- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért akar mindenki darkos témát?
Nem tudom, de nekem egyrészt tetszenek, másrészt szemkímélőbb jóval.
(#9135) milangfx leegyszerűsítette!Mondhatni első használatra egyforma nehézségű. Lehet rég használtad már?
Nem az a lényeg, hogy régen használtam, hanem az olyan dolgokat, amikben több profilú programot elegyítenek, sosem bízom annyira, mint a célprogamokban. Ezt a Disks-et a smart kiolvasására és lemezteljesítmény tesztelésre szoktam használni, bár erre is vannak célprogramok amúgy, de az utóbbi része teljesen jól működik, a smart az inkább vicces adatokat ír ki, mint amikor a vadiúj SSD-t néztem vele és kiírta, hogy túl öreg.
Bár én ezt be tettem volna egy biztonság nevű csoportba, és onnan lehetne minden hasonló beállítást elvégezni.
Itt a menün belül a Beállítások csoportban van. De a kedvedért rászántam egy percet:
Ahogy a kinézetet is úgy szabod át, ahogy tetszik, így a Menüben is olyan kategóriákat jozol létre és azt raksz oda, amit akarsz. (a témaszerkesztést még anno próbálgattam, már fogalmam sincs mivel, kell valami külön témaszerkesztő azt tudom)
Menü átalakítása, jobb gomb katt a Menü-n, a feljövő ablakban a Menü panelre katt és középen a Menüszerkesztő megnyitása:
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Milyen processzort vegyek?
- EAFC 25
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest