- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
PistiSan #8166 üzenetére
Nekem lenne ötletem. A Windows 10 nem bekapcsolt fastboottal állt le utoljára? Akkor szokott lenni, hogy másik OS nem tudja olvasni, kezelni a volt wines partíciót. Próbált újraparticionálni a meghajtót Live Linux módban Gparteddel. A live rendszer azért működik, mert az nem feltétlenül nyúl a wines partícióhoz.
Ha a SMART önteszt nem fut le, az elég rossz előjel. A Western Digatalnak van saját diagsznosztikai programja a meghajtóihoz, úgy hívják, hogy Data Lifeguard Diagnostics, ezzel is nézz rá.
-
válasz
PistiSan #8246 üzenetére
Valami hardver tutira nem OK, de ne feledd kipróbálni másik pennel vagy DVD-vel sem, mert az is elég gyanús, főleg, ha a HDS szerint nincs gond a HDD-vel! Mondjuk egy részletes önteszt a valóban megbízható, az akár javíthat is meglévő hibás területből adódó helyzeten. Roppant kíváncsi vagyok, mi a fene lehet ennek a jelenségnek az oka. Igazából még ki sem tudsz hagyni semmilyen lépést, mert a telepítő figyelmeztet ilyenkor.
Ha semmi nem változik, akkor memtest következik. -
válasz
PistiSan #8244 üzenetére
Már csak arra tudok gondolni, hogy másik pennel próbáld ki vagy dvd-vel. 11 GB csak nem kevés a rendszernek, de az is lehet, hogy az a particionálatlan terület okozza a galibát, bár nem lenne logikus, vagy mégis van azon a hátsó lemezterületen valami gond, valahonnan ki kéne emelned 15 gigát és ott próbálni, de ha MBR partíció séma van, akkor mindenképpen csinálnod kell egy extended partíciót a 4. elsődleges helyett! Valószinű, hogy a 4. partícióról le kell mentened az adatokat és a 3-4.-et meg kell szüntetni, csak úgy tudod megcsinálni az extended partíciót, amit utána már oszthatsz nyugodtan logikai részekre. Szilvás, de szerintem ezzel tudsz tovább menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged