Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly
    veterán

Nem kell kapkodnia....amíg Tara ilyen hisztis! Más kérdés, hogy amit reggel is említettem, még fél éves Ubuntu 18.04 bug-októl is szenved a Mint 19. :U

Az AMD APU-s desktopon mondjuk nincs Tara-val gond és már nagyon nagy örömmel tölt el, hogy notebook vételezésnél csak azt néztem, hogy ami csak lehet, Inteles legyen benne, külön VGA nélkül. :)

(#9829) Frawly

Nekem eddig nem volt gondom Cinnamonnal, ha valami tömörítésbe bele akartam nézni.
    Javasolnám is szegény kezdőknek, .... akik nem akarnak mindjárt terminálban tar xvzf-fel huszárkodni vagy mc-t, p7zip-et, unrar-t, stb. telepíteni.

Te persze kerülöd a Cinnamont, így csak huszárkodjál mindenféle ilyen-olyan ki-be tömörítővel. :D

KDE meg Gnome alatt is van beépített, grafikus archívumkezelő. De szerintem nem olyan kényelmes tömörített fájlokhoz mindig egy plusz 3rd party progit elindítgatni, meg lesz egy 100. ablak is a háttérben. Ezért szeretem ezt is Commanderben megoldani, és úgy lehet őket kezelni, ahogy a tömörítetlen fájlokat, ez pedig nagyon kényelmes. Ezzel szegény Cinmanó sem tud önmagában versenyezni, de tiszta mák, hogy a Gtk-s Double Commandert az alá is simán felteheted.

Nekem ezek az Intéző-szintű fájlkezelők (Nautilus, Nemo, stb.) meg archívumkezelők nem tudják kiváltani a rendes commandert, mindegy milyen addonokat pakolsz rájuk, meg hány paneles megjelenítést támogatnak. Sose lesznek olyan kényelmesek.

Új hozzászólás Aktív témák