Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
ubyegon2 #7182 üzenetére
Nem,nincs tele a kuka,mert úgy használom hogy amit törlök,az onnan is törlődik rögtön. Nem tudom felfogni,mi foglal ennyi helyet,jóformán alig van telepítve pár dolog. Játék nincs semmi. Bleachbit-el szoktam törölni amit lehet. Az biztos,hogy az sda5-öt valahogy szeretném összevonni az sda7-el. (utóbbi a jelenlegi rendszer.) Akár úgy is,hogy előbb formázni kell az sda5-öt.
most ilyen
Az nekem telepítve van,nézegetem is,de nem nagyon értem,pontosan mi-hol-hogyan van.(#7184) lev258 Előző? Elvileg még a rendszer telepítésekor felkerült kernel van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest