- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FLATRONW #7725 üzenetére
Az EXT 3-at meg a telepítési leírások miatt választottam, gondolom régiek azok a leírások.
Csak az itteni Téma összefoglalóban annyi telepítési leírást találsz, amit használhatnál......
(#7727) FLATRONW
Nem volt kedved defragolni, inkább szívsz azzal, hogy nem megfelelő méretű partícióra telepítesz?
-
King Unique
titán
válasz
FLATRONW #7725 üzenetére
Készítettem már a LiLi-vel többször perzisztens telepítőt és használtam is a telepítéshez, de a tiedhez hasonló hibába eddig nem futottam bele. Igaz, az ISO-t nem töltettem le vele, hanem külön betallóztam. Illetve 64 bitessel próbáltam, a program viszont 32 biteset tölt le.
A screenshot alapján az sda3 partíción van 44 GB szabad hely, szóval akár onnan is le lehetett volna választani a szükséges részt. Sőt, ennyi tárhelyből jutott volna a swap és a rendszer számára is elegendő.
De egyébként igen, előbb kellett volna kérdezni!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Hardcore café
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest