Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PistiSan
    addikt

Valami hardver tutira nem OK, de ne feledd kipróbálni másik pennel vagy DVD-vel sem, mert az is elég gyanús, főleg, ha a HDS szerint nincs gond a HDD-vel! Mondjuk egy részletes önteszt a valóban megbízható, az akár javíthat is meglévő hibás területből adódó helyzeten. Roppant kíváncsi vagyok, mi a fene lehet ennek a jelenségnek az oka. Igazából még ki sem tudsz hagyni semmilyen lépést, mert a telepítő figyelmeztet ilyenkor.
    Ha semmi nem változik, akkor memtest következik. :U

Az önteszt elhasal.... ez nem jó jel, fura hogy mindig máskor keletkezik a hiba.
    Olvasás tesztet csináltam, ami szerint minden rendben van, újra inicializálni nem fogom a vinyót, mivel a jelenleg rajta futó windows 10 tökéletesen működik rajta, csak sokat panaszkodik az asszony, hogy állandóan frissít amikor bekapcsolja néha a gépet, szóval gondoltam megismertettem a linuxxal.
    Próbáltam másik pendrive-ról, illetve dvd-ről is a telepítést, mindig ugyan ott áll meg, sokszor telepítettem már linuxot, soha nem volt még hasonló gondom sem, ezért vagyok nagyon tanácstalan, főleg úgy nem értem, hogy a live rendszer meg hibátlanul működik.
    Indul a memteszt.

Új hozzászólás Aktív témák