- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
[link] Szerintem a Cinnamon esik össze. Most is arról írok. A grafika nagyon furákat csinál. Ctrl+Alt+F1 például most is megy a háttérben, látom is alul, ahogy ezt írom, hogy abban is megjelenik, közben pedig ide írok a ph! boxba. A képernyőn állandóan radírozni kell ha nem tudom valamilyen weblappal letakarítani egyszerre a képernyőt. Nem jön be az biztos a Ctrl+Alt+F2. A kijelentkezést az előbb csináltam, láttam is hogy van két lehetőség, eddig az alapértelmezettet (default Cinnamon) indítottam el, semmi változás. Annyi, hogy mára már nem írja, hogy indítsam újra a Cinnamont. Tetű lassan jön be a Mint és a töltő képernyőn először jónak tűnik a pontjaival, aztán újra jönne ez a logó, de már a pontok különböző sorrendben jelennek meg és csak fehérek. Nagyon gyanús volt már tegnap is elsőre ez. Továbbra is mondom, hogy semmit nem csináltam, ami ezt okozhatta, nem nyúltam semmihez, csak frissítést csináltam emiatt a gond miatt, gondolva hogy megoldja de nem történt semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Warships
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon