- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Lenne néhány kérdésem, gugliztam, de nem jártam eredménnyel. Bár kezdő vagyok, szóval lehet benéztem valamit. Laptopról beszélünk, dual boot rendszer, hogyan lehet ezeket a beállításokat megváltoztatni?
1. Képernyő fényerő: amikor elindul a rendszer a fényerő maximumon van, hiába veszem kisebbre a laptopon, a következő indulásnál megint maximumon van.
2. Ugyanez a helyzet a hangerővel is, az nincs a maximumon, de közel 80-90%-on áll, ami elég hangos.
3. A Software Managerben ha kiválasztok egy program kategóriát, akkor kevés programot jelenít meg, míg keresővel megtalálom, amit szeretnék. Például a 0 A.D. játékot nem dobja ki a Real Time Strategy alatt, ott összesen 6 játékot jelenít csak meg. Ha viszont rákeresek, megtalálja, fel is telepítettem. Mivel nem tudom milyen programok elérhetők a rendszer alatt, szeretnék böngészni, de nem látok mindent. Van erre valami beállítás, hogy több elemet jelenítsen meg a listában?
4. Tetszenek az asztalon megjeleníthető dolgok, de az Applets és Desklets alatt nem találok például olyan appokat, amik a rendszerről jelenítenének meg adatokat a desktopon (mint a widgetek). Találtam olyat, hogy Screenlets, de amikor feltelepül a program(?), akkor a lista üres és itt meg is állt a tudományom.
5. A Tálca(?) méretét meg tudom változtatni, de picit amorf, viszont jó lenne ha kicsit nagyobb lenne az értesítési terület, mert a kijelző 14" de 1600x900 a felbontása.
6. Driver Manager alatt nem látok semmit, nincs lista. Kellene itt látnom valamit? Minden funkció működik a laptopon, nincsen rá panaszom. De azt gondoltam itt látom a használatban lévő eszközöket és a hozzájuk tartozó meghajtóprogramokat. Ezek automatikusan frissülnek az Update alatt?
Bocsi a fél magyar-angolért, angolul használom a rendszert, de nem vagyok benne biztos, hogy mindent tükörben fordítanak magyarra.
Segítséget előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest