondani, de azt, hogy hülyék lennének üzleti szempontból, azt nem - és ez vonatkozik a marketingre, pr-ra egyaránt. Az Apple most, 1-1,5 éve kezdett el mozgolódni kis hazánkban, az iskolák tájékán, a linux meg ''alulról'' építkezik, szépen lassan, ahogy látom.
Egy biztos, ha mindenhol linux lenne, a célzott, speciális (gyors) fejlesztés és karbantartás akkor sem lenne/lesz ingyen, sőt semmi különbség nem lesz árban sem. A linuxos informatikusok is esznek, ruha és cipő nélkül többnyire fáznak, sőt, ők sem szeretnek messzire (sem) gyalog járni, stb. Sőt, ha a linux lenne a fő platform, akkor azok, akik most az MS-t és más rendszereket szapulók a linuxra szabadulnának rá, keresnék a hibáit, mindenki arra írna/csinálna vírust, és így tovább. -
CharlieDrop
veterán
Eh, és?
Sajnos, hogy egy Linuxot rendesen bekonfigolj, hónapokra van szüksége az embernek (pláne ha 0ról indul).
Nem tudom milyen konfig lehetett, de én az NT 3.X és 4 kivételével dolgoztam minden windows-zal (jah, bocs az 1.X-kel nem) :)
Néha lehet vele szívni :)
A két Oprendszert egyébként teljesen más célokra találták ki :)
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest