Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
up
senior tag
Aki letrágyázza az XP-t, szerintem nem egészen tudja, mit beszél. Normálisan beállított XP szerintem van olyan jó otthonra, mint egy Linux, ha játszani is akarsz, természetesen kenterbe veri. És felsőoktatásban dolgozók vagy tanulók számára ingyenes. Nekem itthon game, divx nézés és tömörítés, internet routolás, printszerver stb dolgokat csinál, állandóan megy, fagyás vagy akármi nélkül. Ez csak egy kiragadott példa, de szerintem nem egyértelmű a Linux felsőbbrendűsége, számtalan előnye ellenére. Hülye user azt is szét tudja b*szni. Game. Driverek. Szerintem mindkettőnek megvan a maga létjogosultsága. Az opensource sem menne ennyire, ha nem lenne m$. Szóval ez igazából hitvita. A hit pedig vak :).
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- League of Legends
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest