Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz J.C.G. #9134 üzenetére

Miért akar mindenki darkos témát?

Nem tudom, de nekem egyrészt tetszenek, másrészt szemkímélőbb jóval. ;)
    (#9135) milangfx leegyszerűsítette! :D

Mondhatni első használatra egyforma nehézségű. Lehet rég használtad már?

Nem az a lényeg, hogy régen használtam, hanem az olyan dolgokat, amikben több profilú programot elegyítenek, sosem bízom annyira, mint a célprogamokban. Ezt a Disks-et a smart kiolvasására és lemezteljesítmény tesztelésre szoktam használni, bár erre is vannak célprogramok amúgy, de az utóbbi része teljesen jól működik, a smart az inkább vicces adatokat ír ki, mint amikor a vadiúj SSD-t néztem vele és kiírta, hogy túl öreg. :D

Bár én ezt be tettem volna egy biztonság nevű csoportba, és onnan lehetne minden hasonló beállítást elvégezni.

Itt a menün belül a Beállítások csoportban van. De a kedvedért rászántam egy percet:

Ahogy a kinézetet is úgy szabod át, ahogy tetszik, így a Menüben is olyan kategóriákat jozol létre és azt raksz oda, amit akarsz. (a témaszerkesztést még anno próbálgattam, már fogalmam sincs mivel, kell valami külön témaszerkesztő azt tudom)

Menü átalakítása, jobb gomb katt a Menü-n, a feljövő ablakban a Menü panelre katt és középen a Menüszerkesztő megnyitása:

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés