- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
King Unique #7723 üzenetére
Igen, a telepítőt a LiLi-vel töltöttem le, ott pedig csak azt a verziót láttam a listában.
Sok minden bekavarhatott. Lehet, hogy az is közrejátszott, hogy perzisztens telepítőt hoztam létre.
A 18.1-et pedig a hivatalos oldalról közvetlenül töltöttem le, Rufus segítségével tettem pendrive-ra.Ezt csak a gyakorlás miatt tettem fel másodlagos rendszernek, nem fogok telepíteni rá, így elég a 8 GB.
Először készítettem hozzá egy 2 GB-os swap particiót, így a rendszernek maradt 6 GB.
Telepítés után felmentek a frissítések és elfogyott a 6 GB, így a következő újraindításnál nem is engedett bejelentkezni. Hivatkozott is arra, hogy nincs szabad hely.
Ezután újratelepítettem swap partició nélkül, most hogy minden kész van még maradt 1,6 GB.
Az EXT 3-at meg a telepítési leírások miatt választottam, gondolom régiek azok a leírások.
Gondolkoztam rajta, hogy felteszem Ext4-re, de nem voltam benne biztos, hogy képes e róla futni a rendszer.
Arra már nem volt eszem, hogy ennek utána nézzek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest