Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Megtörtént a mentés.
Mindenesetre van a böngészőmbe egy miner tiltó bővítmény ami vagy jó vagy nem.
Nekem teljesen megfelelő ennek a Cia változatnak a beállítási lehetősége, néha még sokallom is úgy testre lehet szabni a felületét.
A programokat még ki kell tapasztalnom, találtam pl egy rendszerfigyelő nevűt ami szimpi, de az előtte lévő system monitor nevű pl nem jött be. Szóval ezeket az apróságokat kell még kitapasztalnom.Pendrive problémám viszont volt. Mint alatt csináltam belőle egy LIVE rendszert és utána már nem tudtam mappát létrehozni rajta. Gondoltam leformázom és utána teszek fel rá pár filmet, de nem volt rá jogosultságom továbbra se. Gparted elsőre nem látta csak a pendrive formázó programmal tudtam leformázni. Később már látta a Gparted és formázhattam is, de írni utána se írhattam a pendrive-ra. Aztán telepítettem a Double Commandert és úgy már tudtam másolni rá. Mindenesetre már formáztam Win alatt is. Ez ilyen macerás Linuxon?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon