Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
[link] Szerintem a Cinnamon esik össze. Most is arról írok. A grafika nagyon furákat csinál. Ctrl+Alt+F1 például most is megy a háttérben, látom is alul, ahogy ezt írom, hogy abban is megjelenik, közben pedig ide írok a ph! boxba. A képernyőn állandóan radírozni kell ha nem tudom valamilyen weblappal letakarítani egyszerre a képernyőt. Nem jön be az biztos a Ctrl+Alt+F2. A kijelentkezést az előbb csináltam, láttam is hogy van két lehetőség, eddig az alapértelmezettet (default Cinnamon) indítottam el, semmi változás. Annyi, hogy mára már nem írja, hogy indítsam újra a Cinnamont. Tetű lassan jön be a Mint és a töltő képernyőn először jónak tűnik a pontjaival, aztán újra jönne ez a logó, de már a pontok különböző sorrendben jelennek meg és csak fehérek. Nagyon gyanús volt már tegnap is elsőre ez. Továbbra is mondom, hogy semmit nem csináltam, ami ezt okozhatta, nem nyúltam semmihez, csak frissítést csináltam emiatt a gond miatt, gondolva hogy megoldja de nem történt semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Windows 11
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon