- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
ubyegon2 #9253 üzenetére
[Microsoft releasing Linux-based Operating System] Sajnálom is, hogy nem kezdtem el hamarabb linuxal foglalkozni, sokkal jobban érteném a dolgokat már ha JÓVAL HAMARABB neki kezdek, pedig virtual box régen is futott, még dual bootolni se kellett. Amúgy mostanra letöröltem a cinn-t meg elvileg letöltöttem terminálban az awesome-ot, de nem tudom elindítani, és tuti hogy valami apróságot nem tudok leszűrni a sokféle fórum topicban. Reménykedtem, hogy kapok pontos útmutatást, de sajnos ez is olyan téma, hogy túl sokat kéne mutatni, és nem tanulnék belőle és csak felesleges szájtépés lenne belőle, magamnak kell ezt is kitalálni. De most felkeltette az érdeklődésemet az Ubuntu-MATE elvileg napok kérdése és a 18-as ténylegesen megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Path of Exile (ARPG)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest